M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: Hiçbir zaman yüreğime ucuz bir sevdayı yakıştıramadım Cuma Ekim 28, 2011 12:18 pm | |
| Hiçbir zaman yüreğime ucuz bir sevdayı yakıştıramadım
Yüreğim kurumuş çöllerde şimdi Ulaşılmaza kavuşmak isterken, Gömüldü ayrılıkların sessiz çığlıklarına Zinciri sürgüleyip sevdaya çıktı bilinmez bir yolculuğa Yüreğimiz bu kadar ucuz mu? Kolay vedaların soğuk sesine evet desin..
ya sonra..
Sonra Sürgülerini cözdük yaralarımızın Mahkum bir yüreğin çırpınışlarını anlatıyor Yüreğimdeki zındanlar, Esir kalmış ayrılıklara.. Vurgunları tamamlıyor şimdi, Sevdadan nasibini almış her gemi
Git şimdi !! Gidebildiğin en derin ayrılıklara git Söyle yüreğini darmadağın eden bir talan yığınına! Nice vurgunları sakladı en kuytuda, Acıyla süslenmiş yaralarına En derininde bir mağbet bulur elbet
Gözlerimi kapatıyorum Kasırgadan sonraki sessizlikte.. Boguluyorum özlemlerin sımsıcak nefesiyle içimi yaktığı yerde Vakti dolmuş ayrılığın vedasıyla sızlamak niye ki Ayrılık garında seni ağır ağır vuran ve Her bir acı kırıntılarını, Bin kere kalbine mih gibi saplayarak, Hüznün olduğu yerde mahpus eden..
of off.. Demeliydi yüreğim, Demeliydi sancıyan yerlerini,korkularını talan etmeliydi Şimdi bir ayrılık romanını kesik seslerle arkasından solumaktansa, Yüzüne bakıp ayrılığın, Sevdam, Yüreğim Ayrılık cehennemim, Bu kadar ucuz olmamalıydı! Hiçbir zaman ucuz bir sevdayı yakıştırmadım hüzünlü yıkık yüreğime
Bağırmalıydım,haykırmalıydım!! Gerekiyorsa isyanım olmalıydım, Ayrılığın vurgununu yiyecek Ve bu vurgunla yaşayacak basit bir yürekle ölümüm olmadın Cünkü, Sevdam bu değere hiçbir zaman eş olmadı..olamazdı da Olacak bir sevdayı o yürekte saklamadım ben! Cünkü, Benim yüreğimde Pahalı sevdaydın Pahalı _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|