..:DeRTLi:.. Seruvenci
Mesaj Sayısı : 50 Yaş : 44 Nerden : İstanbul Reputation : 0 Kayıt tarihi : 12/12/09
| Konu: CANIM CANCAZIM... C.tesi Ara. 12, 2009 12:09 pm | |
| Tanımak şereftir o canı vallah Gönül gözü açık CANIM CANCAZIM İyiden taraftır inanın billah O canlara candır CANIM CANCAZIM Bir Arkadas tanıdım muhterem bir can Yüreği dağ gibi kocaman inan Bir yürek dostudur mutludur her an O canlara candır CANIM CANCAZIM. O Benim Arkadasim yüreği mercan Dostluğu her cana verir heyecan O lâtifeleri olur cana can O canlara candı CANIM CANCAZIMYumuşak huy vermiş yüce yaradan Haksıza dayanmaz gitmez aradan Verdiği o sevgi değil sıradan O canlara candır CANIM CANCAZIMYüreğe su serper tatlıca bakar Dostundan ayrılmak yüreğin yakar Gördüğüm kadarla gururlu vakar O canlara candır CANIM CANCAZIMHer zaman onunla Muhabbet ederim DeRTLi DeRTLiyim söyle ne derim İstese Canına Can Veririm O canlara candır CANIM CANCAZIMDertlidir ismim Dertli Derim İsterim can dosta canımı veririm Bilmem CANIM CANCAZIM doğrumu derim O canlara candır CANIM CANCAZIMBir selamın var ya dünyaya değer Merhabana layık dost varsa eğer Bana selamınla rahmetler yağar O canlara candır CANIM CANCAZIMHer sözünden sanki bal kaymak damlar Lâtifesi boldur bırakmaz gamlar Onun sohbetinde pişer hep hamlar O canlara candır CANIM CANCAZIMCANIM CANCAZIM cansın duam sanadır Yoluna can kurban dosttan yanadır Dertli dergahta O bir GaribandırO canlara candır CANIM CANCAZIMKendisi harika dostluğu özel Kelamı tatlıdır yüreği güzel Sanki de dostunu tanırmış ezel O canlara candır CANIM CANCAZIM By.SaHiN[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
En son ..:DeRTLi:.. tarafından C.tesi Ara. 12, 2009 1:28 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: CANIM CANCAZIM... C.tesi Ara. 12, 2009 12:16 pm | |
| Bu siir sanirim seni anlatiyorr cok güsel ama ::paylasimin icin tsk eline yüregine saglik SAHIN paylasimlarini bekliyoruz .[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] |
|
Mesaj Sayısı : 50 Yaş : 44 Nerden : İstanbul Reputation : 0 Kayıt tarihi : 12/12/09
| Konu: :)) C.tesi Ara. 12, 2009 12:24 pm | |
| Rica Ederim Arkadasim Ne Demek Ben Tskr Ederim Sizlere Böyle Güzel bir Ortam Sagladiginiz İçin Hepinize Tskrler Iyi Çalişmalar Kolay Gelsin... | |
|
M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: Geri: CANIM CANCAZIM... C.tesi Ara. 12, 2009 12:46 pm | |
| muhtesem bir siir yuregine kalemine saglik soylenecek soz yok bence [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| Konu: Tskrler... C.tesi Ara. 12, 2009 12:51 pm | |
| Tskr Ederim Adminimiz Begendiginize Sevindim Iyi Çalismalar Dilerim Saygilarimla... | |
|
M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: Geri: CANIM CANCAZIM... C.tesi Ara. 12, 2009 12:53 pm | |
| rica biz tskedriz paylasimlarin devamini bekleriz saygilar bizden[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|