M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: SEVDAMDIN SEVDIGIM Cuma Ağus. 24, 2007 2:58 pm | |
| SEVDAMDIN SEVDIGIM Bir romandın günler boyu okuyup ta bitiremediğim. Bir rüyaydın uyuyup ta uyanmak istemediğim. Bir şarkiydin dinleyip de notaların da seni bulduğum. Bir sevdaydın yüreğimde koparıp atamadığım. Bir anıydın benliğim de silmek isteyip de silemediğim. Bir denizdin martıların kanadında sana sığındığım. Ve dalgaların sesin de sevdamı fısıldadığım. Bazen bir liman bazen dağ başında bir ormandın. Yalnızlığım da çaresizliğimde sığındığım.. Korku dolu gecelerimde seyrettiğim yıldızlardın. Pınarlardan akıp giden buz gibi sulardın. Yüreğime ferahlık veren! Bazen köyde asi bir delikanlıydın. Bazen de şehirde beyefendi. Sevda yolunda ölen! Alıp basını giden. Yüreğindeki deli dolu askı çekinmeden söyleyen! Bir çiçeğin yaprağında yeşeren kozaydın. Açılmasını beklediğim ipek böceğiydin. En anlamlı en parıltılı sözcükleri kullanan! Bazen incitmekten korktuğum küçük bir çocuktun gülüşlerin de mutluluğu bulduğum. Ve sana sığındığım da yüreğimdeki askı ifade ede bildiğim tek sevdamdın. Bir tebessümünle ask adına gülüşen melekler gördüğüm. sevdanın büyüklüğünde kendimi bulduğum. Bazen de sebepsiz gidişlerinde boyun büktüğüm. Nehirler gibiydim. Yokluğunda özlediğim ardından gözyaşı döktüğüm. Gelir diye geceleri yollara bakındığım. Dönüsünü beklediğim tek sevdiğim sendin. Ateşinde yandığım sevdası için ölümü göze aldığım. Yağmurlarda bulduğum rüzgârlardan kaçırdığım. En anlamsız gecelerde korkudan sığındığım. Ayrılığın adını kefenle yüreğime kazdığım sevdiğimdin. 24.08. 07
_________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
En son M@S@L tarafından Perş. Nis. 07, 2016 4:28 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 4 kere değiştirildi | |
|
Göktürkm Misafir
| |
Yakamoz Seruvenci
Mesaj Sayısı : 149 Yaş : 43 Nerden : uzaydan Reputation : 0 Kayıt tarihi : 08/09/07
| Konu: Geri: SEVDAMDIN SEVDIGIM Paz Eyl. 09, 2007 1:18 am | |
| buda cok guzel yureginize saglik | |
|