M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: YUREGIMIN SON MASALI Çarş. Ağus. 04, 2010 2:31 pm | |
| YUREGIMIN SON MASALI Goturunn askini verin o zalime onu cok sevmekten yoruldum bilsin tozlu bir albume hapsetim onu hatiralarini unutum bilsin:)
yuregimin huznune huzun katan her cumle bir kursun her dusunce bir ilmik bugun ...Kendimi dar agacinda salanan bir mahkum gibi hisediyorum ...yillarin verdigi yorgunluk bedenimi tasiyamaz hale gelmis ....ayaklarim tutmaz olmus yuregim durmus gibi dunya donmuyor mazin silik sandigim hatiralari carcaf gibi bugun ustume serilmis ...igdamlik bir mahkumunnun dar agacinda salanisi gibi salanip duruyorum ... dudaklarimdan dokulan tek cumle ise yillarami kuseyim sevdamami yanayim.. goz yaslarim vahsi bir nehrin azgin dalgalarina andiriyor ... bu sehir ustume cokmus.... olum ve yasam arasi can cekisen bir beden.... yuregim yikik viraneler gibi her yanim sesizlik her yanim yanlizlik .. Ve ben unutulmus bir romanin sari sayfaleri arasindan devrik cumleleri olmaya devam ediyordum ... bir film seridi misali yillari geri ceviriyordum.. beni anlatan romanin bas kahramanin hayat hikayesini okuyordum ...sari sayfalar dondukce yasamin bana her saniyesin nekadar agir geldigini dusunmeden kendimi alamiyordum .... her satirda aci her sayfada gozyasi adina bir sevda masali yazilmisti sanki ....
Ve ben susup gecmisin aci dolu yollarini birkere daha kat ediyordum...... her cumlesinde hayatimin bir bolumden kopup gelen gecmis tozlu camlari kirikleri her bir yanimi acitiyordu ... megerse neler sakliymis ne anlilari unutmusum sanarken aslinda unutmanin okadar da kolay olmadigini farkediyordum .... bugun yine istemesemde hatiralar yuregimle beynim arasi gidip geliyordu ... elimki kalem bile benden uzak durmaya calisiyordu ... Bu gune kadar yuregimde baslayip yuregimde oldurmeye calistim bir sevda masalimin sayfalari ni aralamak beni yoruyordu ... zoraki karalamalarim devrik cumlelerime neden oluyordu ...
bugun belkide yuregim deyilde mantigimin gosterdigi yolda gitmek istiyordum .. Acida olsa bu son sayfalari karalamam gerektigini dusunuyordum ...
oylesine yuregimin icin aciyorduki kalemime yansitmadan edemiyordum ... bir yerlerde tarifi olmayan bir aci hisediyordum....sanki dudaklarimda cumleler tukenmis bedenime binlerde morfin yayilmis gibi donuk sesiz bir dunyada yasadigimi dusunuyordum .. anilamsizdi bu hale getiren yoksa bugunku yasadiklarimmi bilmiyorum ...
belkide biri bana bir tokat atsa narkozun etkisi gececekmis gibi dusunuyordum ... saskindim suskunum ..
belkide saskinligim benim hikayem olmasiydi ..bu benim oykumdu .. parmaklarim yazmamak icin direniyordu adeta .... penceremin onunden taa uzaklara gozlerimi cevirdim.... cok, cook uzaklarda sanki sisli hatiralar beni cagiriyordu ... belkide bugun aldigim haberin buyuk etkisi var ...kendimi yanliz kimsesiz sanki derin bir uykinin icinde gibi hisediyorum .. yuregimdeki sizin dinmek bilmiyordu ... yuregime bile kizamiyordum ... yillarami kizgindim yoksa bosa gecen bir masalin anlamsiz sayfalarinami .... bu kadar sarsilacagimi dusunemiyordum.... belkide dusunmek hic istememistim .. gomdugumu dusundugum seyleri aslinda hic bir zaman gomeyi basaramamistim .. onu unutmak hicte kolay olmamisti benim icin yillarin tozlu raflarina binlerce kere kaldirdimistim oysa bukadar kolay deyilmis .. Adina bir sevda masalim demistim gecen bunca zaman icinde o,nu unutmak yerine yuregim ilahlastirmis adeta ..
bir umut bir haber bir donus belkide olum yillarima mal olmamaliydi .. yinede bu asi gonul umidini kirmamis beklemisti megerse ben onu bir sevda masalinin sari sayfalari arasinda buyuturken o mutlugun tadini cikariyormus .. megerse o beni coktan silmis oldurmus gomustu bile...
akli beyni arasi birkez olsun anilarinda bile yerim yokmus.. belkide beni bukadar acitan buydu... Nedense icimden onu bugun ilkez kiskandigimi farketim.. nekadarda kolaymis nekadarda kolay siline biliyormus keske bende onun kadar ola silebilseydim ..
adina kiskaclikmi sevgimi yoksa ofkemi denir bilmiyorum ama ben yuregimdeki bu aciya ragmen onu oldurecek kadar da kinle doluyudum ... bir yanim mutluluguna sevinirken diyer yarim kizgindi ofkeliydi ....
belkide uzulecegimi dusunmedim.... acinin bedelini birileri odemeliydi ... aciyi ben mutlulugu o hakediyordu .. belkide bu buyuk askin odulu bu olmasi gerekiyordu...
yuregim bir kere daha parcalara ayrilmisti... aysa ondan haber ala bilmek icin neler feda ederdi ... ya "simdi yillarca beynimi kemiren haberin benim husran dunyama bir bonma misali patlamasina nedemeli.... huzun denizinde bir kez daha bogulmustum bana kalan hayal kirikliklariymis ...
bir an kizginlik ofke belkide kiskanclik yuregimi karatmisti bukadar aciya katlanamiyacagimi ve olmeyi dusunmekten kendimi alamiyordum .. bir yandanda onu hala cok sevdigimden emindim ... bu ask bana mezar olacakti biliyordum ..
yasakti haramdi bu sevda sadece yuregimde baslamis yuregimde olmesi gerekiyordu...
bir deli ruzgar poyrazdi hevesle baslayan yillarimi geride birakan bir sevda masalin sari sayfalarina SIKISAN karelerdi ...
yuzunun guldugunu dusunmek ve ona o cok istedigi hediye verememenin acisini yillara bedel olacagini ogunlerde tahmin bile demezdim ...
sonra buyuk bir yikimla ogrenmek beni hayal kirikligin prangalarina hapsetmisti ... biran o muhtesem hediyeyi ona ben vermeliydim diye aklimdan gecirdim ... ama biliyordum,ki yillar oncesinden onu bu konuda hic bir zaman mutlu edemiyecektim.. belkide yillardir aci cekmeme neden olan teksey bu .. Yinede yuregimde aci bir burukluk hisetim istemeden o kadini kiskandim... belkide deyil evet kiskandim .... kendimi cok gucsuz sisediyorum ... ilkez bukadar pismanlik duydum ...ilkez bu kadar aci hisetim yuregimde belkide bu benim ikinci yikilisimdi .... yuce rabbim beni afetsin.... icimdeki bu deli ofkeyi alsin yillarca onun mutlu olmasi icin acilar denizde yanarken bugun yanlis olurdu onu uzmek yuregimdeki sevgi adina o muhtesem gulusler adina bir sevda masali dedigim sevdamin adina diliyorumki rabbimden mutlulugunu dayim olsun ... allahim nefesim daraldigi anlarda duygularimi konturol et... yillardir yandigim hasret atesiylen onu yakma ,,, imkansiz sevdanin yuregime actigi yaralari bir once kapat .. bugun ilkez bu masalin gercekten son sayfasini yazdigimin farkina variyoriyorum... artik bitti gecelerime o bugulu gozler birdaha giremeyecek yuregimde birgun donecek umidi kalmayacak ya benim nefesimi kes ya bu sevdayi sonlandir yarabb..
ilkez bukadar karmasik duygularlan cumleleri toparlamaya calisiyorum
aslinda iki kelime olmaliydi bu masalin sonu.... nedenler nicinler olmadan hesapsizca bitmeliydi .. ben bu kadarda kolay son cumleyi kulanamiyorum... sana son cumlem olsun sevda masalim..... senin mutlu oldugunu bilmek ,senin yuzunun guldugunu dusunmek belki benim olumdu ama yuregimin daha fazla aci cekmemesi demekti senin adina ben de mutluyum bugun .. hayatinda o cok istedigin varliga kavusmak biliyorumki seni cok mutlu etmistir ..... bilki sen mutlu oldugun surece ben nefes alacagim ..... hayat kaynagim yasam suyum benim uzaktada olsa imkansiz sevdamsin ...
masalin sonunda mini minnacik guluslere hayat veren seni yuregimden kutluyorum..
belkide hic bir zaman okumayacagin bir mektuba son kez imzami atiyorum ..
sana binlerce vedalarima ragmen gitmeyi beceremedim... ilkez goz yaslarimlan birlikte ardima bakmamayi ogrenecegim .
masalin son sayfasinada meleklerden uc elma isteyecegim . biri o minnacik melegin guluslerine biri ona can veren anneye ... sonuncusunuda
bir sevda masalima gelsin .....
elvada bugu gozlum elvada yuregimin son masali ...
Bu gonul ugruna neye katlanmaz oldesen olurum seven yapmaz gel oldur bu omur boyle tukensin sana bu can feda seven neyapmaz seven na yapmazzzzzzzzz.... 04-08-2010 LaLe _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|