..:DeRTLi:.. Seruvenci
Mesaj Sayısı : 50 Yaş : 44 Nerden : İstanbul Reputation : 0 Kayıt tarihi : 12/12/09
| Konu: SENSİZLİKTEN ÇOK KORKUYORUM... C.tesi Ara. 19, 2009 10:10 am | |
| ICIMI ACITIYOR YOKLUGUN SENSIZ GEÇEN HER GÜNE LANET EDIYORUM SESSIZCE AGLIYORUM KORKUYORUM ASKIM SENSIZLIKTEN ÇOK KORKUYORUM.
ÜRPERTIYOR IÇIMI YOKLUGUN SENSIZLIK BANA VERILMIS EN BÜYÜK CEZA YOKLUGUN ICIMDE KANAYAN BIR YARA GIBI HER DAIM ACITIYOR CANIMI
ÖLESIYE HAYKIRMAK ISTIYORUM SENI SEVDIGIMI SENSIZ OLAMADIGIMI,SENDEN KOPAMADIGIMI KORKUYORUM ASKIM SENSIZLIKTEN ÇOK KORKUYORUM. | |
|
M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: Geri: SENSİZLİKTEN ÇOK KORKUYORUM... C.tesi Ara. 19, 2009 3:52 pm | |
| insan bazen deger verdiklarini kaybetme korkusuylan boyle guzel cumleler dokuluyor yureginden kalemine sagol arkadsim _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
..:DeRTLi:.. Seruvenci
Mesaj Sayısı : 50 Yaş : 44 Nerden : İstanbul Reputation : 0 Kayıt tarihi : 12/12/09
| Konu: ... Paz Ara. 20, 2009 9:23 am | |
| | |
|