M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: GECEYI DINLE Cuma Ağus. 05, 2011 2:59 pm | |
| GECEYI DINLE uzaklara bahar gelmismi bilmem.cicekler acmis kimbilir sari ciceklerlen kirlar dolarmis yine . yesillenirmi ovalar...kuslar kanat cirpiyor mu yine eskisi gibi Agaclar ayni yone nazli nazli salini yormudur ,,, iklimler yaz mevsiminimi gosteriyor icini isitirmi. gunesin ustune dogusu bilmem tuter mi bag evindeki o eski bacanin dumani yine cok uzaklarda bir yer de kopek havlamalari duyulur mu sesizce dinlerken dalgalarin sahili sevdasini daglar dile gelip sevdasini fisildiyormu kulagina bilinmezlerde. hafif bir boyraz yeli geceyi sevgiyle oksarmi Arasira karanlik urpertirmi icini... ruhunu oksayan masumuyetin sesi arindirirmi gunahkar bedinini Yorgunluklarini ata bilirmisin sirtindan o an oracikta öle bilirmisin sevinten bazen gozlerin takilirmi, uzaklar, gecmisin penceresinden baka bilirmisin bugune Bir isyan baslatirmi taa oracikta yuregin .. asi bir kuheylan misali sahhlanirmi yuregin sonsuzlugga kuskunlugun kirginliklarin la savasir mi hemencecik unutmak istersimisin herseyi, silmek yok etmek sonra geceye oldurmek istermisin... sesizce gokyuze dualarini sunarmisin yildizlar sanki gozlerinin onune dokulurcesine sevinclerini avuclarmisin isyan karasi gozbebeklerin bile susar .. uzaklarda bir yerde bir islik duyarsin bocekler bile dile gelir sen susar dinlersin en guzel ask sarkilarini mirildanirsin susarsin suskunluklarinda o muhtesem mehtabi izlersin.. cok uzaklarda bir isik gormuscesine takili kalir gozlerin mazinin izlerine susarsin. ilk dafa gormus gibi hayranlikla izlersin. belki bir yildiz belkide uzaklarki yar diye adlandirirsin. belkide yureginden cikaramadigin o buyuk sevdadir kim bilir bilemezsin iclenirsin gozbebeklerin susar sen susarsin. aci cekersin icten ice yuregin kanar gozlerin dolar aglarsin belkide.. O an oracikta bir ahh cekmek istersin delice ooff ooff dersin. bir hasret sarkisi dolanir diline kahhredersin. dudaklarinda,ki o oki cumleyi birer, birer yuttarsin.. bir damla gozyasi suzulur yanaklarina korkarsin yine susarsin muhurlersin cumleleri geceyi karanliga satarsin. yuregin susar acilarini bastirirsin. ayriliklari korkulari bir yana birakirsin. karanligi zindanlara hapsedersin. isyanini bir yudum su gibi yutarsinuzaktan bir gemi dudugu duyarsin.geceye seslenirsinkulaklarini kapatiysin sagir olmuscasina ayriliklara inat hatiralari silersin. icinden buttun sevdalara isyan edersin sonra el salamak istersin gecmisine!slm olsun dermiscesine tum sevenlere sonra derin bir off cekersin oylesine buttun mutsuzluklara Ve kendi dunyana donersin..belkide gunluk islerin takilir aklina yorgunluk cokmustur omuzlarinauzanirsin cimenlerin inci tanesi tazeligine goz kapaklarini kapatmak istersin. yureginin sesini sarki niyetine dinlersinMillyonlarca igneler saplanir bedenin in en derinine sonra birden unutmak en iyisi dersin. kaybolmak istersin zindan gecelerde kapatirsin gonul kapilarini gecenin zindan karanliklarina hapsedersin kendinitas baglar sali verirsin en kuytulara en kör kuyularina sonra yine susarsin ..uyumak istersin en derin uykulara dalmak icin buttun varliginla caba safedersin .. oyle bir muhtesem gecedirki uykular haramdir sana bilirsin gecenin gokyuzune sundugu bu muhtesem pariltilari gormemezlikten gelemesin ..firari olmustur uykularin yuregin baska bir alemdedir.Sadece dinlersin en derinden sesizligiicinde dua edersin allahim bu ne muhtesem bir sesizlik diye ...huzur bulur bedenin o an oracikta birden gokyuzune cevirirsin gozlerin ay dedeyi farkedersin milyonlarca yildiz arasindan oylesine muhtesemdir ki "" masallar bile bu kadaranl antamazdiye dusunursun.bir ferahlik kaplar bedenini yorgunlugunu unutursun. bir,bir saymak istersin gokyuzundeki yildizlari bir iki uc diye ..kayboldugunu dusunursun muhtesem pariltilar arasinda iclerinden birine farkli bakarsin kendine ayirmak istersin.belki hayince ama birtanesini istersin delice iste su dersin su!sonra beklersin yok,yok su cok uzaktaki en parlak olani dersin. gozlerin takili kalir onun piriltisina tipki kadehindeki beyaz sarap gibi carpilir kalirsin buyusunde. sanki yer cekimi istemeden kosarsin ona dogru iki asigin bir birine sevdasi misali.iste Ordarsin benimsin dersin.benim sevgilim benim askim der gibi bahsedersin. yildizin sana goz kirpisina sahit olursun..Cok uzaklarda olmasina ragmen ellerini uzatirsin gecenin sonsuz karanliginabelki bir umit belki bir dilek misali ..avuclamak istersin. yuregin hoplarsanki o an oracikta yuregin de anlamsiz bir savas baslamistir.tipki sevda gibi dudaklarin morarirbuttun bedenintitrer.. Ve sen kanatlar takinirsin ucacak gibi icin sevincle dolar. avuclarinda hisedersin sicakliginiincitmekten kirmaktan oksarsin..bir bebegi oksar gibi oksamak koklamak istersin. iste bunun adina mutluluk dersin. gozlerini istemesende kapatirsinbuyu hic bozulmasin istersin. gecmisin en kotu anlarini bile oracikta mezara gomersin. acuvlarindaki o parlaklik kimbilir neler, neler anlatir sana sen susarsin sadece susarsin Bir melegin gokyuzunde dolastigini bilirsin.sevdayi fisildar kulagina icten ice gulumsersin..sevilmenin verdi hazlan, sende dokunmak istersin ayni asklan ama korkarsin, beklersin bir yandan sahile vuran dalgalarin sesi.. bir yanda kumsalin denize askini usulca dinlersin bir masal dersin yok,yok belkide cennet evet olduggunu dusunusun...hafiften tiz bir muzik sesi karisir sesizlige kulaklarini alistirmaya calisirsin. muhtesem birsey dersin ..sevda sarkilari sarmistir buram buram daglari aski dusunursun gercekten varmidir diye sorarsin kendi kendine ...sonra ahh hayaller aah dersin ...kaslarini catarsin hafiften..yaralisindir cunku bilirsin.acicekmenin verdigi izdiraplan ofkenin ne oldugini bilirsin. sonra vezgecersin buttun kotu dusuncelerinden arinirsin ... oylece dalarsin gokyuzune ...birakirsin milyonlarca yildizin kollarina kendini icinde tasidin guzelikle kirlarda kosustugunu dusunursun...bir insan ancak bu kadar mutlu olabilir diye dusunursun iste bu mutluluk olmali bu sevgi olmali senden alinamiyacak en guzel sey diye dusunursun. insan oglu nasil bir varkil diye dusunmeden edemesin. hic bir seyeden memnun olmaz dersin. ne fazla mutlu olmali nede aci cekmeli kapatmali gozlerini ani yasamali dersin.belkide sabah olmus ruya bitmistir diye dusunursun. yeniden simsiki kapatirsin goz kapaklarini..gormemek icin gercekleri yine sesizligi dinlersin ...ohh be,dersin yureginden iste bu ben diye dusunursun. tipki bir sevgilin kollarinda dans edercesine uctugunu hayaledersin. sevildigini dunusursun sevdiginideayriliklar yok dersin. kirletmiyecek hic kimse bu sevdayi diye dusunursun. hulyali gecenin buyulu tutkusu sarmistir her bir yanini bedeninin sana ayit olmadigini dusunursun. sil basindan yasarsin. ocaktaki kor alevin sesizliginle kulersun. citirdilarinin name misali dinlersin bir yandan hafiften yuzunu saran sicaklikelma kemiklerinin kizardigini farkedersin. garip bir mutluluk kaplar yuregini gulumsersin. ama susarsin sadece yuregin konusur sen susarsin ..sonra birden bir korku kaplar butun bedenini telaslenirsin. icin de urperir .surdan suraciktan sanki bir sey bir canavar cikacak ve bu muhtesim guzeligi silip supurup yutacakmis gibi beklersin. o an saclarinda hafif bir sicakli hisedersin. yumusak parmaklarin saclarinda tuygibi dolastigini hisedersin. usulca dokunuslardir sonra bir busenin tatli dokunusu saclarindan yuregine indigini hidesersin. kendini guvende hisedersin ..ve gecenin muhtesemligine kendini birakirsin. bu yasadiklarin bir ruya olmasindan da cok korkarsin.o kucuk yuregini bir telas kaplar ..acmak istemesin goz kapaklarini hatta nefes almaktan bile korkarsin ..icinden haykirmak istersin buttun sesinle bogazinin kurudugunu dusunursunallahim dersin bunca yasadiklarimdan sonracok gorme su kucucuk mutlulugu banaoldum ben dersin cennetemiyim biliyorum ..bu bir odul olmali bana cektigim bunca eziyette cefaya karsilikbu benim odulum dersin sevinirsin .. evet evet boyle olmali aksi taktirde bukadar mululuk fazla gelir susarsin sadece dinlersin geceyi .. belkide o an en derin uykularda olmayi cok istersin. yada birinin sana bir tokat atmasini bir yerini actmasini istersin. sonra yine susarsin ..icinden pes pes dersin siraladigin dualari tekrarlarsin hulyali gecelerimde son nefesimi vereyim dersin anilarima birde mutluluk ekliyeyim seven yuregime gozyasini haram kilayim ama nafiledir buttun cabalar gozlerini actiginda sabah olmustur. gece gune gebe kalmistir. yine huzene acmisindir gozbebeklerinigercekle hayal arasi bir film baktigina inandirirsin kendincekisada olsa yasadigin muhtesem geceyi sadece kendine saklamak istersin. anilarinda en ust kosesine yerlestirir. Ve bu kisa masal burada bitter. Gokten uc elma duser.biri okuyucularimiza biri bana biride bu guzel anilari kaleme alan yazarimiza [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]sevgi ve saygilarimizlan ..SON05-08-2011LaLe _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|