M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: YUREGININ SESINI DINLE Salı Ocak 29, 2008 11:18 am | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
YUREGININ SESINI SEN DINLEYECEKSIN
inanmak istemedim sevdaya , yuregimin , yeminlerini hic bozmak istemedi acilar katmak yikilmak istemedi Yuregim kararsizdi yeni bir aska yelken acmaya yuregim suskundu.. korkulara mahkumdu .. yeniden sil bastan yapamadim... Agitlar uykusuz geceler pranga vurulmus bedenimdeki prangalari sokmek istemedim.. Askin o buyulu atesinden kacmak alabildigine kacmak istedim.. Sucluyum . Gunah benim . Varsa bir ceza kabulumdur.. Sana hic acmamaliydim kapali kapilarimi kirmamaliydim taKtigim prangalari ... bakmamaliydim gozlerine ve izin vermemeliydim. kirgin yuregime tekrardan girmene, suclu benim ..Af et.. Oysa simdi neyin hayalini kurmaliyim neyi umit etmeliyim bilemiyorum.. Iste yine basa dondum ....
Her askin sonunda bir parcami alip gitmelerine musade etim icim acisada yuregim yansada sustum belikide susmak en iyi care diye dusundum... icimdeki isyanlari bastirdigimi kendime bile itiraf edemedim .. Yalandanda olsa mutlu oldugumu kabulendirdim.. Sucluyum .. suskunluguma suskunluk katim..
iste yine son sayfadayim ve yine bir malubiyet
Bana kalan yuregimde bir dugum gibi saplanmis patlayacak bir bonba gibi adini koyamadigim bir tur duygu ...
yine karanlik geceler yine yanlizlik ve elinden oyuncagi alinmis bir bebek feryadi parcalara ayrilmis bir yuregin suskun toblusu..
Neydi bu ask denilen ilet bir anda yildizlare cikartacak kadar saran sicakligi iki dudaginin arasindan cikacak bir kelimeylen bitti denecek kadar yalan olan ... nasil bir sey hala anlayamadigim tek duygudur.. belkide ben aski hic tanimadim yada ask beni sadece acisiylan vurdu ..
Her sey gomuldumu yikik duvarlar arasina? yYne basami dondum cumleleri dokuluyor dudaklarimdan .. bedenimi sarsada aci bir duygu ,bir parcamin daha kopup gitigini istemesende kabuleniyorum...
Ama her sey faydasiz cere yok donusu yok suclu ,bile bazi zamanlar bulamiyorsun... Kendini sucluyorsun
Sunu yapmasaydim boyle olsaydi belkide simdi aci ceken ben olmazdim .. Diye feryatlar ediyorum pismanliklar yasiyorum .. ama artik yapilacak bir sey kalmadiginin farkina biraz gec variyorsun ..
Oysa ne yurek nede sevda suclu.. Kendimiz bu aciyi cekmek ve baslarken doyasiya sevmek leylanin mecnunu ,keremin asliya olan asklarini ornek alsaydik belkide bu kadar aci cekmezdik .. yurek yandi yandikca kavruldu hic bitmeyecek sandik ama her askin bir sonu oldugu gibi bunun da sonunu biz kendi ellerimizlen hazirladik yavas, yavas ... Ayrilik ani geldimi severek ayrildik adina soylesekte zaten bitmis bir seyin sonunu ne sen nede ben hazirlamamiza imkan yorktur ..
Belki iki damla yas bir elvede cumlesi bir askin yuregindeki en derinlere gomulmesine cok fazla olmamasi gerek. diye dusunuyorum . Ask bitti dost kalalim cumleleri sadece kendimizi avutmaktan baska bir ise yaramayacagini zaman gecince ancak anlaya biliyoruz Yaa soyle dusunuyorum ? Bu kadar basitmi ? Basitse ben aska sevgiye tum inancimi kaybetmisim demektir.. O hayeler o buyuler ..Yuzundeki o gulus ucup gittise.. neyin hesabini soracaksinki kimi suclayacaksin kime nefretini kusacaksin kabulenmek zor olsada o kivilcim geldigi gibi ucup gitmisti Gerige sadece yarali bir yurek kirik dokuk anilar birakarar ..
Hani derler ya severek ayrildik iste bunu cok sacma olarak dusunuyorum Yaa severek kim ayrilmiski oyleyse neden neden giderken ardina bakiyorsunki... hadi buna cevap ver ?.. Biliyorum verecek bir cevabin olmayacak Gozlerinden dokulen yaslar dudaklarindan cikacak sozcunlere mani olmaya calisirken dudaklarin susmuyordu halen oyleyse yuregin ve beynin ayni dusunmuyor.. Ne kala biliyorsun nede gidebiliyorsun Iste bu noktada seni suclu buluyorum .. ya yuregini ortaya koyar olumune seversin yada susup suskunlugunu bozmadan ardina bakmadan gidersin.
Sen yureginde hangi isyanlari yasiyordun o an soyleye bilirmisin ?..
Ellerini avuclarimdan cekerken titreyisleri ve yalvaran gozlerlen gozlerimin derinlerinde aradigin sey neydi aciklaya bilirmisin ?..
Kapilari carpip cikmadinki , ardina giderken binlerce kez bakisinin hamgi cumlelerlen aciklaya bilirsinki yada sevdanin bittigini ..
iste ben buna ayrilik diyemiyorum..
Adina sen ne dersen de benim gozlerimde hala alevi sonmemis buyuk bir askida alip gidigini unutmam imkansiz.. Bilmiyorumki ikimizde cok sey istemedik bu asktan cok seyde beklemedik Yureklerimiz istedi .. ne kadarda azak dursakta kacsakta, bize sormamisti.. Bu askin sorumlusu cunku biz deyildik.. Yasandi bitti iste kelimisini ne sen soyleye bilirsin nede ben .. biz bu aska ayriligi yakistirdik askimiza kefen biz bictik Adina ayrilik dedik,ama elvadayi yakistirmadik ..
Ozaman neydi gitmene sebep nicindi.. Gozlerimde buldugun o isigi neden sondurmeye calistik Iste soruyorum ilk kez sana... Mutlu ola bilecekmisin ? Hadi git ayaklarin gide biliyorsa. Bozma yeminlerini bozma tovbelerini git,git..
Inanmiyorum sana inanmiyorum gidisine yureginde deptemler olurken ellerin ilk kez avuclarimda titrerken gozlerindeki yasi silmek nedendi ...
Revami bu yaptigin haksizlik bu gidisin anlamsizca .. Hadi kendini hic dusunmedin.. Cehenmem atesina attin ..Yaa ya gulum dedigin koklamaya kiyamadigin ben.. Bana nasil kiydin ..? Nasil yaktin soylermisin nasil mezar yaptinda gomebildin beni.. sen ne dersen de benden cok seyler goturdun ,yaninda ve cok seyler biraktin ardinda... Git demek kolaydir.. Gitmek se olumdur asktan.. Simdi yuregin cok uzaklarda olsada benden yuregim yureginin sesini hala duyuyor.. Sevdasini haykiriyor.. sen istemesende karsi koysanda .. Iste bu yuzden sana hoscakal demiyorum Elvedani da istemiyorum Biliyorumki yureginin sesini bu defa sen dinleyeceksin.. 29 januari 2008
LaLe _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
En son BiR-SeVdA-MaSaLi tarafından C.tesi Ağus. 16, 2008 1:37 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
Kartal Tecrubeli
Mesaj Sayısı : 248 Yaş : 53 Reputation : 1 Kayıt tarihi : 04/07/07
| Konu: Geri: YUREGININ SESINI DINLE Çarş. Ocak 30, 2008 4:49 pm | |
| lale hanim super bir yazi yine kutlarim | |
|
M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: Geri: YUREGININ SESINI DINLE Perş. Ocak 31, 2008 2:56 am | |
| eksik olma tskler _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|