M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: virgül koydum belki dönersin diye Paz Eyl. 13, 2009 12:15 pm | |
| Gülüyorum, bunca yaşanandan sonra bana kalanlara bakıyorum bir de sana.. Susuyorsun, ve bana en çok bu koyuyor, söyleyecek hiç bir şeyin olmaması çok kötü.. Oysa ben sana koca bir masal yazmıştım. Senin olmadığın zamanlarda bile kendimi hiç sensiz bırakmamıştım.. Verdiğin sözlerin hiç birini söylemeni istememiş ama inanmıştım işte.. ben sana anlatmıştım; yapma demiştim canım çok acıdı, parça parça oldu bu yürek incinmekten.. annemin sarılışı bile iyi gelmiyor artık gönlüme.. gülmüştün.. anlamamıştım.. sen geldiğinden beri gitmenin hesabındaymışsın meğerse.. gittin.. ardında küçük bir kız çocuğu bıraktın.. bir cuma akşamı ve bu kız ıslanmakta.. gözyaşları yağmura karışıyor.. sokak sokak geziyor, sokak çalgıcılarına şarkı söylüyor.. benim sevdam sarhoşların dilinde gezmemeliydi.. benim sevdam meze olmamalıydı o kadınlara, benim sevdam harcanmamalıydı bir gece de.. ben o sevdaya bir ömür vermiştim.. gidişinin kaçıncı günü?Saymadım.. sayarsam alışamam sensizliğe.. nefes alamıyorum zaten günlerdir,perdelerim hep kapalı.. neden,neden,neden bunu soruyorum kendime ama sen olmadığın için bir cevap veremiyorum.. yaralarım daha bir ağırlaştı senin yalanlarından sonra.. sen beni yaraladın,ben sana bir ömür verdim.. bu ne biçim adalettir? artık noktayı koymalı bu hikayeye, ama ben yinede virgül koydum belki dönersin diye... _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|