M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: Artık sen-li hayaller yasak. C.tesi Nis. 24, 2010 4:23 am | |
| Artık sen-li hayaller yasak.
Sen-li cümlelerimi bir bir boğazıma diziyorum.
Yüreğim hazır hissetmiyor kendini, bunu kaldırmaya gücü yok bu aralar!Tabibin
el atamayacağı
derin yaralar var üzerinde.
Ama artık unutmayı bilmeli, gitmeleri yakıştırabilmeli...
Adını koyamadığım ince bir sızıyla koyuyorum başımı yastığa.
Hiç gelmiyecek bir treni
hiç gelmeyecek bir gemiyi bekliyorum sabaha kadar.
Anlatması zor, yaşaması daha zor içinde bulunduğum durum...
Yüreğim hasretine dayanamayı kan ağlıyor gecenin şu ilerlemiş saatlerinde...
Ve dudaklarımdan sadece şu kelimeler dökülüyor
'meğer ne çok sevmişim seni!' _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
M@S@L Admin
| Konu: Geri: Artık sen-li hayaller yasak. C.tesi Nis. 24, 2010 4:28 am | |
| Ve ne çok isterdim ; Seni sevdiğimi önlerini kesip gelen geçen herkese anlatmayı... Ama ne olur artık anla... Bu sancı fazla, Bu ceza çok bana... Biliyorum Bitmedi(m) sende de... Kırıntıda olsam Varım yüreğinin derinliklerinde.. Olmasaydım hissederdim ben Olmasaydım özlemezdim Gidişini kabullenir, Uzaktan severdim... Ama emin olmak isterim yinede Bi sor ne olur sol yanına? Sahiden yokmuyum orada _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
M@S@L Admin
| Konu: Geri: Artık sen-li hayaller yasak. C.tesi Nis. 24, 2010 4:28 am | |
| Geceydi sanki seni beklediğim her gün.. Bir ürkek gece kadar sessiz, karanlık ve sürgün. Bu kalpteki ritimlerim sensiz bir ölü. Bir an önce durmak isteyen saatin 'tik tak' ları gibi.. Yavaş ve bitkin..... Hem atmak istiyor delicesine Hem de durmak ve bir daha hiç atmamak.. Sana 'seni sevdiğimi' haykırdım geçen gece. Ama sen duymadın. Çünkü haykırdığım sen değildin; Bütün aşklara [bana bile] kilitli kalbin.. Mühürlenmişti yüreğin. Ne beni duyabilirdi, ne de [sensiz] sana duyduğum hislerimi... _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
|
M@S@L Admin
| Konu: Geri: Artık sen-li hayaller yasak. C.tesi Nis. 24, 2010 4:30 am | |
| Ben "Sen" i Büyütürken İçimde Dönersin Diye Sen ''Bensizliği'' Beslemişsin...
Ben 'o' Derken, Sen 'Onsuzluk' Demişsin...! Ben 'Aşk' Sen 'Nefret' Ben 'Dön'
Sen 'Unut' Demişsin, Anlamamışım...! _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
|