M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: ADINI BILMEDIGIM Cuma Mart 23, 2007 9:27 am | |
| ADINI BILMEDIGIM Adını bilmediğim bir hayaldin gözlerim de Aksam güneşi biraz sönük biraz parlak Ve sen bir damla yaştın gözlerimde ha döküldü ha dökülecek. Biraz üzgün biraz yorgun hoş geldin dünyama. Fırtınalar esmişti yüreğin de öylesine kırılgan öylesine isteksiz Hayata küs geçmişe dargın. Ellerin üşümüş kalbin kıs soğuğu ve bitkin bir beden. Sığınacak limandı aradığın. Bense sevgiye aç sıcacık bir yüreğe muhtaç. Bütün korkularımla mutsuzluklarımla gelmiştim sana. İncinmekten yıkılmaktan korkak ürkek Ve sevgiye susamış kalbimle acıyla yıkılmış itilmiş. Sevdanın savaşında yorgun düşmüştüm. Adını bilmediğim Gelişin bayramım oldu. Hoş geldin Yüreğime, hoş geldin. Su kırgın yüreğime. Bir gülüşünle sabahıma güneş doğdu. En ücra köselerimi sıcaklığın sardı. Korkma çekinme bu yürekten çok acılar gördü, sevgiye aç sevilmeye muhtaç çekinme gel otur bas köseye Tıpkı senin gibi senin canin yanışı gibi Yıldı ürktü kaç kere dönüsü olmayan yollardan girdi. Ne ıstıraplar ne zulümler gördü. Kaç kere karlar yağdı üstüne bilmezde. Kimler geldi kimler geçti kimleri unutmadı bu yürek Kaç kere baharlar açtı da her parçasını alıp bir diyara saldılar. Yine de sevgisini bitiremediler. Sen yıkılmış sen bitmiş sen yasarken öleni gördün mü hiç. Senin gelişinle yüreğimde her günüm bayram oldu. Sana çok şey vadetmiyorum. Acılı yüreğini acılı yüreğimi sunuyorum. Kırık dökükte de olsa kalan bütün umutlarımı veriyorum. Simdi Söyle adını bilmediğim Ellerini uzata bilecek misin. Al iste yüreğim senindir. Gel diye bilirimsin. Geçmişe inat geleceğe bütün yüreğinle Beni seve bilirimsin. 23 Mart 2007 _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|