hakan_ates_06 Seruvenci
Mesaj Sayısı : 123 Yaş : 35 Nerden : DÜNYADAN Reputation : 0 Kayıt tarihi : 04/07/09
| Konu: SİZDE SAKLI KALSIN................. Cuma Tem. 10, 2009 3:53 pm | |
| Hey! Durun Durun ve cevap verin Beni anlayan var mı?
Bir dakika Beyefendiler,hanımefendiler Nereye gidiyoruz? Neden yürüyoruz ? Bu kavga niye? Çoğaldıkça bizi çökerten ağırlıkları Neden sırtımıza yükleniyoruz?
Ve en önemlisi Neden kötü özelliklerimizi Öne çıkarıyoruz Bir sürü güzel niteliğimiz varken Neden karıştırıyoruz Boyun eğeceğimiz makamla Başkaldıracağımız makamı Ve vefamızı kim unutturuyor bize
Bir dakika Beyefendiler,hanımefendiler Kendi kendinizeyken Sizinde Güzel anlarınız oluyor mu? Başkalarından gizlediğiniz Güvenip paylaşamadığınız Güzel anlarınız Sizinde yüreğiniz hıçkırıyor mu? Gözleriniz kendini salıyor mu? Kimse bilmesin ama Yazık bana diyor musunuz? Kendi kendinize yalnızken Sizde saklı kalsın dostlarım Ben diyorum Diyorum ama ötesi Yani bu iklimi yakalamışken Gerçek karanfillerin ve güllerin bahçesinde Renklerini ve kokularını soluklamak için Ne yapacağımı bilemiyorum
Beyefendiler,hanımefendiler Neredesiniz? Ne zaman bu konuyu açsam Sizleri çevremde bulamıyorum Hepinizden rica ediyorum Lütfen bugün Yürek dertlisi bir garibin Başını şefkatle okşayın Lütfen |
| |
|