Bir Sevda Masali
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bir Sevda Masali

HOŞGELDİNİZ

Portalli*AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

♥️♥️14 02 2007♥️♥️♥️14022024♥️♥️♥️ Masal Gibi 17 Yil♥️♥️Yil dönümümüz kutlu olsun..♥♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️ ♥️♥️♥️♥♥♥️♥️♥♥♥️♥️♥️♥️♥️♥️Sizinde BiR MaSaLiniZ Olsun Istemezmisiniz?♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥""

♥️♥️♥️♥️YONETICI KADROMUZ♥️♥️Admin M@S@L♥️DJ~VOLKAN* DJ*♥️♥️♥️♥️♥DJ:BELALI♥️..

OZURDILERIM SEVDIGIM

YazarMesaj
M@S@L
Admin
Admin
M@S@L

OZURDILERIM SEVDIGIM Empty
MesajKonu: OZURDILERIM SEVDIGIM   OZURDILERIM SEVDIGIM I_icon_minitimePtsi Ağus. 13, 2007 9:30 am

OZURDILERIM SEVDIGIM

Anladimki bitmis yuregindeki bana ayit olan oyer anladimki parcalara ayirlisin ve her parcami coktan uzaklara salmisin
Ve bitirmisin tum  o guzelikler yureginde kulemisin  ...Anladimki silmisin tum hatiralari bana ayit ne varsa bir eser bile birakmamisin..
Gozlerinde bir damla yas bile akmamis  ...
ozurdilerim sevdigim bilmedim, bilemedin beni sildigini bir kalemde her seyi bitirdigini ,,,,Yanilmisim belki bilmeden cok  beklemisim..
Senin kadar yurekli olamamisim...
Ben bukadar cabuk gomememisim ...

senin kadar kalpsiz olmayi basaramamisim.. Yada senin gibi sevmesini bilememisim ....
Anladim ki sevdigim beni yasarkem oldurmusun.. Anladimki kursunlara gerk yokmus yureginin tum kursunlarina hedef olmusum...silmisin beni gozlerinden kalmas benden tek eser..
Ellerin halla ellerimin sicakligini duymuyorsa ve kalbin arada birde olsa aci hisetmiyorsa ruyalarinda   beni gormek arzusu duymuyorsan  ..
Bosunaymis bekleyisler bosunaymis gecelerimin sabahi  deli dalgalar gibi cirpinisim uzuntulerim  hayelerim ve hala sevdigini dusunmem ..
Bosunaymus tum cektiklerim... Bosunaymis ruyalarima girisin bosunaymis sevinmelerim mutlu oluslarim ...
Gozyaslarimin akisi bosunaymis hasret Ozlem cekisim bosunaymis bosuna..
Anladimki yarim kalmis gecelerim hikayesiymis bizimkisi
Ben sensiz gecen her gune her geceye  lanetler yagdirirken  adini binlerce kere telafuz eden dukaklarim  yoklugunda arayislarimin b  acilarimin bir anmali yokmu ama yinede   binlerce kez senin bana donusun icin dualar ederken anladimki bosunaymis bekleyislerim..  Bosunaymis  sen  beni   coktan oldurup gomusunde benim haberim bile olmamis..
Ozur dilerim sevdigim seni bukadar cok  sevdigim icin ozurdilerim..
Yinede kirgin deyilim kusdeyilim sana unutun diye  gittin diye
Ben de unutucagim diye bir kural yok sen bitirdin diye ben bitiyemiyorsan suclumuyum....
Yuregim buna izin vermiyorsa duygularim karsi cikiyorsa hatiralar unutilmiyorsa  ellerim  ellerini hala ihtiyac duyuyorsa her saniye seni dusunuyorsam...
sensiz hergece bedenim soguk duvarlara yardiye sariliyorsa   butun karanliklar ustume geliyorsa ozurdilerim..
Gunes artik beni eskisi gibi isitmiyorsa mehtab sensizligime agliyorsa sevginden vaz gecemiyorsam kalbimi sokup  atamiyorsam  
Ozurdilerim sevdigim seni  bu kadar cok sevdigim icin sucluyum
Sevdam adina mahkemeler kurulmus hakimler kara vermis sevilmaden seven suclu diye tum yeryuzune duyorulmus
ozurdelerim sevdigim ...
Benim bendan haberim yoktu
Sucluyum seni sevdigim icin sucluyum yuregimdeki yangilari kuleyemedigim icin
ozur dilerim sana verdigim tum derler icin ve bu ask icin ozur dilerim ...

13.08.07

LaLe

Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..

!!""Okudugum her Masalda  hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..

Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki  Sana Nokta koyamiyorim

Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
https://birsevdamasali.yetkin-forum.com

OZURDILERIM SEVDIGIM
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» SEVDIGIM
» KORKUYORUM SEVDIGIM
» TEK SEVDIGIM OLURMUSUN
» NERDE SEVDİĞİM
» Sen Sevdiğim Kadin