Bir Sevda Masali
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bir Sevda Masali

HOŞGELDİNİZ

Portalli*AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

♥️♥️14 02 2007♥️♥️♥️14022024♥️♥️♥️ Masal Gibi 17 Yil♥️♥️Yil dönümümüz kutlu olsun..♥♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️ ♥️♥️♥️♥♥♥️♥️♥♥♥️♥️♥️♥️♥️♥️Sizinde BiR MaSaLiniZ Olsun Istemezmisiniz?♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥""

♥️♥️♥️♥️YONETICI KADROMUZ♥️♥️Admin M@S@L♥️DJ~VOLKAN* DJ*♥️♥️♥️♥️♥DJ:BELALI♥️..

Sevgiliye Mektup

2 posters
YazarMesaj
melek
Süper Üye
Süper Üye
melek

Sevgiliye Mektup Empty
MesajKonu: Sevgiliye Mektup   Sevgiliye Mektup I_icon_minitimePtsi Şub. 19, 2007 9:35 am

Nasıl başlanır bilmiyorum,yani daha önce hiç seninle kağıtlarda konuşmamıştım.Ben daha önce hiç beni sanayazmamıştım .Hasretmiş , bu ellere kağıt kalem tutturan demek ki.Nefesini bu kadar yakınımda hissetmemiştim hiç.Hasret ne anlama gelir bilmiyordum...

Şimdi nerdesin,ne yaparsın meraklardayım.Hep bir haberin gelir diye gözlerim yollarda.Belki bir ses senden..Telefon yanıbaşımda...Hiç bu denli senle dolmamıştı bu yürek.Hasretinmiş bu denli çağlayan içimde...Yavaş yavaş büyüyor özlemin , korkuyorum bir çığ olacak...

Bir bayan vardı bu sabah,sensiz,seninle sürekli gittiğimiz sahildeki bankta..Kırık dökük bir aşk hikayesi dilinde,anlatan oydu,ben dinleyen oldum..Dillendiremezdim seni , çünkü ne zaman sana dair bişey söylesem gittiğinden beri,gözyaşlarımı tutamıyorum.Belki de utanıyorum bilmiyorum.Senden başka bir omuzda ağlamamıştım hiç,sen gidene kadar.Başka birine ihtiyacım yok benim.Hep sendin,sensin hala ..Sadece sen..Başkasını isteniyorum...

Uzaklara dalmış nemli gözlerim,farkettiğimde ise o bayan gitmişti...Hikayesi hayal meyal hafızamda...Gözyaşlarımı yüreğime akıtmayı öğreniyorum yavaş yavaş..Seni onlarla besleyeceğim orada.Kimse beni ağlarken göremeyecek,senin dışında,senin yokluğunda...

Biliyormusun gariptir,bu mektubu nereye göndereceğimi bile bilmiyorum.Nerdesin MAVİ SEVDAM...Sadece bir umut,sen bu yürekte olduğun sürece hiç tükenmeyecek bir umut ile yazıyorum , sarıldım kağıda kaleme.Nereye postalayacağım ise çok da önemli değil aslında..

Gittiğinden beri , hiç farkına varamadığım , varlığından haberdar bile olmadığım hisler eşlik ediyor bana.Özellikle daha bir karanlık gecelerde.Evet artık daha karanlık geceler.Sendin ışığım ...İçimi kemiriyor tarifsiz duygular.Uykuya hasret kaldı gözlerine aç gözlerim.Hayal bile kuramıyorum artık , bırak rüya görmeyi.O kadar özlemişim ki...

Gittiğinden beri o kadar seninle yanlızım ki...Dudaklarım mühürlenmiş sanki,gözlerimde bir perde.Yürek sadece SANA acıktı SEVGİLİ...

Hiçbir şey avutmuyor beni,fonda bize yazılmış bir parça eşlik ediyor yokluğunda...Sensizliğimle dans ediyorum.Yürek hıçkırmakta.Gözlerimden kan damlamakta...

Evet MAVİ SEVDAM , gittin...Ne zaman dönersin bilmiyorum yada döner misin? Beni merak etme.Sen gittin ama yüreğimdeki sen asla gitmeyecek.Ben onunla yaşıyorum,her yeni güne onunla doğuyorum.Dönersen şayet,değişen hiçbir şey görmeyeceksin sana dair bende.Çünkü ben zaten sen gitmemişsin gibi yüreğimde seninle yaşıyorum...

*melek*
http://www.blogcu.com/bluepoison
M@S@L
Admin
Admin
M@S@L

Sevgiliye Mektup Empty
MesajKonu: Geri: Sevgiliye Mektup   Sevgiliye Mektup I_icon_minitimePtsi Şub. 19, 2007 9:39 am

Yuregine ve ellerine saglik melek kalemin hic tukenmesin

Bir sevda masali

Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..

!!""Okudugum her Masalda  hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..

Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki  Sana Nokta koyamiyorim

Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
https://birsevdamasali.yetkin-forum.com
melek
Süper Üye
Süper Üye
melek

Sevgiliye Mektup Empty
MesajKonu: Geri: Sevgiliye Mektup   Sevgiliye Mektup I_icon_minitimePtsi Şub. 19, 2007 9:41 am

teşekkür ederim LaLe cim...Yüreğimiz hiç susmasın , kalemimiz asla tükenmesin inşallah...
DaDaLoGl
Misafir
Anonymous

Sevgiliye Mektup Empty
MesajKonu: Geri: Sevgiliye Mektup   Sevgiliye Mektup I_icon_minitimePtsi Şub. 19, 2007 10:13 am

Melek yazini okudum gercekten harika bir paylasim sunmusun bizlere...
Ayrica kalemini cok ustaca kullandiginin da altini cizmek istiyorum...
Kalemine ve o guzel yuregine saglik...
Paylasimlarinin devamini merakla bekliyorum..

Dadaloglu
melek
Süper Üye
Süper Üye
melek

Sevgiliye Mektup Empty
MesajKonu: Geri: Sevgiliye Mektup   Sevgiliye Mektup I_icon_minitimePtsi Şub. 19, 2007 10:18 am

nacizane yürek damlalarıdır efendim ...ustalık henüz haddimiz değil...
çok teşekkür ederim beğendiğiniz için sayın Dadaloğlu

Sevgiliye Mektup
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Sevgiliye Mektup 2
» sevgiliye mektup
» Sevgiliye Mektup 3
» Sevgiliye Mektup
» Sevgiliye Mektup....