bedir D-Moderator
Mesaj Sayısı : 528 Yaş : 49 Nerden : çankırı Reputation : 0 Kayıt tarihi : 24/01/12
| Konu: Saklı Sevdamdın Sen Salı Ocak 31, 2012 2:17 pm | |
| Saklı Sevdamdın Sen
S/aklı sevdamdın sen
Dokunmaya kıyamadığım baharlarda Saçlarına uzanırdı, kimsesiz ellerim Titreyen yüreğimdesin sen, her vakit Adını yazıyorum, yüreğimin tam ortasına Yoksun yine '' Gece gözlüm '' Kıyamazdım bakmaya gül yüzüne Şimdi çok uzaklardasın Güvercinler misali; kanat çırptığım gecelere ışıktın sen Karanlık ömrümün son halini bir bilsen...
S/aklı sevdamdın sen
Bedenim üşürken her gecenin kuru ayazında Sahipsiz ömrüme selamdı gülüşün Seni sayıklıyorum, gecenin bir yarısı yine Saat gecenin bilmem kaçı? Prangalar vuruyorum, yüreğimin tam ortasına Senin için atıyor yüreğim - seninle atıyor En güzel şiirler sana yazılıyor, kısacık ömrümde Nasıl kıydın diyorum sevdamıza? Oysa ne kadar çok sevmiştim seni Sen de sevseydin beni anlardın...
S/aklı sevdamdın sen
Döktüğüm her gözyaşında ağıtlar yaktığım Yollarına güller döküp, beklediğimdin Ardından bir fırtına koptu sensiz gecelerde Sen bir yana, ben bir yana savrulduk Benim şehirlerimden, sanadır bu aşk; her gecenin koyu vakti Yağmur yağar, sensiz olduğum bu garip şehre Her gece bir çift göz ağlar, benim şehirlerimde Dökülen gözyaşları; hasret olur, vuslat olur, sel olur Sana, her '' Seni seviyorum '' dediğimde; yağmur yağardıya bu şehre Bak yine yağmur yağıyor, sensiz kaldırımlara...
S/aklı sevdamdın sen
'' Gece gözlüm '' diyip, adını '' Elif '' koyduğum Hiç bir zaman unutmadım bir '' Eylül '' günü ellerin olmuştun Bense uzaklardan seni seyrediyordum Gözlerim hala senin hüznünde Ah! Gece gözlüm Oy! Kara sevdam benim Neden gittin ki? Kuyulardayım bu vakitler seni düşünüyorum Bir sevda masalı böyle mi, son bulacaktı? Bu kadar yakınken sana, bu kadar uzak durmak... Cezaların en büyüğünü çekiyorum şimdilerde '' sensizim '' Yüreğim bin yıldır ağıtlar yakıyor san ki; '' çaresizim '' Adını sen koydum her şeyin sensizliğe inat '' sana hasretim '' Alıp başımı gidesim geliyor,çok uzaklara Bütün yollar sana çıkıyor...
S/aklı sevdamdın sen
Elini tutmaya kıyamadığımdın Mahşerde muradımdın, tüm ödüllere inat '' Senin şehrinde bir gece ölmek '' istiyorum Bırak kimse bilmesin, sana olan yürek yangını sevdamı '' Kimsesizler mezarlığına '' gömsünler, '' sahipsiz sevdamı '' Kuru bir ot bitsin başucumda Başucumdan geçenler acısın '' kimsesiz '' desinler Ve sen, '' Gece gözlüm '' gazetelerden öğren ölüm haberimi Çantasında '' şiirler '' , '' mektuplar '' bulunan biri ölmüş desinler Acı sen de '' yazık olmuş, gencecikmiş daha '' de Şiirlerinde '' Gece gözlüm '' sözü geçiyormuş desinler '' Gece gözlüm '' sözünü duyunca yığıl kal bir köşede Hiç konuşma olur mu? Daha ilk dizede benim olduğumu anla Herkes sana baksın '' Ne oldu '', '' niçin '' ağlıyorsun desinler? Tek bir söz dökülsün dudaklarından Ve bir damla gözyaşı
'' İnşallah sevdiğine mahşerde kavuşur... '' | |
|