M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: SEVDIGIM Çarş. Mayıs 09, 2007 4:08 pm | |
| SEVDIGIM Yine zamansız vurdu bedenimi ayrılık rüzgâr. Yüreğimde askının kursun yarası. Gidisinin ardından gözlerim yaslı. Buralarda perişanım sevgimdim. Yine zamansız kaydı yıldızlar. Karardı gündüzlerim, geceler oldu zindan. Baktığım resimlerde sen oldun yalan. Uykularım haram oldu sevdiğim. Gözlerin yalan ellerin yalan. Dokunuşlar öpüşler yalan. Bu masum bakışlar yalan. Senin her şeyin yalan oldu sevdiğim. Gidişinle yeniden başlayamadım. Kor olmuş yüreğim susturamadım. Sensizliğe halen alışamadım. Buralar yangın yeri sevdiğim. Kopardı seni benden hain eller. İdamlık mahkûm gibi yürekler, Pranga vurdumsa, da bekler. Sonsuza dek sevdiğim. 10.05.2007
_________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
En son M@S@L tarafından Salı Nis. 05, 2016 3:59 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 9 kere değiştirildi | |
|
Romeo Seruvenci
Mesaj Sayısı : 122 Yaş : 38 Nerden : almanya Reputation : 0 Kayıt tarihi : 25/01/08
| Konu: Geri: SEVDIGIM Perş. Şub. 21, 2008 5:15 pm | |
| cok guzel bir siir bir sevda masali valalhi insan siirleri okudukca kendisinin de yazsasi geliyor yuregine ve emegine saglik | |
|
Arda Seruvenci
| Konu: Geri: SEVDIGIM Perş. Nis. 10, 2008 11:15 am | |
| guzel siir yureginize saglik | |
|
Kartal Tecrubeli
Mesaj Sayısı : 248 Yaş : 53 Reputation : 1 Kayıt tarihi : 04/07/07
| Konu: Geri: SEVDIGIM Cuma Nis. 11, 2008 1:05 pm | |
| sevgili lale hanim o guzel siirlarinizden bir sure uzak kaldim afiniza siginiyorum ..
yine harika bir siirpaylasmisiniz tesekur ediyorum saygilarimlan | |
|
Romeo Seruvenci
Mesaj Sayısı : 122 Yaş : 38 Nerden : almanya Reputation : 0 Kayıt tarihi : 25/01/08
| Konu: Geri: SEVDIGIM C.tesi Nis. 12, 2008 3:33 pm | |
| ever kartal kardesim cok guzel siirler ama birde herkes bu siirler bolumune ugrasa bu guzelim siirleri okusa daha iyi olur ozaman lale hanim guzel siirlerini bizlerle paylasir ama cok guzel yaizyro gercekten keske bende yaza bilseydim ama nerde o yetenek:D | |
|
Ceylan_Gozlum MasaLci
Mesaj Sayısı : 25 Yaş : 49 Nerden : yok Reputation : 0 Kayıt tarihi : 23/03/08
| Konu: Geri: SEVDIGIM Paz Nis. 20, 2008 3:14 am | |
| cok guzel bir siir lale hanim yureginize ve emeginize saglik zevkle okudum | |
|