Bir Sevda Masali HOŞGELDİNİZ |
|
| YUREGIMIN SESI BELALIM: | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
BELALIM_PH D-Moderator
Mesaj Sayısı : 520 Yaş : 54 Nerden : almanya Reputation : 1 Kayıt tarihi : 05/01/12
| Konu: YUREGIMIN SESI BELALIM: C.tesi Haz. 30, 2012 5:12 pm | |
| UZUN GECE
Bazı geceler insana çok uzun gelir ya, İşte bu gecede bana çok ama çoookk uzun geldi nedense.İçimde garip bir burukluk var.İçim içime sığmıyor bu gece .Gözlerim dolu dolu. Yüreğim bir garip… Antik marka beyaz şarabım,peynirim,sigaram ve en sen sevdiğim dostum var yanımda. Bir taraftan Sezen çalıyor usul usul derinden.Yılların yorgunluğu çöktü belki üstüme, yok yok bu gece çöken başka birşey… Bu ben değilim sanki hissettiklerimden ve yaşadıklarımdam korkuyorum galiba. Belkide bu kadar seviliyor olmak korkuttu beni bu gece. Yada yeniden sevmek özlemek korkutuyor belki Neyse ne… Olan oldu nasılsa [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Sezen’in dediği gibi ” Ne senden öncesi, ne senden sonrası geçmiyor zaman ayrılık aman geçmiyor zaman geçmiyoooorr…” Dedim ya bu gece çok ama çooook uzun nedense… Belkide yine Sezen’in ” İkinci Bahar” şarkısında dediği gibi bugünkü aklımla sevmekten kaçıyorum…Adımın “Ö” olduğuna eminim olduğum kadar eminim ama “ÖZLEDİM” bu gece… Neyse bu gece bu gece | |
| | | BELALIM_PH D-Moderator
Mesaj Sayısı : 520 Yaş : 54 Nerden : almanya Reputation : 1 Kayıt tarihi : 05/01/12
| Konu: Geri: YUREGIMIN SESI BELALIM: Ptsi Tem. 02, 2012 2:41 pm | |
| l [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]İnsanoğlu işte …Kimisi bi şeyleri özlemekten sıkılır ve bıkar..Kimiside bi şeyleri özlemek için yanar tutuşur..Tuhaf değil mi sizce de ?? Bence çok tuhaf !!Öyle ilişkiler vardır ki hayatta her anını değerlendirmek istersin fırsatları kaçırmazsın.Öyle sevgiler vardır ki yanındayken bile özlersin sevdiğini…Özlemek güzel bir duygu olduğu kadar da sıkıntılı bir durumdur aslında.Hele bide sipariş üzerine özlemeniz isteniyorsa vahhh vahhhh halinize. Partneriz tarafından yapılan bu şiparişi reddetmek olmaz tabiiikiNeymiş o öyle üst üste görüşmek, konuşmak çok ama çok ayıp yani …İnsan hiç birlikte olduğu kişiyle 3 kocaaaaa günnn üst üsteeee görüşebilir mi ?? sorarım size.Kim cesaret eder böyle bir davranışa , doğru “aklı olan görüşmez” dediğinizi duyar gibiyim.Hiç düşünmeden üst üste görüşürsen, tüketisirsin, bitirirsin sevgini, sıkılır sonra sevdiğin senden.Aman aman sakın haaa siz siz olun yaşadığınız her türlü ilişkide özlettirin kendinizi, “Özlemem geldi benim” deyip izin isteyin partnerinizden.Yoksa birbirinizin değerini anlayamazsınız..!!Ama böyle durumlarda atlamamanız gereken önemli bir detay var.Kim kimi kaç günde özleyecek, yada kaç günde özlenmeli sevgili bunu bilmeniz şart ..Ben mesela hemen özlerim sevdiğimi, hatta özlemem için ayrı kalmama gerek yok yanımdayken bile özleyebilirim…Sen kaç günde özlersin acaba ???Belki bir gün özlersin.O yüzden sen şimdi bi git bak bakalım ne zaman özleyeceksin. Bir ara haber verirsin .Sen bi ” özlem” molası verirken, benimde işlerim var yapacak onları halledeyim.Gülüyorsunuz değil mi. Bende çok güldüm zaten. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ) Eğleniyorum işte …Biraz heyecan olsun hayatımızda, renklenelim dedim ?Şaka yaptım size [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Sipariş üzerine yaşanan bir ilişki olmaz haliyle…Sevmen gerektiğinde sever, özlemen gerektiğinde özler, araman gerektiğinde ararsın sevdiğini.Sevmenin planı programı yoktur, sevmek ve birlikte olmak için özlemenden gerekmez ayrıca birbirini . Sen içinden geleni yaparsın su yolunu bulur zaten.İnsanların kendilerini ağırdan sattıkları ilişkileri sevmiyorum.Hele bide birbirlerini elde tutabilmek adına yapılan ufak tefek numaraları gördükçe çıldırıyorum.Arkadaşşş sıkılacaksan sıkıl, bıkacaksan bıııık, kaybedeceksen kaybeeeet, özlemiyorsan özlemeeee…Ama sakın sıkılmamak, bıkmamak, kaybetmemek ve özel olarak özlemek için mücadele verme..Çünkü bunun adı gerçeklerden kaçıştır, kendini kastığının resmidir.Böyle ne sevgi olur, ne dostluk olur , nede aşk olur…Ne mi olur???Öylesine bişey olur işte, ne “sen” anlarsın ne ”o” anlar ne de “başkaları”…Seni sevene arada bir mesafa koyar, gizem yaratır “git beni özle” dersin.Sonra da bir gün hiç özlenmezsin. | |
| | | BELALIM_PH D-Moderator
| Konu: Geri: YUREGIMIN SESI BELALIM: Ptsi Tem. 02, 2012 2:57 pm | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Kırılganlık,kırılmak sözlük anlamı ” Hiç beklemediğiniz bir anda çok değer verdiğiniz bir insandan, hiç beklemediğiniz bir kelimeyi duyduğunuzda yıkıldığınızı hissetmeniz ve kalbinizde acı hissetmenizdir” İşte bende; hayatın renklerini görmek istiyorum kırılmadan,darılmadan.Herşeyi temize çekmek istiyorumYolun yarısını çoktan geçtik,yarı yolu geçenler anlar beni zaten.Aynaya baktığımda yılların yorgunluğunu kanıtlayan çizgileri görmek çok zor değil ..Boş bir dünya sanki…Önceleri herkesi kendim gibi sanırdım ,inanır ve güvenirdim sonuna kadar.Artık ben bile kendimi tanımazken , başkalarının nasıl benim gibi olduğunu düşünebilirim ki.O kadar korkmuşum sevmekten, o kadar sindirilmiş ki duygularım.Ben sende herşeyi temize çekmeye çalışıyorum belki..Kırılmaktan ve sevmekten çok korkuyorum. En ufacık şeylerde bile kalkanlarımı açıyorum istemeden..Kırılacak kalpleri bile kırmaya kıyamayan ben , bir kalbi kırmak şöyle dursun o kalbe dokunmaya bile halim kalmadı artık .O kadar çok kırılmış ki camdan kalbim artık biri azıcık dokunsa tuz-buz oluyor.Uzatılan elleri bile tutmaya cesaretim kalmadı.Ufacık bir sevgisizlik iması yetiyor canımı acıtmaya.Hele bide donuk bir ses tonu, umarsamaz bir bakışta eklenirse buna gelin beni toplayın yerlerden [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] )Size göre belki garip, belki gereksiz belkide saçma sapan beklentilerim var benim.. Benim için değerli beklentiler bunlar.Ben hayatı, sevgiyi hiç kimsenin aramadığı, görmediği detaylarda buluyor ve yaşıyorum.Benim değerlerim farklı, ben bana atılan tekmeleri hiç umursamam, küçük çalımlardır benim canımı acıtan.“Hadi görüşürüz ” sözündeki “hadi” kelimesine yapılan zayıf bir vurgu yeter beni dağıtmaya.” hergün seni aramak zorunda mıyım” ? dersen öldürürsün beni zaten. larla geçiştirirsen ne coşkum kalır ne heyecanım. Bitirirsin yani bendeki seni, tüketirsin sevgimi .Anlamazsın bile ne olduğunu, bulamazsın bir neden, bir sebep… “Allah allahhh “der durursun.Kimsede bulamaz zaten sebebini çünkü herkesin önemsediği şeyleri ben kafaya bile takmam bir ilişkide.Ben küçücük, minicik yürek seslerine kulak veririm, onları kimse duymaz, görmez bilmez bile …Bu yüzden de ben söylemesem kimse anlamaz, farkına bile varmaz beni nasıl kırıp, azar azar beni bitirdiğini..Farkına varıp anladıklarında ise çok geç olmuştur artıkDedim ya ” Mazeretim var kırılganım ben ” [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
| | | | YUREGIMIN SESI BELALIM: | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|