..:DeRTLi:.. Seruvenci
Mesaj Sayısı : 50 Yaş : 44 Nerden : İstanbul Reputation : 0 Kayıt tarihi : 12/12/09
| Konu: İSMİNİZE GÖRE SEVDİKLERİNİZİN İSMİNE GÖRE ŞİİRLER.... Ptsi Ara. 14, 2009 11:13 am | |
| Arkadaşlar Adına Şiir Yazılan Bunlar Sonra Aramayın...1.sevde 2.gülbahar 3.emel 4.neslihan 5.orhan 6.ayfer 7.ali 8.mukadder 8.muhsin 8.birsen 9.bahar 10.selin 11.ahmet 12.ersin 13.serdar 14.zehra 15.gülşah 16.özlem 17.hasan 18.yunus 19.emre 20.berna 21.ayça 22.dila 23.cemre 24.ela 25.hülya 26.ebru 27.zeynep 28.emine 29.büşra 30.gamze 31.melis 32.ipek 33.cansu 34.funda 35.talha 36.hande 37.meral 38.gültane 39.gizem 40.asiye 41.sevda 42.nermin 43.sibel 44.fatma 45.kıymet 46.nurgül 47.betül 48.sümeyra 49.nihan 50.nagihan 51.seda 52.eda 53.ayşem 54.aziz 55.sibel 56.sena 57.özge 58.ceylan 59.hilal 60.dilek 61.gülnihal 62.serap 63.duygu 64.kübra 65.fidan 66.tuğçe 67.buse 68.sena 69.pelinsu 70.bengisu 71.şebnem 72.yeliz 73.burcu 74.nurhan 75.elif 76.gaye 77.bozkurt 78.ferhat 79.ayşe 80.alev 81.derya 82.kaan 83.tuba 84.kübra 85.filiz 86.gökçe 87.esma 88.harun 89.gül 90.pınar 91.elçin 92.berfin 93.murat 94.arslan 95.rana 96.emrehan 97.mehmet 98.nurdan 99.sevinç 100.betül 101.hamza 102.zeynep 103.yüksel 104.ahmet 105.merve 106.caner 107.şerife 108.yazgı 109.zeki 110.leyla 111.lütfiye 112.ilkay 113.şeyda 114.ayla 115.yalçın 116.uğur 117.burcu 118.elif 119.aslı 120.ercan 121.gizem 122.engin 123.elif 124.emel 125.büşra 126.kerem 127.eren 128.pelin 129.sevgi 130.seda 131.sedat 132.nadire 133.sezin 134.ayşegül 135.selin 136.hakan 137.yazgı 138.mine 139.nurten 140.didem 141.bilgenaz 142.kubilay 143.ertan 144.damla 145.şuayip 146.emine 147.seri 148.banu 149.ezgi 150.ayşe 151.serkan 152.esra 153.gözde 154.yazgı 155.mine 156.didem 157.nurten 158.damla 159.ertan 160.kubilay 161.emine 162.bilgenaz 163.şuayip 164.ezgi 165.banu 166.tülay 167.erkan 168.cem 169.eylül 170.esmer 171.simge 172.sena 173.begüm 174.gökhan______________________Söylermisin doğrumu Eşsiz aşkı buldukbiz Vedalar... asla olmayacak Dün geçmiş yarın Eşsiz sonsuz aşk olacak _______________________Gönlümü verdimsana Üzme beni Leylakların diyarında Baksana bana Aşk buadı anılmasada Hüsranaleylaklar karşı Albir bak bana Rüyamıyım senceyanıldın ______________________Ellerimde bir yığın yaprak Mevsimlerden kalma bir anı Ellerimde solgun güller Lale gibi senden kaldı... ______________________Nasıl da güzelsin narin kuğular gibi.. En sevdiğim yönün ise bu Sevmektir bir ömür boyu.. Laledir sevgi narin ve güzel.. İstek gerektiri sabır gerektirir açması için.. Her halükarda açar tüm zorluğa rağmen Aşk için çabalamayan herkese rağmen Nasıl da gür açar sevgiyi anlatmak için.. ______________________Ol sevgili şu garip gönlüme. Rahatlat o güzel yüzünle.. Hasretin kalbimde bir ok Anlasana bana senden başka ilaç yok Nasıl bir aşksa dermanı yok _____________________Ayımsıngüneşim Yarışığımsın Farklılığıbiz Ebediyete taşıyoruz. Ruhumu alsonsuzda yaşayalım _____________________Aşkın göstergesidir gül.. Laledir anlatan. İnsandır yaşayıp aşka doyan.. _____________________Mehtabı seyrettim dün gece yine.. Uyumadım .. Kalbimi yokladım durdum Anlamadım ne den böle oldu.. Dedim ki vardır bir hata. Dedi ki aşkta olr mu hata.. En sonunda daldım yine bitişe Rahatlayamadım dündüm yine yüzümü mehtaba.. _____________________Mahrumum gözlerinden.. Unutamadım Hissedemez oldum Sevemez oldum İmrendim sevgiye son kez Nefret etmedim sevdim.. _____________________Bendemekten hoşlanmıyorum İlerleyen zamanda Ricalarımda olacak Şaşmadanbana bakın En sonundaaileyiz Ne olurkırmayın. ____________________Bu günde yaşadıkel ele An ve sosuzsun içimde Hayal olmaz bu bir aşk Ağlayarak sevgisel sarılmanda Rüya değil!.biz aşık olduk birbirimize ______________________________________Sevgidir tüm kötülüklerin düşmanı Elemdir sevginin yoldaşı Lale dir sevgini perçini.. İstektir aşkın anlamı Nidadır kalbinden gelenler.. ______________________Adınıduyduğum her an Hissettiğimaşk Mutluluğum bundanmeğer Ebediyetiölümsüz yapmak Tek aşksensin ahmet ________________________En güzel aşk dı bizimgisi Riyasızca ve durmadan Sevginin son noktasıydı.. İncitmeden ve sıkmadan. Nihayet mutlu sona ulaştık birbirimizden bıkmadan.. _________________________________________________Sevgimin sevginle Ellerimin ellerinle Rüzğarın bizi savurduğu o günlerle Düşünüyorumanıyorum senibeni Aşkınla büyülediğin o günlerle Rüzğarlarlayağmurlarla o romantik anlarla Issız gecelerin Mor sümbüllerin içindeanıyorum seni nerelerdesin..... _______________________________________________________Zehir iç dedinde Ellerinden almadımmı Hayatımın biriciği Rüyalarımın meleği Aşkımı anlamadınmı? ____________________Goncagülüsün yüreğimin. Ümidimsim bitmyen sevgimin.. Lakin kıskanırım seni ben.. Şikayet etmeden severim kabüllenirim Aşkımın büyüklüğü ile gösteririm sevgimi. Hayatımın baş tacıyla ödüllendiririm seni.. ____________________________________________Özüm sensin yüreğim sen.. Zihnim sensin aklım başım sen.. Lakin bende de var sana ait birşeyler.. En güzeli o narin ve sıcak gülüşler.. Melek gibi bakışlar ve tabiiki gözler.. _______________________________________Hasret var bu Aşkta gülüm Sevgi ve şevkat var sonuna kadar Aşkların en samimisi Nice aşıkların gözleri var ____________________________Yarınlardan beklentisi olan Uğruna canını verecek olan Ne olursa olsun Umursamam dünyayı Sensiz yaşamaktansa ____________________Ellerinin sıcaklığı Mavi gökyüzü gibi Rüzgarsız sıcak olan Ellerinin sıcaklığı ___________________Birgün seni seven birisini En yakınında biryerde Rahatlıkla bulursun Ne zaman istersen Ara gelirim nerede olursam ____________________________Aşkın başımda bir dert oldu bilirim.. Yine de sensiz edemem olduğun gibi kabullenirim.. Çıkmaz bir sokaka gibidir yol bulamam Ama sensiz de yapamam... ______________________________________Delidivaneyim İlk aşkımsın benim Leylaklarla süsledim Aşkın sadece benim ___________________Canını aziz bildim sakladım kendime Eskittim sevgini kaldırdım kalbime Merhabana muhtaç sevgine hasret Razıyım kör olsun gözlerim Eğer seni bir daha göremezsem... ___________________________________Elimde bir top gülle geldim karşına Lüle lüle saçlarını mıhladım aklıma Aşkım seni seviyorum terkedip bırakma yalnız başıma.. _____________________________________________________Herşeyden çok sevdim seni.. Ümit dolu günlerde buldum seni.. Laleler kadar saf ve temiz Yağmurlar kadar duru ve katıksız Aşkım işte öle güzel ve imkansız __________________________________Enginliğindi sevgim Bakmak istermisin Rüyalarında gör beni Unutma ben sende yaşayacağım _______________________________Zaman zaman dolar gözlerim.. Ey aşk sendendir bu elemim.. Yine çaresiz yine yapayalnız Ne yapsam olmaz sinmez içime En sonunda kurtuldum geldim dizine Peri kadar güzel sevdiğim.. ________________________________Elimden tutup götür hülyalara Maziye dönelim Mecnun ile leylaya İmrenerek baktığımız sevgimize.. Naçizane bir hediye.. Emine bırakma beni dön gel geriye.. _____________________________________Belki bir gün ararsın beni.. Ümidini yitirdiğin bir anda yanında Şu yalan dünyadan sıkıldığın zaman Rahata kavuşmak ve sevgi istersen.. Anla beni ve gel yanıma sev istersen.. ________________________________________Geldim yanına son bir defa.. Aşkına hasret yüzüne gurbet.. Matemimdir senden uzaktaki her gün Zannetme yaşarım zannetme severim.. Eğer sen yoksan bu dünyayı neylerim.. _______________________________________Melek kadar güzelsin... Evren kadar büyüleyici.. Lale sümbül gözlerin.. İnci gibi dişlerin.. Sen osun benim sevdiğim melisim... ____________________________________İlkbakıştığımızda Peşi sıra sözler aramızda Elini ilk tuttuğumda Kalp atışların aşkımıza _____________________________Canımdan öte canımsın.. Aşkımsın güzelimsin sultanımsın.. Ne yapayım sensiz dünyayı neyleyim yaşamayı Sensiz yaşamaktansa unutma bu kaderi.. Uslanmam atarım kendimi..gelirim sana.. _______________________________________Farkındamısınbilemiyorum Unutkanlığıat bir kenara Nice yollar karmaşa Dolu bir kalp tamamı senin Aşkım seninruhumla __________________________Tüllerin Ardından sana bakmak Latif güzel kalbinle Hatıralara gömme Ah senaşkımda gör beni _______________________Hırsızsın sen Aldınya kalbimi Neden diyeceksensus Diyarlardasen sonsuzsun Engin denizimsinunutma ________________________Mutlulukseninle ben Erişmek çokmu zor Rüyamda bunları yaşıyorum Aşk buymuş Leylağımçiçeğimmişsin meğer. ____________________________Güllerleeğildimya karşında Ürperdin Laf değilaşkımız bu Tatmayanlar!.. kıskanmasın. Anlasınki mutlu olsunlar Neden diye sormasın Elde her şeygülümü seviyorum. __________________________________Gidiyorum seninle olamassam bu şehirdeN İnsanlara bakıyorum garip halimle Zerre kadar eser yok artık eski halimde Elimde bizim saf temiz sevgimiz taşıyorum Meleklerle..... _________________________________________Gamzelerine gömsünler beni.. İnan çok sevdim seni.. Zamana inat yaşamaya inat. En çok seni sevdim en çok seni Merak etme sen sevmesende ben ikimizin yerinede severim seni.. ______________________________________________________________Aşkımız dağları deler.. Sevdamız içimize işler. İnan riya yoktur bu aşkta.. Yarim ol gel yanıma.. En sevdiğim bir tanem asiyem _______________________________Sensiz yaşamak ıstıraptır bana... En iyisi terketme kal yanımda.. Ve nice güzel günlere.. Deniz kadar saf ve temiz.. Aşkımıza... ______________________________Nedeni sensin bu halimin.. En beklenmedik anımda yakalayan.. Razı olmadım aşkına.. Merak etmedim sevgini.. İnan hiç önemli değildi ama. Nasıl olduysa sana aşık oldum sevgili.. ____________________________________________Sensizlik dayanılmaz olur.. İçimde ümidim yavaşca son bulur.. Beni hayata sen bağladın.. En sonunda sen ayırdın.. Lakin hala seviyorum seni unutma sensizlik haramdır.. __________________________________________________________Feraha kavuştum seninle.. Aşkı buldum sende hissettim sevgiyi Tattım o güzel duyguyu anladım sevmeyi.. Matemim dağıldı sevince seni.. Aşkım asla bırakma beni.. ___________________________________Kıyamet gününde Izdıraplarımı göreceksin Yine de senin gözlerinde olacak gözlerim Merhamet etmesende sen Ebediyen senden başkasına bakmayacak gözlerim Taki benden başkasına bakınca gözlerin... ________________________________________________Ne yapsam vazgeçemem senden.. Uğruna canımı veririm.. Razıyım ölmeye yaşamamaya.. Gene de sensiz olmaz ama.. Üzülürüm bilmessin diye.. Lakin rüzgara söyledim aşkımı söylesin diye.. ___________________________________________________Bir gün seninle karşılaştım yolda En çok seni sevdim o anda Tiryakin oldum yaşadığım her anımda Üşür kalırım sensiz gecelerimde Leylaklar topladım sana düşlerimde __________________________________________Sözlerde kalmasın Üzerimize örttüğümüz aşk Mutluluk çünkü hakkımız Eşsiz sevgiler Yol ayrımlarında kalmaz Ruhuma işlemişsin bir kere Aşkımız bir efsaneunutulmaz _________________________________Nerdesin seni arıyor gözlerim İnan senden başkasına hitap etmedi sözlerim Halsiz düştü bu iftira üzerine bedenim Anlamsızlaştı bom boş oldu hayatım Ne olur ne olur gelde kurtulsun bedenim şu amansız hastalığından... _______________________________________________________________________Nazlısın bir çiçek kadar.. Alımlısın bir ilkbahar günü kadar.. Gene geldim yanına.. İstediğin olsun kat beni canına Ha sarhoşum ha avare.. Anlamsız oldu sensiz bu günde.. Nolur yalvartma beni üzme aşığım bir kere.. ___________________________________________Sessiz gecelerde Esirim yanlızlığa. Dermanım yokmecburum ağlamaya Ağlayıptazehrimi boşaltmaya. _______________________________Esintileryüzüme dokunur gider Doğaçlamadır buiçimden akanda Ancak bunu görenbeni anlar _____________________________Anlarda kalmaz Yaşam sadece bizde Şelaleler kıskanıyor Engine kaçmak istiyor Mutluluğumuzda _____________________________Aşkım bir yeni yaştasın Zorunlu kaçılamıyor İlelebet yanımdasın Zamanın sonsuzluğunda _____________________________Sessizliğindegözlerin İçime işler Bakışlarında eririm Ey!.. aşk Lütfenbizi sonsuza dek ayırma ________________________________Sensizim ne olur gel bırakma beni bu diyarlarda yapayalnız Ellerini tekrar birleştir ellerimle Niçin diye sorma Anladım. Yaptığım yanlışın farkındayım.Ne olur gel...! ___________________________________________________________Özgür sanmıştımkendimi Zormuş meğer Gülümsemelerindeyok olmuşum Elinde aşkımsonsuza dek _____________________________Canıma can kattıno Eşsiz güzelliğinlesanma Yaşarım sensiz. Lal oldu dillerim konuşamaz oldu Aşkından Ne olur gelde dinsin yüreğimdeki bu sitem. ___________________________________________Herzaman aklımdaydın İmkansız sanmıştım Lütfunla bağladın beni Aşık oldu gözlerim Letafetine... ____________________Divane oldum seni görünce İnsan böylemi sever ilk görüşteson Limanı oldun gönlümün Esir düştü yüreğim Kalbinin kafesinde... ___________________________________Gayret biraz daha.. Üşenme sev beni sormadan. Lakin anlamaya çalış.. Niyetimi solmadan.. İsterim beraber olalım.. Her şeyin karşısına beraber duralım.. Aşkımıza cümlşe alemme duyuralım.. Lakin gerçek olsun yalan olmasın.. ______________________________________Sensizlik haram bana... En güzeli senle olmak... Rüzgarına kattın beni ama.. Anladım sensizlik ölümden beter.. Payidar olsun aşkımız ey yüce kader... _________________________________________Dillere destan bir aşktır bizimkisi.. Uzun bir hayat hikayesi.. Yine beraber yine yanyana.. Galip geldik zamana.. Unutmadıkkaybolmadık hülyalarda... __________________________________(K)endimi bildim bileli seviyorum seni bebeğim... (Ü)mitli bir vakaa benim sana olan sevgim..!!! (B)ırakıp gitmek değil niyetim... (R)azı ol sende sevmeye güzelim..!!! (A)rtık mutlu olalım istiyorum seninle prensesim... _________________________________________________________(F)arzet ki sevdim seni deli gibi... (i)stiyorum seni ve sevgini..!!! (D)ün gibi istiyorum seni... (a)şığım sana gör şu halimi..!!! (N)e olur iste benim seni istediğim gibi... _______________________________________________Tüm kelimeler anlamsız senin yanında Uzun uzun şiirler yazmalı anlamsız Ğ harfi ile başlamalı X olmalı sonunda Çelişki dolu devrik cümleler saçma sapan benzetmeler.. En iyisi şiir yazmamak çünkü dedik ya anlamsız... ______________________________________________________Seni düşündüm yine yok oldum dünyada Esaretin manasını anladım dün gece Nasıl olduysa kendim görünmedim aynada Aşkı yansıtan aslında kaybolan bir hece _________________________________________Bilmelisinsevgimde seninim. Umutsuzluk yokaşkımızda Sevdiğimi her haykırdığımda Ebediyete kadar sürece kunutma ____________________________________Pes etme!..Kaçırma gözlerini gözlerimden Eğer bir umut varsa ikimiz için o denizde Lütfen bir kere daha bak nasılsa özlerim ben İlla ki gideceksen bir kere daha yak ateşimi Nasıl yanacaksam cehennemde işte öyle yak Seni de yakacak çünkü hazan mevsimi Uzaklara gitgit belki amaişte öyle bak... _________________________________________Bu şiir yazılalı kafiyeler kayboldu Edebi ilk eserime safiyeler kaydoldu Ne bir leke göründü ne bir yalan sezildi Güzelliğin altında mısralarım ezildi İstediğin anında dizelendi kalemde Sayfalarca yazsamda sığmazdı bu alemde Unutulmazdı inan unutulmayacak.. ___________________________________________Şulesi değmez aşkım kalbimdeki ateşin Esamesi okunmaz sıcaklığı güneşin Bir yangın misalidir küllenen iradeler Ne bir yüz tanır oldum hep yanık ifadeler Elinde çiğ damlası merhem olur yarana Merhem hem sana yara hemde yaran sarana ________________________________________________Yastığım küskün bana sardı bi uykusuzluk En derin denizlerde öldüren bu susuzluk Lütfuna mashar olmak bu mudur yaradanın? İnanmak sonsuzluğa ömre bedel bir anın Zoruma gitmez ölüm mezarım senin yanın ___________________________________________B elki birgün seversin diye bekledim U mutlarımı düşüncelerimi sana göre kurdum R üyalarımı hep sen süsledin C ümle alem duysun ben hep ve tek seni sevdim U marım sende beni seversinnn _______________________________________________Nur yüzün mest ediyor beni.. Unutunca özlüyorum.. Ruhun hissettiriyor sevgiyi.. Hatırlayınca doyamıyorum sana Anla aşk bunun adı.. Naçizane bir şiir senin adına... _________________________________________Eski bir şarkı bizim aşkımız... Liseli aşıklar gibi dinlediğimiz.. İmrenerek baktıkları sevgimiz.. Fani dünyanın güzelliği.. ______________________________________Güzelliğin melekleri kıskandırır.. Aşkın derdime derman olur.. Yalnızlıktan korkar yanına gelirim.. Ellerin yalnızlığıma derman olur... ____________________________________________Bir rüya gördüm gece elmalar kıpkızıldı O dağın eteğinde büyük destan yazıldı Zürriyetimden doğar bir Alparslan bir Yavuz Kayılardan geliriz Börteçine kılavuz Uyku halinde bile geceleri karışık Rüyadan gerçekliği aydınlat dokuz ışık! Türkoğlu bayrağınabayrak vatana aşık ______________________________________________Fecrin kutlu zamanı yatağından kalk uyan Esrarlı o gözlerde hüzün gizli aşk ayan Ruhunu ver sabaha doğ güneşten çok önce Humuslu yüreklere çiğ damlası çökünce Arkası yok yarının bi gün varsa o bugün Tut elinden bi kere sevdiğini öp bi gün ______________________________________________Ayağına sersem de örtüsünü gecenin Yakamozlar ışıldar adında bir hecenin Şavkı vurur gözlerin ışıldayan bir deniz Emsali yok alemde sevdiğimi görseniz ________________________________________________Allah seni yaratmış ozellikle Laleler utansın seni görünce Elalem utansın güzelliğinden Ve benim ol sadece... __________________________________Denizler kadar sevgimiz.. Engin ufukları kaplayan.. Rüyada gibiyiz seninle.. Yaşamaya aıştık ölümüne.. Aşk bu işte sevimce ölümüne.. ___________________________________________Kadrini bilmez insan sevdiğinin yanında Ancak uzak olunca kaynıyormuş kanında Akıl zaten sahipsiz kalbine yenik düşmüş Ne gerçeklik ne yalan hastalıklı bir düşmüş ________________________________________________Tut ellerimi bırakma beni.. Umudum sensin yaşartma gözlerimi.. Bir selama hasret bir sevgiye.. Aşkın ile yalnız bırakma beni.. _________________________________________Karmaşık bir duyguydu bu.. Üstelik sahipsiz ve kimsesiz.. Birleştirdik onu kendimizde Refahımız arttı içimizde.. Aşktı bunun adı hiç süphesiz bir şekilde... _______________________________________________Farkettim sevgimin büyüklüğünü.. İmrendim aşkımıza.. Lakin nazar değmesin buna.. İsterim bir ömür boyu sürsün Zira ayrılırsak ruhumu ölüm götürsün.. ______________________________________________Gözlerin ilkbahar yağmuru gibi berrak ve temiz.. Özlemin bitmek tükenmez gibi sensiz ve kimsesiz.. Kimsesizlik olurda sensizlik zor gelir bana.. Çarem yok sensizliğe seviyorum anlasana.. Ellerimden ellerini hiç bırakma.. _____________________________________________E ksilir bir yanım sen yokken yanımda S ensiz yaşayamam ölürüm yakında M uhtacım senin bir tek tatlı bakışına A sma sakın o güzel yüzünü bana... ________________________________________________G ülünce güzel gözlerinin içi parlar daima Ü zülme akmasın o gözlerinden yaş asla L imon gibi ekşitme suratını yakışmaz sana.. ________________________________________________P osterlerini astım odamın her tarafına I raklara gittin gözümü bıraktın yollarda N eden bıraktın burda ki beni bir başıma A rtık mutlu olamam ben senden sonra R ahat ol beddua edemem ben sana... _________________________________________________(E) ller ne derse desin (L) af söyletmem bu sevdaya (Ç) ileyse çektik acıysa tattık (İ) yilik hak etmek içindir (N) azar değmesin diye değil _______________________________________________(B)ULMUŞUM SENİN GİBİ GÜZELİ... (E)ELLERİNİN SICAKLIĞI YAKTI BİRDEN KALBİMİ..!!! (R)ÜYALARIMIN KADINI DUY ARTIK SESİMİ... (F)ARKETTİNMİ BU DÜNYADA SENİ EN ÇOK SEVENİ..!!! (!)ŞTE KARŞINDAYIM SÖYLÜYORUM ŞİMDİ SIKI DUR EY ZALİM SEVGİLİ... (N)E OLURSA OLSUN ÇOK SEVİYORUM BEN BERFİNİMİ..!!! __________________________________________________________(M)AKSADIM MUTLU OLMAK GÜZELİM... (U)ĞRUNA CANIMI VERİRİM SEVDİĞİM..!!! (R)ÜYALARIMI SÜSLEYENSİN PRENSESİM... (A)DINI KALBİME YAZMIŞIM SEVDİCEĞİM..!!! (T)ÜM HERKES DUYSUN SEVİYORUM SENİ İSTİYORUM OL SEVGİLİM. ____________________________________________________________A şkından ölürüm beni sakın terketme R ahat edemem asla sensiz gecelerde S en ki umudumsun yarınımsın heryerde L akin koyma beni sensiz yaban ellerde A ğlarım hep sensiz geçen her günümde N edenini sorma yediremem sensizliği sineme. ____________________________________________________(R)AZI OLSAYDIN SENDE BENİ SEVMEYE GÜZELİM... (A)ŞIK OLMUŞUM ZATEN EZELDEN BERİ SANA SEVDİĞİM..!!! (N)E ZAMAN GÖRSEM SENİ SANA SENİ SEVDİĞİMİ HEP SÖYLEYECEĞİM... (A)ŞKINDAN MECNUN OLDUM BUNU SANA GÖSTERECEĞİM..!!! _________________________________________________________________(E)N YAKIŞIKLISI BENİM BU ALEMDE... (M)URADINA ERER BENİ SEVENDE..!!! (R)EDDEDEMEZ KİMSE BENİM GİBİSİNİ ELBETTE... (E)MREHANDIR ADIM ONA GÖRE..!!! (H)ERKEZE NASİP OLMAZ BENİM GİBİSİDE... (A)ŞKI YAŞIYORUM DELİ DOLU YOK BUNDAN ÖTESİDE..!!! (N)E DERLERSE DESİNLER SEVERİM BENİ SEVENİ ÖLESİYE... _____________________________________________________________(M)UTLU OLMAMI BANA SEN SAĞLADIN... (E)N ÜZGÜN ANLARIMDA BENİMLE AĞLADIN..!!! (H)ANİ BENİM İÇİN AĞLADIN YA O AN SANKİ YÜREĞİĞMİ DAĞLADIN... (M)UTLU ETMEYİ İŞTE O AN BAŞARDIN..!!! (E)LLERİMİ ALIP ELLERİNE SARDIN... (T)EK TANEM NURDANIM BENİ SEN HAYATA BAĞLADIN..!!! _________________________________________________________(N)E SÖYLESEM AZ SENİN İÇİN... (U)MUT DOLU SENLE BENİM KALBİM..!!! (R)ÜYALARIMIN PRENSESİ SENSİN GÜZELİM... (D)ÜNYADAKİ EN DEĞERLİ VARLIKSIN BENİM İÇİN..!!! (A)ŞIĞIM SANA SEVİYORUM SENİ SEVGİLİM... (N)ERDEYSEN DUY SESİMİ SEVİYORUM SENİ DELİ GİBİ PRENSESİM..!!! ___________________________________________________________________(S)EVMEK VE SEVİLMEK GİBİSİ YOKTUR ASLA... (E)N GÜZELİ İSE DAİMA İNANMAKTIR AŞKA..!!! (V)ARSA İÇİNDE UMUT SON BİR DAMLADA OLSA... (İ)NAN MUTLU OLURSUN SENİ SEVENLE BU AŞK YOLUNDA..!!! (N)E DEMEK İSTİYORUM ASLINDA BİLİYORMUSUN SANA... (Ç)OK SEVİYORUM BİRİNİ KİM DİYE SORMA BAŞ HARFLERE BAKTA ANLA..!!! ____________________________________________________________________Bilki yaşayamam sensiz Ellerimde ellerin yokken Tüm hayatımı sana adarım sessiz sessiz Üzülürüm sensiz gecen her dakikaya isyan ederim yanımda yokken Lütfen gel yanıma bırakma yüreğimi sensiz ve sensiz.... ______________________________________________________________Herşeyimsin Aklımdan 1 snye bile çıkmayacak kadar önemlisin Mutluluğumun tek nedenisin Zamansız bir aşksın sen benim için Aşığım işte sana ne olur dönde bir baksana..... __________________________________________________________(Z)OR DEĞİLDİR AŞKIN BÜYÜSÜNE KAPILMAK... (E)LLERDİR AŞKIN SİMGESİ EL ELE TUTUŞMAK..!!! (Y)ARINLAR İÇİN BİRLİKTE HAYAL KURMAK... (N)E OLURSA OLSUN İÇİNDEKİ SEVGİ İLE HAYATA BAKMAK..!!! (E)N GÜZEL RÜYADAN ONUN ÖPÜCÜĞÜ İLE UYANMAK... (P)EMBE RÜYALARIN SAHİBİDİR AŞIK OLUNAN ÖNEMLİ OLAN ONU BULMAK..!!! ________________________________________________________________________(Y)animdan HİÇ Ama HİÇ Ayrilma... (Ü)mİdİm Her Zaman Benİm Yanimda..!!! (k)İmselere SÖyleyemedİĞİm Adin Her An Aklimda... (s)enİn Mutlulugun Benİm MutlulĞum Sayilir Anlasana..!!! (e)n Mutlu Aninda Yaninda Olmak İstedİĞİmİ Unutma... (l)Ütfen Benİ Bu DÜnyada Sensİz Ve Sevgİsİz Birakma..!!! ________________________________________________________________A radın durdun aşkını bıkmadan aylar boyunca H alinden anlayan biri çıkmadı bir türlü karşına M uradına eremedin kaldın benim gibi ortada E lbette bize göre bir sevgili de çıkar yakında T asalanma tek değilsin aşkı olmayan hayatta _______________________________________________________________M utluluğun gerçeğini tattım senin yanında E llerinden gelen acılar bile zevk verir bana R ağbet ettiğim tek kişi sensin bu dünyada V aatlerim yalan değil yalan sözüm yok sana E lbette birbimizin biz ayıramazlar bizi asla.. ________________________________________________C anıma can kattın hayatıma girdiğin anda A nladım hayatımın anlamını seninle olunca N erede olursan ol seninle olacağım daima E llerimi ellerinden ayırmayacağım ben asla R oman olacak aşkımız yazılacak kitaplara.. ________________________________________________Şair oldum sana aşık olduktan sonra Estim bir aşk rüzgarı gibi kağtlara Riyasızca sevdim seni rüyalarımda İmkansız dediler aldanma o aşka Feryatlara aldanmadan büyüdü yine aşkım kısacık hayatımda Ey sevdigim bak hayatıma senden başka yok ki dünyamda... ________________________________________________________Yine geldi ayrılık vakti Askıya aldım tüm düşüncelerimi Zaman öyle akıp gitti ki Gördün mü bak yine özledim seni Issız geceler yine bekliyor beni bak yine geldi ayrılık vakti ________________________________________________________________(Z)AAFLARIMIN TEK SEBEBİSİN... (E)LLERİMİN TEK SAHİBİSİN..!!! (K)İM NE DERSE DESİN BU KALBİN UĞRUNDA ÇARPTIĞI SENSİN... (İ)SMİNİ AKLIMA DEĞİL KALBİME YAZDIĞIM SENSİN..!!! _______________________________________________________(L)AZIM OLAN SEVGİYİ SENDE BULDUM BEN... (E)LLERİMİ TUTTUN YA BIRAKMA BİR DAHA LÜTFEN..!!! (Y)ARINLARIMIN UMUDUSUN BİRİCİK SEVDİĞİMSİN SEN... (L)EYLAM SEVİYORUM SENİ GÖNÜLDEN..!!! (A)DINI YAZDIM ARTIK KALBİME BEN... _____________________________________________(L)ÜTFEDİP GÖRSEN HALİMİ... (Ü)ZME ARTIK SENDE SENİ SEVENİ..!!! (T)ÜM DÜNYA DUYSUN SESİMİ... (F)ARKETMİYO KİM NE DESEDE ŞİMDİ..!!! (İ)NAN SENİNLE ATIYOR KALBİM DUYDUNMU SESİNİ... (Y)OK DUYAMAZSIN AMA ELİNİ KALBİME KOY ÖYLE DİNLE EMİ..!!! (E)N İYİ O ANLATIR SANA OLAN SEVGİMİ... _________________________________________________________(İ)SMİNİ KOYAMADIĞIM DUYGULARIMIN SAHİBİYDİN... (L)AZIM OLAN BANA SADECE SENİN SEVGİN..!!! (K)İMSEYE SÖYLEYEMEDİĞİM AŞKIMIN İSMİYDİN... (A)DINA ŞARKILAR ŞİİRLER YAZDIĞIM KİŞİ SENDİN..!!! (Y)OKLUĞUNA ALIŞAMADIM ALIŞAMAMDA BUNU SEN ÖĞRETTİN... ___________________________________________________________(Ş)İMDİKİ AŞKLAR OLMUŞ YALAN… (E)N DEĞERLİ DUYGU EDİLMİŞ TALAN..!!! (Y)ALAN BU DÜNYA HEPDEN YALAN… (D)ÜRÜSTLÜKTEN TEK ARDA KALAN..!!! (A)ŞKIM ŞEYDAM SENSİN BÜTÜN DÜNYAM… _______________________________________________________________(A)ŞKIN ADIYMIŞSIN SEN BENİM İÇİN… (Y)ARINLARIMDA HERŞEYİMİ FEDA EDERİM SENİN İÇİN..!!! (L)AZIM OLAN SENSİN BANA VE SENİN SEVGİN… (A)DINI YAZDIM KALBİME SENİ DELİLER GİBİ SEVDİĞİM İÇİN..!!! ________________________________________________________________(Y)ARINLARIMSIN… (A)ŞKIMIN TEK ADISIN..!!! (L)AZIM OLANSIN… (Ç)OK AMA ÇOK YAKIŞIKLISIN..!!! (I)ŞIĞIM OLACAKSIN… (N)İYE DİYE SORMA ANLAYAMAZSIN..!!! ________________________________________________________________U ğruna kendimden bile vazgeçmişim ben..... G üneş nasıl yaksın tenimi.... U mut nasıl dindirsin özlemimi..... R uhumuda al bitanem al herşeyimi.... __________________________________________ B ıraktın gittin beni U çsuz bucaksız bir şehirdeyim sensiz R üyalarımda bile seni görür oldum dayanamıyorum hasretine C anım acıyor gittiğin günden beri oturuyorum sabahlara kadar düşünüyorum seni U mut ediyorum geri döneceğin günleri bekliyorum her gece sabahlara kadar düşünüyorum senii ne olur dön geri... ________________________________________________________________________________________________________________E ller ne derse desin bu sevda bence ölümüne... L anet olası karanlıklarda soğuk odamda seni haykırdım tüm yüreğimle... İ llede sen diyen tüm ruhuma inat illede sen YÜREĞİM F arketmez artık zaman durmuş ay batmış seni severken ölümüne _______________________________________________________________________________A dını bilmediğim hangi diyarlardasın S ensizliğe hiç alışamadım L ütfuna ulaşmak hayatın ve seni soluklamak yüreğimde I şık ışık doluyorsun kalbimin saklı karanlık kentlerine ____________________________________________________________Ey sevgilim Rüyalarımdadüşlerimde sen Cesaretinlesevginle üzerime düşen Aşkı ile dagları delen Niye ben olamayım ki ... ____________________________________________________________________G elincikleri öpüyorum puslu yanlızlığımda yüreğimin ta avucunda. İ çimde dolu dizgin aşka kuşanır sonsuz umutlar Z amana sığdıramam senle yaşadığım her anımı E n güzel düşlerin başlangıcıdır şuan yanımda oluşun M evsimsiz bakarım ve zamansız herşey adında gizlidir oysa herşey bu aşkın en gizemli yaşanan sonsuzluğudur. ________________________________________________________________E n Sonunda Biter Elbet Bitmez Dediklerimiz.. N erede bıraktıysak ordan yeniden başlarız ikimiz.. G üzel Günlere Doğru Tekrar El Ele Koşarız.. İ çimizdeki Sevgimiz Bitmez Demeyelim.. N olur Bilemeyiz... ______________________________________________________________Eşsiz Bir Güzellik Karşısında... Loş Işıklar Altında Bakışlardayım.. İçimdeki Çocuğu Durduramamaktayım.. Feryatsız Yakarışlardayımm... ____________________________________________Ellerini tutuğum an Mutlulugun resimini çizdim Esen ayrılık yeline aldanmadan Lal olmuş bulutların altında sabahlara kadar seni bekledim....B en Seni Sevmek İçin Sevmedim ki Ü rkütücü Gecelerde Yanımda Oluşunu Sevmişim Ş iddet Dolu Anlarımda Beni Rahatlatmanı Sevmişim R ahatsız olduğumda Başucumda Oluşunu Sevmişim A rtık Anladım ki Ben Seni Sevmektende Öte Sevmişim... __________________________________________________________K aderimde seni sevmek yazıyorsa E llerinde hayat buluyorsa R üzgarla estiğinde beni koruyorsa E serse rüzgar bir gün oraya M ahkumum ben sana ________________________________________E manet bu can bana R eva göster şu aşkıma E llerin ellerimde olsa N e güzel olur sımsıkı sarsa ___________________________________P ırlanta gibidir gözlerin E bedidir sözlerin L anet olsun seni benden ayırana İ nansan bana gelsen yanıma N e güzel olur artık anlasana ___________________________________S öylesem dünyalar haykırsam senı E lbet seversin birgün sen beni V akti gelince anlarsın içimdeki ateşimi G ülüp geçermisin yoksa bir kalemde silermisin sevgimi İ nsanlara inat hayata inat severmisin bendeki bu yüreği _______________________________________________________________S essizliği bozar tatlı sözlerin E şi benzeri olmayan o gözlerin D amarımda kanımsın hayatımın anlamısın.. A nlatamadım mı sen benim canımsın... ________________________________________________S özler söylenmez E zgiler artık şarkılarda dinlenmez D üşüncelerim sensiz olmaz A hh şu yüreğim sensiz yaşamaz T arifsiz bir aşk bu kimse anlamaz... __________________________________________n ede güzel günlerdİ yaŞadiklarimiz senİnle a sla kopamam senden olmama baŞka bİrİyle d ayanamakİ sensİzlİĞe yikilir dünyam İ İnankİ sensİz yaŞayamam r üyalarimin prensesİsİn bunu sen bİlmesende e n güzel günlerİmİzİ yaŞayacaĞiz sende sevdİĞİn sürece ___________________________________________________________S ENİ GÖRDÜĞÜM İLK ANDAN BERİ GÖZLERİME UYKU E LLERİNİ TUTTUĞUM O GÜNDEN BERİ ELLERİME SU DEYMEDİ Z OR DEĞİLDİR AŞKIN BÜYÜSÜNE KAPILMAK İ NAN ELLERDİR AŞKIN SİMGESİ EL ELE TUTUŞMAK N E OLURSA OLSUN İÇİMDEKİ SEVGİ İLE HAYATA BAĞLANMAK ____________________________________________________________A şık oldugum insan duyy sesimii... Y okluğuna alışamıyorum güzel sevgili..!!! Ş u seni seven zalimi görsen bi... E bediyen sende sev beni..!!! G üzelliğinle bagladın kendine beni... Ü mit ver bana aşkım sevdim seni..!!! L ütfedip görsen su halimi... ________________________________________________S erseri gecelere seni haykırmak boş sokaklara... E llere inat Aşk' inat sımsıkı sarılmak boynuna... L anet olası seni benden alan yollara ismini yazmak arka arkaya... I nsanlara inat Hayata inat seni koymak yüreğine... N eden mi ? Çünkü Hayatın Anlamını Anlattın Sen Bana... _______________________________________________________________H ayat var canımda canın var ben varım işte A şkımsın sen yüreğimde en can yar K albimin avuçlarına yazıyorum ismini A şk sen aşkım sen hayatım sensin diye N asıl desem işte aşkım aşkısımsın sen __________________________________________(s)en Hey Sen Güzeller Güzeli… (e)llerimi Uzattim Tut Hadi..!!! (m)utlu Olalim Seninle Ey Zalim Sevgili… (r)üyalarimi Süsledin Hep Hayatimi Süsle Varliğinla şimdi..!!! (a)dini Bu şiire Veren Bu Adam Sicacik Bir Gülüşünü Haketmedimi..? _____________________________________________________________________Yasta şu kalbimbeni bırakıp gittiğin günden beri Adını sayıklıyor yüreğim her atışında pervasızca Ziyan olmuş yüreğimle bekliyorum seni Gelir misin ? Bilmiyorum ama bekliiyorum seni ağlaya ağlaya Issız bir alaca karanlıkta haykırıyorum işte son kelimemi ''seviyorum ben deli gibi seni'' _______________________________________________________________________________________________ Mutluluk çemberimi sen ile kurdum İmknsız olan şeylerin senin için imkanını buldum Ne yok ki hayatımda bir sen eksiksin yalnızlığımla baş başa Ellerim bomboş sessizce esiyorum senin sokağında _________________________________________________________Nasıl oluyor alayamadım Unuttum mu dedin yoksa pardon duyamadım Riyasız geçen bu aşkı benle birlikte yanlız mı bıraktın Titreyen Ellerimin merhemi Neredesin gel bırakma beni vazgecemem senden benimsin..... ________________________________________________________________Duydun mu hiç hayatında bu iki kelimeyi İnsan gerçekten severse söyler şu iki kelimeyi Dünyam oldun bir andagerçekten sevdim seni Etme inat gel biliyorum seninde beni sevdiğini Mutlu olabilmek için yeter çiftlerin birbirine ''SENİ SEVİYORUM'' demesi..!! _________________________________________________________________________________ Bilemiyorum...! sen yokken hayatımda yaşaya bilir miyim ??? İnanamıyorum...! sen yokken ben mutluluğu bulabilir misin??? Lanet olsun...! seninle tartıştığımız o güne....! Gömüyor musun?? yoksa beni yerin yedi kat dibine ??? Eziyor musun?? ayaklarının altında çiğniyorusun ??? Namusumu ?? soruyorum sana son bir kez daha...! Aşk başladığı yere bir adını birde kokusunu koyamış''' Zerre kadar bir değerim kalmadı mı?? senin yanında arrtık onca şeye karşın???? ________________________________________________________________________________Kestim damarlarımı kanlar akarken bileklerimden Unuttum sandım seni Bilemezdim ki ölüm care değilmiş unutmaya İnanamadım baktım yine sen oysakii kalbimin içinide boşatmıştım Lüzumu yok yaşamamın dedim kalbimdeki yerinide aldım elime Aşk kokuyordu her bir kanımın damlasında Yalan yere değilmiş bu aşk güzelim meğer ben gerçekten sevmişim sen. ________________________________________________________________________Ellerine yoksa başkasnın ellerimi deydi Rüyalarımı süslerken mi yoksa ??? Tahmmül edemiyoru anlatma yeter artık dayanmak mümkün mü bu acıyaa Aşk bahçemi darmadağın ettin bitirdinyıktın tüm hayallerimi Ne olur git bir daha da demeki ERTAN diye bir sevgilim war..Alma ne olur bir daha adımı o ağzına.. ___________________________________________________________________________________________________Dayanamıyorum sensizlik zor Aşkım dediğini duyamamak ondan da zor Mutlu bir ilişkinin temellerini atmak da zor Lanet olsun ne olursa olsun beklemek herşeyden daha da zor Aşığım ama sana bekle beni ulaşılması en zor yere geliyorum SEVDİĞİM..... ____________________________________________________________________________Şiddetle olamaz birşeyler Uzun bir beraberlik olacaksa eger Az kaldı zamanla Yoluna girecek birşeyler İmkasız değil bu aşk gözlerinin uğruna ömrünü vereceksen eğer Pes etme verdiysen gözlerinin uğruna ömrünü sabreta azda olsa umut verecektir aşkın gerçekse birşeyler _______________________________________________________________________________________________________ Erteledim ne varsa hayatımda Mutluluk çemberimi sen ile kurdum İmknsız olan şeylerin senin için imkanını buldum Ne var ki bir sen eksiksin hayatımda Ellerim bomboş sessizce esiyorum senin sokağında.... ___________________________________________________________Bilemezsin şimdi ben ne haldeyim Azzgın bir deniz gibiyim geziyorumsessizim Ne olur gel demeyeceğimbiliyorum Unutamazsın beeni belkide çalacaksın kapımı şimdi...... _____________________________________________________________Esir miyim ben sana ????? Zaman seni görmeyince geçmiyoraşık mı oldum yoksa sana ??????? Gün boyunca bakıyorum sessizce uzaktan sana İmkansız mısın yoksa sendeaşkım anlatsana...!!! _________________________________________________________(S)EVGİYİ ARAMAKTAN YORULDU KALBİM... (E)N SONUNDA BENİ SEVENİ SEÇTİM..!!! (R)ÜYALARIM GERÇEK OLDU SENİNLE SEVDİĞİM... (K)USURSUZ BİR AŞKLA KENDİME ESKİ GÜNLERİME GERİ GELDİM..!!! (A)ŞKI DOLU DOLU YAŞAMAYI ÇOK AMA ÇOK ÖZLEMİŞTİM... (N)E KADAR MUTLUYUM SENİNLE BİL İSTEDİM..!!! ____________________________________________________ (E)y güzeller güzeli sevgilim... (S)ensiz ben neyleyim..!!! (R)üyalarımın prensesi esmer sevdiğim... (A)rtık benim ol sana kalbimi vereceğim..!!! ___________________________________________________(G)ÖNÜLDEN SEVDİM SENİ... (Ö)ZLEDİM SENİN GÜZEL GÖZLERİNİ GÖRMEYİ..!!! (Z)ALİMSİN HEMDE ÇOK EY GÜZEL SEVGİLİ... (D)AHA İLK GÖRDÜĞÜM GÜNDEN BERİ BÜYÜLEDİN BENİ..!!! (E)LLERİM SENİN OLSUN SEVECEKSEN BENİ TUT SENDE ELLERİMİ. _______________________________________________________________ U ğruna kendimden bile vazgeçmişim ben..... G üneş nasıl yaksın tenimi.... U mut nasıl dindirsin özlemimi..... R uhumuda al bitanem al herşeyimi.... _____________________________________________Karmaşık bir duyguydu bu.. Üstelik sahipsiz ve kimsesiz.. Birleştirdik onu kendimizde Refahımız arttı içimizde.. Aşktı bunun adı hiç süphesiz bir şekilde... _________________________________________________Yasta şu kalbimbeni bırakıp gittiğin günden beri Adını sayıklıyor yüreğim her atışında pervasızca Ziyan olmuş yüreğimle bekliyorum seni Gelir misin ? Bilmiyorum ama bekliiyorum seni ağlaya ağlaya Issız bir alaca karanlıkta haykırıyorum işte son kelimemi ''seviyorum ben deli gibi seni'' ___________________________________________________________________________________________Mutluluk çemberimi sen ile kurdum İmknsız olan şeylerin senin için imkanını buldum Ne yok ki hayatımda bir sen eksiksin yalnızlığımla baş başa Ellerim bomboş sessizce esiyorum senin sokağında _____________________________________________________________Duydun mu hiç hayatında bu iki kelimeyi İnsan gerçekten severse söyler şu iki kelimeyi Dünyam oldun bir andagerçekten sevdim seni Etme inat gel biliyorum seninde beni sevdiğini Mutlu olabilmek için yeter çiftlerin birbirine ''SENİ SEVİYORUM'' demesi..!! __________________________________________________________________________________Nasıl oluyor alayamadım Unuttum mu dedin yoksa pardon duyamadım Riyasız geçen bu aşkı benle birlikte yanlız mı bıraktın Titreyen Ellerimin merhemi Neredesin gel bırakma beni vazgecemem senden benimsin..... _______________________________________________________________Dayanamıyorum sensizlik zor Aşkım dediğini duyamamak ondan da zor Mutlu bir ilişkinin temellerini atmak da zor Lanet olsun ne olursa olsun beklemek herşeyden daha da zor Aşığım ama sana bekle beni ulaşılması en zor yere geliyorum SEVDİĞİM..... ____________________________________________________________________________Ellerine yoksa başkasnın ellerimi deydi Rüyalarımı süslerken mi yoksa ??? Tahmmül edemiyoru anlatma yeter artık dayanmak mümkün mü bu acıyaa Aşk bahçemi darmadağın ettin bitirdinyıktın tüm hayallerimi Ne olur git bir daha da demeki ERTAN diye bir sevgilim war..Alma ne olur bir daha adımı o ağzına.. ___________________________________________________________________________________________________Kestim damarlarımı kanlar akarken bileklerimden Unuttum sandım seni Bilemezdim ki ölüm care değilmiş unutmaya İnanamadım baktım yine sen oysakii kalbimin içinide boşatmıştım Lüzumu yok yaşamamın dedim kalbimdeki yerinide aldım elime Aşk kokuyordu her bir kanımın damlasında Yalan yere değilmiş bu aşk güzelim meğer ben gerçekten sevmişim sen ______________________________________________________________________Bilemiyorum...! sen yokken hayatımda yaşaya bilir miyim ??? İnanamıyorum...! sen yokken ben mutluluğu bulabilir misin??? Lanet olsun...! seninle tartıştığımız o güne....! Gömüyor musun?? yoksa beni yerin yedi kat dibine ??? Eziyor musun?? ayaklarının altında çiğniyorusun ??? Namusumu ?? soruyorum sana son bir kez daha...! Aşk başladığı yere bir adını birde kokusunu koyamış''' Zerre kadar bir değerim kalmadı mı?? senin yanında arrtık onca şeye karşın???? ___________________________________________________________Erteledim ne varsa hayatımda Mutluluk çemberimi sen ile kurdum İmknsız olan şeylerin senin için imkanını buldum Ne var ki bir sen eksiksin hayatımda Ellerim bomboş sessizce esiyorum senin sokağında.... ______________________________________________________Şiddetle olamaz birşeyler Uzun bir beraberlik olacaksa eger Az kaldı zamanla Yoluna girecek birşeyler İmkasız değil bu aşk gözlerinin uğruna ömrünü vereceksen eğer Pes etme verdiysen gözlerinin uğruna ömrünü sabreta azda olsa umut verecektir aşkın gerçekse birşeyler. _______________________________________________________________________________________________________ Esir miyim ben sana ????? Zaman seni görmeyince geçmiyoraşık mı oldum yoksa sana ??????? Gün boyunca bakıyorum sessizce uzaktan sana İmkansız mısın yoksa sendeaşkım anlatsana...!!! ______________________________________________________Bilemezsin şimdi ben ne haldeyim Azzgın bir deniz gibiyim geziyorumsessizim Ne olur gel demeyeceğimbiliyorum Unutamazsın beeni belkide çalacaksın kapımı şimdi...... ________________________________________________________Tam bitti derken Ümidimin başlamasının nedeni oldun Lekelerden arınmış yüreğinin Aşkla dolu olduğunu Yaşama sebebimin sen olduğunu gördüm.... _______________________________________Esir düştüm bir akşam vakti gönlüne Rüya sandım seni ilk gördüğümde Korkarım sen beni istemeszin diye Artık gel sende seni seviyorum de Ne olur duyayım ağzından iki kelimeyi bedeli ölümse bile....!!! ___________________________________________________(C)ANIMSIN ASKER SEVDİĞİM SEN… (E)LLERİNİ TUTAMASAMDA ŞİMDİLİK BEN… (M)UTLU OLUYORUM VARLIĞINI HİSSEDİNCE BİRDEN… ________________________________________________E)LLERİMİ BİR ANDA TUTTUN… (Y)OK OLAN UMUTLARI UNUTTURDUN… (L)AZIM OLAN SEVGİYİ SEN BULDUN… (Ü)MİTSİZ OLAN KALBİN KÖZLERİNE ATEŞ OLDUN… (L)ÜTFEDİP HAYATIMA CAN OLDUN SEVGİYİ SEN KOYDUN… _____________________________________________________(E)LLERİMİN TEK SAHİBİSİN… (S)ENSİZ YAŞAYAMAM BUNU SENDE BİLİRSİN… (M)UTLULU OLMAYI HERKEZ GİBİ SENDE İSTERSİN… (E)N GÜZEL GÜNLERİMİN ORTAĞI HEP SENSİN… (R)ÜYALARIMIN SAHİBİ BA HARFLERE BAK İSMİNİ GÖRECEKSİN… ______________________________________________________SENİN SEVGİNLE YAŞIYORUM… İNAN İSMİNİ HER GECE SAYIKLIYORUM… MUTLULUĞU SENİNLE HİSSEDİYORUM… GÜLMEYİ BİLE SENİNLE İSTİYORUM… EN GÜZEL ANLARIMDA YANIMDA HEP SEN OL DİYORUM… ________________________________________________SEVİYORUM SENİ KALPTEN BEN... ELLERİMİN TEK SAHİBİ OLDUN SEN..!!! NE OLURSA OLSUN YANIMDAN AYRILMA LÜTFEN... AŞIĞINIM ESİRİN OLDUM ŞİMDİDEN..!!! __________________________________________kendimi bıraktım aşkımızın götürdüğü yere... engeLLer kaLmasın dedim sevdamızda.... zaman bizden yana oLmasada sevdiğim.... ben seni yaşarım içimde ölümüne..... ama güngelir fırtınaLar koprsa yüreğinde..... nezaman anLar bizi ne de anıLar ozaman .... ________________________________________________Beni en çok etkileyen sendin En çok güvenebildiğim kişi de sendin Garip yollarımız ayrıldı seninle Üzülmedim desemde üzülüyorum işte Meğer ne çok sevmişim seni.. geçmişte ___________________________________________Gözlerimi ayıramıyorum gözlerinden Özlüyorum hemen kalbimden Kim demiş seni unuturum diye Hiç bir zaman unutamam sevgilim Anılarınla dolar yüreğim Ne olursa olsun hep sevdiğimsin __________________________________ Arkadaşlar ben bunları bir kaynaktan aldım o yüzden malesef istek isim yapamamSaygılarımla By.SaHiN [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: Geri: İSMİNİZE GÖRE SEVDİKLERİNİZİN İSMİNE GÖRE ŞİİRLER.... Ptsi Ara. 14, 2009 5:19 pm | |
| cok farkli ve anlamli bir paylasim emegine saglik forumuzda boiyle bir paylasim olmasi gerekiyorsu bende dusunmenize sevinsdim ama keste kaatilimlarda olsa bu suurun devami gele bilse diye dusunuyorum yirefine saglik arsivi soparliyaninda kalemine saglik diyelim bence super bir paylasim ::::)))bende damla yazacam boyle bir siir :")) _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|