M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: BEN HÂLÂ SENİ BEKLİYORUM Paz Eyl. 25, 2011 5:11 pm | |
| BEN HÂLÂ SENİ BEKLİYORUM
Dün boğaza karşı oturmuş geçen insanları düşünüyordum Seninde bir sebeple geçtiğini geçe bileceğini..... Samimi olmak gerekiyorsa senin oradan geçe bilmen için Senin o an seni düşüdüğümü göre bilmen için.. Gördüğüm her yüzü çevirip ihtimallerimle ve bedenimi çürütüyordum bu yalnızlıkla Daha sonra bir sn durup yer yüzüne düşen milyonlarla yaprağı O milyonlarca yaprağın içinden hangisine basacağını düşündüm Ki ben Bin derdimi anlattım Sana Ama bir derdimi anlatamadım Bir dünya dolusu insana Offfff diyerek geçmiyormuş dertler bunuda öğrendim Ama o her of dememde senin yokluğunu bir kez daha Bir kez daha kendime yediremiycemi düşünemedim Çünkü ben senin yürüdüğün o yallarda aldığın nefesten değil Ezip geçtiğin yaprak tanelerinden kısmandığım kadar kısmanmıyorum Aşkım bıraktığın yerde hala senı arıyorum............ _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|