M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: Seninle Ilk Kez C.tesi Şub. 17, 2007 2:49 pm | |
| Seninle Ilk Kez Gozlerim oylece dalmis uzaklara bakiyordum .odamda ki camin kenarindan gozumun olabildigine uzanan yolun sonunu gormeye calisiyordum . icim aciyordu kalbimin sizilarini ta yuzumde tum bedenimde hisedebiliyordum......Ellerim usumus yorgun bedenim sanki kuytu bir liman misali susmustu sadece acilarini hisedebiliyordum.. Bakislarim sabit bir noktada yolun en sonuna cakilmisti ta uzaklara oylece bir noktada!! yolun her iki tarafin da sirali kavak agaclari yapraklarin sanki ahenkle dans ediyor ve yapraklarini hisirdamalari sanki bir muzik melodisini andiriyordu . icindeki bir bosluk vardi sanki boguluyordum..Neden diyordum neden? ona git diyen bendim belki hakliydim da kendime gore nedenlerim vardi ... Peki ya yuregim, yuregim neden susmustu neden bagrim neden yaniyordu ? Aglamak istiyordum.. Gozyaslarim akmiyordu.. Kalbin sanki bedenimden ayri beynimle kalbim ayni dusunmuyordu. Bu evde yanimda yoktu artik, sesini duymayacak ellerinin sicakligini birdaha hisetmeyecektim . Ya dudaklarimda dudaklarinin opusu, belki bir daha hic goremiyecektim ....Gozleri en etkileyici gozleriydi baktikca kendimi bulutlarin uzerinde kosarcasina hisederdim. Oysa simdi Yoktu gitmisti.. Ayak seslerini kapi gicirtisini artik duymayacaktim...Bazen bana sif inat olsun diye beni kizdirmak icin yaptigi hareketleri gormuyecektim .. Artik kizip bagirmayacagim da..... Iste niye bu icindeki parcalara ayrilislar buna nasil engel olcaktim anlam veremiyordum.... Ya kalbimi kirislari gururumu incidisleri bitti iste diyordum ..Oyleyse neyi bekliyordum ...Neyi bekliyordum ... Oysa. kirmisti yaralamisti, yikmisti onun icin kurdugum hayallerimi bittirmisti... niye ,niye diyordum.üzgun olmamam gerekiyordu .. Belkide kisa bir sure sonra unuturum diye dusunuyordum. .... Once yavas yavas yuzunu ellerini sicakligini en sonda gozleri kaybolurdu belkide gozlerimden bilmem.... Evet ,evet oyle olmali diye dusunuyordum .... Ama ya ihaneti unuta bilirmiydim... Nefretim gecermiydi af ede bilirmiydim onu bilmiyordum... Neden diyordum, neden bunu hak edecak na yapmistim sana, bana boyle bir cezayi uygun gormustun... yooo hak etmemistim... Ben onu butun ruhumla bedenimle kanimla sevmistim .... Yasam kaynagimdi Askti .... Belkide ona sevdalarin en buyugunu hisediyordum ....O bendeki ben di sanki yuregi, yuregimdi.. elleri ,ellerim gozyaslarim onun gulusleriydi.. Nefret edemiyordum..yuregim askim izin vermiyordu nefrete ...Sadece son kez gozlerine bakarken git diye bilmistim ...Sozcukler dilimden dokulurken ruhumda beraber gitmisti ama agliyamiyordum gozyaslarim akmiyordu nedeni bilmiyordum .... Bu bitecekmiydi onsuz yasamaya alisa bilecekmiydim hic birsey bilmiyordum ....Ellerim tum bedenim usuyordu sanki gozlerim uzaklarda belki gorduklerim bir hayaldi diye dusunmek istiyor simdi suradan cikip gelecek gibi bekliyordum..... Yorgun bedenim agir gelmeye baslamisti gozkapaklarima ..Son bir gayretle elimdeki kahve fincanini agzima goturmeye calistim.. Bu son yudumdu diye icimden geciriyordum ....Evet icmeyilim bunca sevgiye karsilik delicesine sevdamin karsiligi buydu iste artik ellerim haraket etmiyordu...
Sonkez gozlerimin onune yuzunu getimeye calisiyordum ve o mutlu anilar bir filim seridi gibi geciyordu bardaktaki son yudumu buttun cesaretim le agzima goturdum yudumladim... sonra goz kabaklarimin agirlastigini ayaklarimin agir agir usumeye basladigini hisediyordum.. Elveda hic bitmeyencek askim elvada yuregim.... Artik nefes alislarim yavaslamis gozlerim tamamen kapanmak uzreydi kalbin susmustu bu zalim acimasiz dunyaya vede etmeye gerek bile gormemisti hosakal demeye firsat olmamisti belkide belkide yallan bir dunyada solan bir resim ve gercek bir ask hikayesi kalmisti !!!!
LaLe
Bir Sevda Masali...[/center]
En son M@S@L tarafından Ptsi Eyl. 07, 2020 2:19 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi | |
|
M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: Geri: Seninle Ilk Kez Ptsi Şub. 18, 2008 9:06 am | |
| _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
inci_Melek Seruvenci
Mesaj Sayısı : 74 Yaş : 52 Nerden : Turkiye Reputation : 0 Kayıt tarihi : 04/11/07
| Konu: Geri: Seninle Ilk Kez Salı Şub. 19, 2008 12:33 am | |
| tskler lale eski bir yazin ama zevfle okudum yeniden | |
|
kardelen Süper Üye
Mesaj Sayısı : 709 Yaş : 40 Nerden : izmir Reputation : 0 Kayıt tarihi : 22/12/07
| Konu: Geri: Seninle Ilk Kez Çarş. Şub. 20, 2008 4:01 am | |
| PAYLAŞIM İÇİ TEŞEKKÜRLER. GÜZEL BİR YAZIYA BENZİYOR TAMAMINI OKUYAMADIM AMA EN KISA ZAMANDA OKUYACAĞIM. SEVGİLER..... | |
|