M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: Hadi Bana Bir Yalan Söyle... Ptsi Ocak 30, 2012 6:46 pm | |
| Hadi Bana Bir Yalan Söyle...
Hadi bana bir yalan söyle Içinde sevda olsun Ve de hiç bitmesin.. Paylaşalım onu beraber bir ömür boyu.. Biz iade etmedikçe Hiç bir zaman gitmesin başucumuzdan... Anlamı olmasın Sadece seni ve beni anlatsın... Kimse alamasın elimnizden Biz istemedikçe...
Hadi bana bir yalan söyle... Dümyanaın en güzel aşkı olsun içinde Leylalar mecnunlar hayran kalsın bize.. Umut olsun taşıdığı gönüllere..
Hadi bana bir yalan söyle... Gönlünden kopsun... _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
bedir D-Moderator
Mesaj Sayısı : 528 Yaş : 49 Nerden : çankırı Reputation : 0 Kayıt tarihi : 24/01/12
| Konu: Geri: Hadi Bana Bir Yalan Söyle... Salı Ocak 31, 2012 12:58 pm | |
| Hadi bana bir yalan söyle... Dümyanaın en güzel aşkı olsun içinde Leylalar mecnunlar hayran kalsın bize.. Umut olsun taşıdığı gönüllere..
Hadi bana bir yalan söyle... Gönlünden kopsun...
| |
|
M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: Geri: Hadi Bana Bir Yalan Söyle... Salı Ocak 31, 2012 1:05 pm | |
|
TSKLER EMEGINE TSKLER
_________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|