M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: OZURDILERIM SEVDIGIM Ptsi Ağus. 13, 2007 9:30 am | |
| OZURDILERIM SEVDIGIM
Anladimki bitmis yuregindeki bana ayit olan oyer anladimki parcalara ayirlisin ve her parcami coktan uzaklara salmisin Ve bitirmisin tum o guzelikler yureginde kulemisin ...Anladimki silmisin tum hatiralari bana ayit ne varsa bir eser bile birakmamisin.. Gozlerinde bir damla yas bile akmamis ... ozurdilerim sevdigim bilmedim, bilemedin beni sildigini bir kalemde her seyi bitirdigini ,,,,Yanilmisim belki bilmeden cok beklemisim.. Senin kadar yurekli olamamisim... Ben bukadar cabuk gomememisim ... senin kadar kalpsiz olmayi basaramamisim.. Yada senin gibi sevmesini bilememisim .... Anladim ki sevdigim beni yasarkem oldurmusun.. Anladimki kursunlara gerk yokmus yureginin tum kursunlarina hedef olmusum...silmisin beni gozlerinden kalmas benden tek eser.. Ellerin halla ellerimin sicakligini duymuyorsa ve kalbin arada birde olsa aci hisetmiyorsa ruyalarinda beni gormek arzusu duymuyorsan .. Bosunaymis bekleyisler bosunaymis gecelerimin sabahi deli dalgalar gibi cirpinisim uzuntulerim hayelerim ve hala sevdigini dusunmem .. Bosunaymus tum cektiklerim... Bosunaymis ruyalarima girisin bosunaymis sevinmelerim mutlu oluslarim ... Gozyaslarimin akisi bosunaymis hasret Ozlem cekisim bosunaymis bosuna.. Anladimki yarim kalmis gecelerim hikayesiymis bizimkisi Ben sensiz gecen her gune her geceye lanetler yagdirirken adini binlerce kere telafuz eden dukaklarim yoklugunda arayislarimin b acilarimin bir anmali yokmu ama yinede binlerce kez senin bana donusun icin dualar ederken anladimki bosunaymis bekleyislerim.. Bosunaymis sen beni coktan oldurup gomusunde benim haberim bile olmamis.. Ozur dilerim sevdigim seni bukadar cok sevdigim icin ozurdilerim.. Yinede kirgin deyilim kusdeyilim sana unutun diye gittin diye Ben de unutucagim diye bir kural yok sen bitirdin diye ben bitiyemiyorsan suclumuyum.... Yuregim buna izin vermiyorsa duygularim karsi cikiyorsa hatiralar unutilmiyorsa ellerim ellerini hala ihtiyac duyuyorsa her saniye seni dusunuyorsam... sensiz hergece bedenim soguk duvarlara yardiye sariliyorsa butun karanliklar ustume geliyorsa ozurdilerim.. Gunes artik beni eskisi gibi isitmiyorsa mehtab sensizligime agliyorsa sevginden vaz gecemiyorsam kalbimi sokup atamiyorsam Ozurdilerim sevdigim seni bu kadar cok sevdigim icin sucluyum Sevdam adina mahkemeler kurulmus hakimler kara vermis sevilmaden seven suclu diye tum yeryuzune duyorulmus ozurdelerim sevdigim ... Benim bendan haberim yoktu Sucluyum seni sevdigim icin sucluyum yuregimdeki yangilari kuleyemedigim icin ozur dilerim sana verdigim tum derler icin ve bu ask icin ozur dilerim ...
13.08.07
LaLe
_________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|