M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5610 Yaş : 53 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: NE GUZEL SEY SEVIYORUM DEMEK C.tesi Mart 26, 2011 6:17 pm | |
| Her baharda Gece gündüz Her saniye Seni seviyorum seni seviyorum Seviyorum seni diye bilmek ne güzel..
Ateşlere yandığın resmidir
Ne bilsin alemde ne mevsimidir
Zamanı hiç yok dakikalar zaman ustu Utangaç bir gecenin kucağinda Yağmurlar vuruyor pencereme
Sesini duymak istiyorum uymadan önce Sabahlara kadar konuşmak Hiç kapatmamak telefonu Aynı düşlere uyumak sonra Ve uyanmak aynı güneşe
Bir kere sevdaya tutulmaya gör Ateşlere yandığın resmi dir Aşık dedin , mecnun misali kor Ne bilsin alemde ne mevsimi dir
Daha bir güzelleşdim son günlerde Gözlerimin içi parlıyor Kabıma sırdıramıyorum aşkı Gülmek geliyor içimden Sokaklarda koşaradım yürümek Tanıdık , tanımadık her kese selam vermek Merheba ülkemin güzel insanları Hepinize , hepinize merheba Sizide seviyorum Yağmuru , denizi , kokusunu toprağımın Gük mavisinde göverçinleri , martıları Dağ eteklerindeki gelincikleri seviyorum Ateş kırmızsı ...
Bir kenara mahun çekilen için Yemeden içmeden kesiler için Sensiz uykuyu haram bilen için Ayrılık ölümün diğer resmidir Bir köşeye mahsun çekilen için Yemeden içmeden kesilen için
Senin sevdiğin gibi toplıyorum saçlarımı Siyah kazamı daha çök yakışdırıyorum kendime Ve daha çok seviyorum limonlu çayı
Davamızı ve şe`rimizi sende seviyorum Seni seviyorum Iyi ki doğdun Iyi ki varsın Doğum günün kutlu olsun Seni çok seviyorum
_________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|