M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: SENINLE ILKKEZ C.tesi Şub. 23, 2008 7:12 am | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Bu sabah yine en derin ozlemlerimle sabahin ilk isiklariyla gozlerimi odamda actim...... Ve yine sen siz bir gune daha basladim...... .Yatagimdan nedense cikmak istemiyordum hastamiydim yoksa ama atesimbile yoktu yorgundum .. Icimde firtinalar sonrasi sakinligi vardi sanki ... Ama seni nekadar cok ozledigimi bile kendime itiraf edemiyordum ..... Oysa daha bir kac gun once surada yanimda uyumani seyrederken ne cok hayaller kurmustum..... Yanimdaydin ellerim saclarinda dolasiyordu...Sana dokunabiliyordum ..allahim diyordum bunuda yasadimya bu buyuk heyecani yasadim ya sana nasil tesekkur edebilirdim ... Hic aklima bile gelmemisti bir gun gidebilecegin ..........Hep benimle kalacaksin saniyordum .... Simdi yastigina dokunuyordum belki kokun icine sinmistir diye ve sana olan o sonsuz ozlemim yuregimi parcalara ayiran hasretin gozlerimin onune geliyordu.... Boguluyordum sanki sonra seninle ilk karsilasmamiz aklima geliyor ... Ogun; Inanamamistim gelecegim derken ama gelmistin telefonumdan gelen zil sesi ile uzandigim koltuktan dalgin gozlerimi aralayip telefona bakmistim sonra geldim diyen sesin kulaklarimda cinliyordu ..... O an nasil davranacagimi bile bilmiyordum cunku bir hazirlik yapmamistim bile gelmen icin nasil karsilamaliydim bilmiyordum bile ama sonucta gelmistin ve seni karsilamami istiyordun ..... Kalbimin duracagini dusunuyordum ellerim titriyordu ......Kendimi toparlamaya calisirken ... Bes dakikaya geliyorum diye bilmistim... Sana ancak telefonda.... Randevulastigimiz noktaya giderken ayaklarimi hisetmiyordum bile belkide bes dakikalik yolda bes tane sigara icmistim... Yol boyu dusunuyordum nasil biriydi hayallerimde buyuttugum kisi biraz sonra karsimda olacakti onu gore bilecek dokuna bilecektimde, bu dusuncelerle bulusma yerine goru gitmistim....... Seni ilk kez uzaktanda olsa orada gorme sansim olmustu .... Ama cesaretimi toplayip yanina gelememistim ...arabanla arabami takip etmeni isaret edebilmistim ancak...... Ancak orada yanina gelseydim her halde heyecanimi yenmeme imkan yoktu, bu yuzden kisa bir surede olsa zaman kazanmak istemistim ve beni takip etmeni istemistim.... geldigimizde arabandan inerken ayaklarimi bile hisetmiyordum ... icimden neden bukadar heyecanliyim sonucta oda bir insandi diye dusunmustum....Gel gor ki asiri heyecanim vardi ... Ama gelmeliydim icimden derin bir nefes almistim ....Ama acabalar beynimi kemiriyordu ya beni gordugunde begenmez ya geldigine pisman olursa ya o icimde buyuttugum duygular beni yaniltirsa ,bu korkularla yanina yavas adimlarla gidiyordum .... Adimlarim beni arkaya ceksede tum cesaretimi toplamistim ve ne olursa olsun bugun.... Bu hikaye ya biter yada sonsuza kadar devam eder diye dusunuyordun .... Sana yaklastigimda sessiz bir sekilde ancak merhaba diye bilmistim .... sende beni gordugunde bir an saskinlik gecirir gibi oldugunu gozlerinle bir dakikalik karsilasmamdan anlamistim... Sonra ayaga kalkip beni gozlerinle bir dakika kadar suzmus ve sonra bana sarilmistin ... O an oracikta nasil bayilip dusmedigimi simdi dusunuyorumda hala aklim almiyordu .... Heyecandan olecek gibiydim ..... Oysa daha yuzunu bile gormeden sana karsi duydugum heyecanlari kalbime soz geciremedigim .... O geceleri gunleri dusunuyordum da ...Iste simdi karsimdaydin ...Seni gormek imkansiz birseydi benim icin Bu inkansizliklar icinde yuregime ektigin sevdanin tohumlarida oldukca yesermis buyumustu bile Ben senin yuzunden once yuregine asigim demistim ..Yuregin yuregim olmustu ..... Kalbim sevdalara kapaliyken daha yuzunu bile gormedigim birine bu kadar yakin omasi benide sasirtiyordu Neydi beni sana ceken o miknatiz misali sey ? Bir suru heyacani ayni anda yasiyordum ... Ask miydi insan hic gormedigi birine asik olabilirmiydi belkide olurdu ..... Bilmiyorum... Boyle baslamisti seninle beraberligimiz ....Ya sen neler dusunuyordun yuregin neler soyluyordu ?.... gozlerin benim hakkimda o an yuregine neler fisildiyordu ? Bunlarida hic bilmiyordum.... Belkide o guluslerine ve gozlerine asik oldugunu soyledigin kisi degildim ben..... Bu dusunceler beynimi kemirsede ... Senin yuregin coktan benim yuregim olmustu bile .....Ama bir gun seni bulmusken tekrar kaybedecegim aklima bile gelmemisti hic .... Simdi gozlerimi actigim bu odada senin hayalin ve kokunla yasiyorum ...Nefes alislarin bile tipki sen vermis casina yine bu odanin duvarlarina sinmis gibi seninle sabahlarima gozlerimi aciyorum ..... Seni sevgidimi Sen gittikten sonra bir kez daha anladim... Sen benim vazgecilmezimsin yabangulum....Bir tanecik askimisin......
......LaLe..... _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|