M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: içimde konuştum seninle.. Salı Ocak 18, 2011 7:42 am | |
| Haketmediğin Sevdanın Mahkumuyum Hikayesi
Güneşin akşam doğduğu bir vakit uyanırsan, Bil ki sensizliğin uykusunda olacağım, O güneş hiç batmazsa, Seni işte o zaman unutacağım... Ne diyorum ben... Gerçekten soyutlanmış duygu birikintilerine kattığım 4-5 kadeh içkiyle mi söylüyorum bunları? Hadi ben söylüyorum da, peki sen duyuyor musun? Ardın sıra bırakıp gideceğin bu şehirin aylarca belki yıllarca her sokağında bir anıyla yüzleşecek bu kadina son kez olsun bakmak istiyor musun? Git... Bana dokunmadan, bakmadan, bir söz söylemeden, git... Defol git... Ama unutma, Gün geldiğinde yalnızlığına bir ortak ararsan, ve gözyaşlarına teselli olacak... aklından bile geçirme...
Dünü bugünüyle tutmayan, Beni bensizlikte yaşayan ve beni ben olduğum için sevmekten korkan sen!
"nefretimi körükleme!.." _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|