M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5610 Yaş : 53 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: SEN SIZDE YASAMAYI BAK OGRENIYORUM Cuma Şub. 23, 2007 3:18 pm | |
| SEN SIZDE YASAMAYI BAK ÖGRENIYORUM Ve sensiz de yasamayı öğreniyorum Zor olsa da yokluğuna alışıyorum. Sensiz de yine sabah güneşi doğuyor Bu kırgın yüreğimin derinliklerin ne Yemin ediyorum adını yüzünü Ellerini en çok seni unutacağım. Anmaya çağım senli günleri Ne de özleyeceğim geçmişi Sen sizde dalgalar yine sahile vuracak biliyorum. Ve yine sensiz de sevdalar devam edecek Gezip tozacağım da. Beraber gittiğimiz o sahile yine gideceğim. Bu kez yanımda sen olmayacaksın biliyorum. Artık gözlerim aramayacak seni gidişine alıştım. Uykularım kaçmayacak geceleri, Yıldızlar sensizde parlayacak gökyüzün de Karanlık odamı yine aydınlatacak ay ışığıyla. Ellerinin sıcaklığını unutacak ellerim. Yüreğinin ateşi yakmayacak beni bir daha Ve o içten basıklarını hissetmeyeceğim. Yüreğim tas kesilecek ve seni unutacağım. Adını gözlerinin rengini gülüşünü en çokta bana bakısını. ve o hiç sevmemiş yüreğini unutacağım. Bak göreceksin. Gülecek benim de gözlerim. Sen sizde koşacağım yarınlara aydınlıklara. Sadece sen görmeyeceksin. Bunları yapamam sanıyorsun deyimi? Dönüşü yok gideceğim. Sen yüreğimdeki askın Azraili oldun. Bende seni yok edeceğim. Ve seni sevdiğim için kendimden bile nefret edeceğim. Lanet ediyorum yüreğime, acıyor diye Öfkemden susuyorum dilim de suspus Gözlerimde yas kalmadı sana dair. Sebebim sensin ay ask. Özgürlüğünü sana geri veriyorum. Ve sensizde yasamayı bak çok da güzel öğreniyorum... 23 Şub. 2007 _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|