bedir D-Moderator
Mesaj Sayısı : 528 Yaş : 49 Nerden : çankırı Reputation : 0 Kayıt tarihi : 24/01/12
| Konu: NERDE SEVDİĞİM Çarş. Mart 14, 2012 3:41 pm | |
| NERDE SEVDİĞİM
Aldım haberini uçan kuşlardan Mutsuzmuş gittiği yerde sevdiğim Şişmiş o gözleri akan yaşlardan Düşmüş amansız bir derde sevdiğim
Yanaklar kırışmış gül benzi solmuş Kirpikler çatılmış saçı ak olmuş Belli ki yılların acısı dolmuş Eski güzelliğin nerde sevdiğim
Zamanla acılar sarmış bedeni Kavurmuş kül etmiş yakmış o teni Kimler düşürdü yar bu hale seni Sürünür olmuşsun yerde sevdiğim
Yataklar dikenmi oldu bedene Kabuslarmı çöktü kara gecene İşte bu ölümdür candan sevene Aklım fikrim kaldı sende sevdiğim
Gördüm huzursuz sun bensiz alemde Acı var keder var viran hanende Benim hayalim var her an gecende Aşkım alev alev tende sevdiğim
Dileğim mesut ol ömrün boyunca Sev sevil hayatın yaşa doyunca Ben mutlumuyum sen mutsuz olunca Sana tüm dua lar dilde sevdiğim
İstermiyim seni mutsuz görmeyi İstermiyim seni kırıp üzmeyi İsterim mutsuzsan o an ölmeyi Mutsuzluğun ecel bende sevdiğim
Silerim ömrümü bir tek kalemde Eğer bir damla yaş görürsem sende İstersen bir gece ansızın gelde Acılar son bulsun gelde sevdiğim | |
|
M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: Geri: NERDE SEVDİĞİM Çarş. Mart 14, 2012 4:13 pm | |
| Dileğim mesut ol ömrün boyunca Sev sevil hayatın yaşa doyunca Ben mutlumuyum sen mutsuz olunca Sana tüm dua lar dilde sevdiğim
emegine tskler
_________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|