M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: KORKUYORUM SEVDIGIM Cuma Eyl. 28, 2007 4:19 pm | |
| KORKUYORUM SEVDIGIM Dönüsün rüyalarıma bir bahar olmalı Güzel gözlerin hasretimi sulamalı. Hayallere yeniden gem vurmalı Bedenimse gömülü fırtınaların limanı olmalı Bir sonu olmalı yaşananların bir sonu . Göz yasının bir bedeli ol mali. Susmalı yer gök, susmalı saatler. Unuttuğum avuçlarının sıcaklığı alevlenmeli. Ne seni gömdüğüm kara toprak ne de acı anılarım olmalı. Bitirmiştim yüreğim de benliğim de ki adresi. Sönmüştü yanan ateşler gidişinle son bulmuştu Ne sana kal diye bilmiştim nede git. Bir garip olmuştum yokluğun da. Ölmüştü sevdam yavaşça içimde. Simdi karsımda tıpkı eskisi gibi. Tıpkı hiç çekip gitmemiş gibi. Gözlerime bakıyorsun suspus korkular içinde Oysa Yorgun yüreğime kursun yarasıydın. Neydin kimdin neden dönmüştün bilmek istemiyorum.. Soramıyorum da. Geçmiş den korkuyordum beklide,. Acılarım yine kanayacak Kabuk tutan yaralar kopacak korkuyordum. Binlerce kez dur diyorum kendime. İkimiz de hâkliydik bu anlamsız ayrılıkta. Yeniden başlamaya gücüm kuvvetim yok seni unutmak Hiç te kolay olmadı. Yüreğim sen diye çırpındıkça geceler kâbusum oluyordu, yıldızlar şahitlik etti sessizce ağladığıma. Nefretim sahip çıktı ahlarıma. Sense sessizce gitmiştin bir kere Ardına bile hiç bakmadan sorular sormadan! Sesin hala kulaklarım da çiniliyor. Yüreğim isyan ediyor o gidisine. Simdi öyle masum bakma yüzüme. Sen unutturdun gözlerini bana Biten saklanan acılarımı! Gömdüğüm karanlıklar da bırak Yüreğine bak. Korkuyorum sevdiğim korkuyorum anlasana. Yine yüreğim kıpırdıyor. Soluğum kesiliyor. Uykusuz geceler yeniden başlayacak. Adını anmamak için ettiğim yeminler Bozulacak. Bırak kalsın sevda şarkıları yârim. Bırak kaybettiğin güzellikler geri gelmesin. Bırak yüreğim kuşlar gibi kanatlansın. Hasret bitsin özlemler son bulsun. Yeniden değil bıraktığım yerden. Hiç gitmemiş gibi hiç ayrılıklar yaslanmayacak gibi devam etsin. Korkuyorum sevdiğim korkuyorum anlasana. Sana dokunmaya. Korkuyorum ellerinin sıcaklığını yeniden hissetmeye Korkuyorum seni sevmeye korkuyorum anlasana. Gelme sakin yanıma
28.09.07 _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
En son M@S@L tarafından Perş. Nis. 07, 2016 4:07 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi | |
|
Kartal Tecrubeli
Mesaj Sayısı : 248 Yaş : 53 Reputation : 1 Kayıt tarihi : 04/07/07
| Konu: Geri: KORKUYORUM SEVDIGIM Salı Ekim 02, 2007 6:27 am | |
| YUREGINE SAGLIK BIR SEVDA MASALI | |
|
Yakamoz Seruvenci
Mesaj Sayısı : 149 Yaş : 43 Nerden : uzaydan Reputation : 0 Kayıt tarihi : 08/09/07
| Konu: Geri: KORKUYORUM SEVDIGIM Cuma Kas. 02, 2007 9:26 am | |
| yureginize saglik cok guzel bir siir | |
|
Arda Seruvenci
| Konu: Geri: KORKUYORUM SEVDIGIM Cuma Kas. 23, 2007 8:31 am | |
| yuregine kalemine saglik Bir sevda masali paylasimin icin tskler | |
|