bedir D-Moderator
Mesaj Sayısı : 528 Yaş : 49 Nerden : çankırı Reputation : 0 Kayıt tarihi : 24/01/12
| Konu: sevgiliye mektup Paz Ocak 29, 2012 3:13 pm | |
| Sen ey! Yüreğimin kıyılarında boy veren Ceylan bakışlı, Beyaz gelincik! Hiç beklemediğim bir zamanda çaldın kapımı, Sarstım dünyamı, altüst ettin yapımı! Beklediğim sendin aslında anmıştım adını… Ben seni; Sevmenin en zor olduğu zamanlarda, Sevmek adına nem varsa harcayarak; Sessiz bir volkan gibi yanarcasına Ve yağmurlardan öte çağlarcasına... Ağaran saçlarımı yolarcasına Hala dün gibi seviyorum. Gözlerimin yağmurlarıyla çağlayan nehir Ve o yağmurlarda yeşerttiğim şimşir, … Yaşadığım bu şehir, Alev, alev yanıyor, Biriktirdiğim okyanuslar söndüremiyor, şimdi. İstesen de çekip gidemezsin; >Çünkü sen, tüm gövdenle içimdesin Beni sarmalayan sevda ülkesinin, Başkentisin… Sen, Rab’imin yüreğime işlediği, Sevgimin temeli, son sevdiğimsin… Düşüp yollara gitmenin çaresizliğini, Bensiz kalan yalnızlığını Savurup yollara, dağlara; Ancak, firarisini yaşayabilirsin. Haydi, git istiyorsan! Yaya kaldırımlardan… Bu nazlanmalarındır belimi büken. Çık, çıkabiliyorsan; Tekir dağın ta tepesine. Bensiz dolaştığın her yer İçimde ki başkentine bağlı iken, Hatta yağmurlardan sonra; Yay gibi gerilip, gök kuşağına benzeyebilirsin. Yâda sel olup denizlerime dolabilirsin. Ben olmadığım gecelerde; Saman yolundan yıldızlar toplayıp eline, İçlerinden beni ayırt edebilirsin. Veya bir ucu boynumda, Bir ucu senin koynunda; Siyah perçeminden kıl köprüler kurarak “Sır/atı” hayal edip geçebilirsin. Haydi, git çok istiyorsan! Seni beklediğimi anlayabilirsin.
| |
|
M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: Geri: sevgiliye mektup Paz Ocak 29, 2012 3:25 pm | |
| GERCEKTEN SUPER BIR SIIR COK BEGENDIM YUREGINEEMEGINE SAGLIK BEDIR BEY _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
bedir D-Moderator
Mesaj Sayısı : 528 Yaş : 49 Nerden : çankırı Reputation : 0 Kayıt tarihi : 24/01/12
| Konu: Geri: sevgiliye mektup Paz Ocak 29, 2012 3:47 pm | |
| | |
|