M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: İçimde şehirler yanıyor Çarş. Şub. 03, 2010 1:21 pm | |
| İçimde şehirler yanıyor Sana dair şehirler… Yüreğim batıyor Bir inişte bir çıkışta… Kelimelerim ağlamakta, gidişinle Virgüllerim suskunluğa hapsetmişler kendilerini Ey deli sevdam! Dön bak… Gidişin bütün anıları yerle bir etti… Ruhumu terk edişin özlemlerimi ağlattı… Benliğim Sibirya dan beter… Buz gibi ruhsuz… Suskunluğum gülüşlerime hançer attı
Gidiyorum dedin; fırtınalar bastırdı Elveda dedin; yıldızlar öksüz kaldı Bakışlarını devirdin; güneşsiz sabahlarım oldu…
Uzak şehirlerde yağmurlar yağıyor Toprağın kokusu ruhumda… Güneş uzak şehirlerde hüküm sürüyor… Kelimelerim… Artık içimden yazmak gelmiyor Giderken virgüllerimi aldın sen Noktaları bıraktın ruhumda Sen gittin; Kelimelerim kısa Kelimelerim suskun…
12.01.2007(yağmur...) Üşüdüm sığınabilir miyim sana? _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|