Misafir Misafir
| Konu: SEVGİLİYE MEKTUB Salı Kas. 17, 2009 11:08 am | |
| En samimi hislerimle yazıyorum şiirimi Merak etme isyan kokan cümleler yok Sana sevgi tohumu getirdim Karanlık odana güzeşten bir nefsi getirdim Hep bu his var içimde Sana gelince; İşte burada suskun ve ürkek kalıyorum Senin adın geçince duruyorum Ve: Her durmamda sırtımda şaklayan bir kırbaç İnan gönlümün sana açlığı kadar aç Bak: Ağlamaktan göz pınarlarım kurudu Bu şiir sözlerimin sonuydu Unuttuğumu sanma Bu sözler seni kalbinden vurduydu Sıkmak istemiyorum canını Düşünmeden hareket etme yarını Senden son bir isteğim var Bırak artık içtiğin yeter kanımı Tutuyorsan tut elimden süründürme daha fazla Tutmuyorsan bırak kalayım oracıkta Ben sana koştum ömrümün her anımda İnan yazdığım her ismimin sen de varsın yanında Kendini içiyorsun içtiğin her kanımdan Sana ağır gelmesin vurur seni sırtından Düşersin yuvarlanırsın bu hayat yokuşundan İnan senin kokun daha güzel gülün kokuşundan Her duamda dilediğimsin yaratanımdan İsteğimsin ağlayarak, samimiyetle yalvararaktan Titriyor ellerim sana aşkımdan Daha ne alacaksın söyle bu canımdan Sana feda her şey istersen geçmem yolundan Acındırmak değil kendimi amacım sana Sensin amacım yeter artık yalvartma Bağla ipi boynuma ne yaparsan yap bana Biliyorsun kendimi çoktan feda ettim sana Sana isyan değil bu sözler Bil bunlar acı gerçekler Benim emeller hep sende biter Sen sev yeter bu can başka ne ister…
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] |
|
M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: Geri: SEVGİLİYE MEKTUB C.tesi Kas. 21, 2009 12:20 pm | |
| damlacim o guzel yuregine saglik paylasimin icin tskler cok hos bir paylasimdi _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|