M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: DİCLE KOYDUM ADINI Ptsi Ara. 03, 2012 5:37 pm | |
| Şimdi zehir-zıkkım küfürler çiğniyorum Hasretinden cehennemler sürdüm dudaklarıma Ne yana baksam yalnızlığımın kabusları Küme küme sen/sizlik birikiyor Düğüm düğüm boğazımda
Oysa maviye boyamıştım gökyüzünü Gri bulutlar toplandıkça semâda Karanlığı giyiyorum sırtıma D/üşüyorum hasret yağmurlarında Beni de al gel yar!
Z/amana adanmış rehin bir yolcuyum Pınar başlarında susarken gözlerine Tenhada kaçak bir cıgara yakıp Sen diye derin derin çekerim ciğerlerime Ve sen düşersin gönül terminalime
Her hüzne gark olurken tümcelerim Bilirim ki bir kelebek can çekişir izbelerimde Ben seni kirpiklerimde değil An be an atan nabızlarımda s/akladım Sana adarken kimliğimi ağlamayı ya/sakladım
Biz coşkun akan iki deli nehir Dicle koydum adını Dolana dolana dağları aşsam da B/aşka topraklar da öpsem de dudaklarından Bir ömür vermeye değmez mi yar?
Necat USLU
_________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|