M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: OYLE BIR ASK ISTIYORUMKI Paz Nis. 01, 2007 4:49 pm | |
| ÖYLE BIR ASK ISTIYORUMKI Öyle bir ask istiyorum ki gözlerden başlamalı. Dudaklardan inmeli kalbime saplanmalı. Öyle bir sevda istiyorum. Bir papatyanın yaprağına bakınca binlerce sorular sormalı. Güllerin kokusundan ırmakların sesinden! Gök gurultusunun ve sağanak yağan yağmurun tanesinden hissetmeliyim askını, Öyle bir ask istiyorum ki engin denizlerden aşrı fırtınalardan sert dalgaların sahili sevdiği gibi sevmeli beni. Sarmalı Okşamalı Ve öyle bir ask istiyorum ki Bazen bir derya olmalı, Bazen de bir kum tanesi ve maviler olmalı askımız da. Her yerde maviler olmalı bütün mavileri sen sanmalıyım. Bir gözyaşı olmalı bazen hasret olmalı. Sessiz gecelerim de tek arkadaş sırdaş olmalı. Öyle özlemeliyim. Bu özlen yüreğimi kavrulmalı. Satir, satir yazmalı bütün sairler bu askı kıskanmalı. Kalem yazmamalı diller söylememeli. Ve bütün sarkıllarda senin adin geçmeli. Baktığım her yerde uykum da uyanken bir sen olmalı. Rüyalarım da seni hissetmeliyim. Bütün bedenim sen olmalısın. Öyle bir ask istiyorum ki Sadece senin ve benim olduğumuz. Bir masalın kahramanları sen ve ben diye başlamalı. Yüreğimizi saran bu sevda ateşini yakıp kavurmalı Yakmalı askın azabı acısını güzelliğini seninle öğrenmeliyim. Seninle başlayan bütün harfleri sen diye bitirmeliyim. Seninle bitten tüm seneleri hafızamdan silmeliyim. Seninle yeni bir güne sen diye gözlerimi aç maliyim. Nefesini nefesimde saclarının kokusunu burnumda duymalıyım. Ilık rüzgârlar esmeli gülerden güzel yüzünde.. Avuçlarının sıcaklığını bedenim de hissetmeliyim. Teninin kokusunu bunca uzaklığa rağmen unutmamalıyım. Öyle bir ask istiyorum ki. Bütün dağlara adını yazmalıyım. Kırlarda en sevdiğimiz çiçekleri seninle toplamalıyım. Saclarıma çiçeklerden taçlar takmalısın. Gözlerimiz erimeli yüreğimiz yanmalı Her doğan güneşe gülümsemeli bazen bir damla su olmalı kuruyan dudaklar da Bazen de, Dudaklarımızı kavuran ateş olmalı. Aşılmaz yol olmalı, engeller olmalı ve bir de ask olmalı. Ama sevdamız askımız hep galip gelmeli. Sonunda bir mezarlık olmalı ama iki tabut olmalı yanana. Birlikte ölmeli birlikte gömülmeli Bu askın yolun da. Seni seviyorum olmalı son sözler. Ask Gerçek olmalı sözlerde değil. Hislerle yaşanmalı yasatılmalı. Sonra bir masal olmalı. Her kitapta değil her şarkıda değil. Senin yüreğinde benim yüreğimde Sadece bizim askımızı anlatan bir masalımız olmalı Böyle bir ask istiyorum ben.. 1 Nis. 2007
_________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|