M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: SEVDIGIM NE CABUK UNUTMUS BENI Cuma Mart 12, 2010 6:28 am | |
| Sevdiğim Ne Çabuk Unutmuş BeniSevdiğim ne çabuk unuttun beni Aşk dolu sözlerin yalanmış meğer Aldatıp gönlümü unuttun beni Ağlayan gözlerin yalanmış meğer
Ömrümce aradım inanki seni Varlığın gönlümde hayalmiş meğer Kaybedip yeniden bulmışken seni Bu kısa ayrılık kadermiş meğer
Gönlümde açmışken sevda gülleri Aşkınla kül olup yanmışım meğer İnanki canımdan çok sevdim seni En büyük varlığım senmişin meğer
Sanmaki unutup aramam seni Durmazsa kalbim ölmezsem eğer Andım varki kimyese bırakmam seni Ahtım var vefasız olmazsam eğer
Neden verilmiyor sevende değer Bu aşkın sonuda hüsranmış meğer Tövbeler tövbesi seversem eğer Sevmeyi bilenler mazide kalmış | | Vedat Okkar |
_________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|