M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: OYLE BIR SEVGI Perş. Mayıs 15, 2014 3:48 pm | |
| ÖYLE BIR SEVGI öyle bir şey deki bana tek kelime de susup kalayım. Ve öyle bir baki gözlerime, yüreğim erisin dağılıp kalsın. Ve öyle bir sahiplen ki hiç bir yürek bu surları asamasın. Ve öyle bir sevdayla sev ki, bir daha böyle sevda yeryüzünde yasanımasın. Ve öyle bir hasret çeki kavuşunca dünyalar senin olsun. Ve öyle bir yürekten kalemi al eline ki, Bütün cümleler o an orada şiir olsun. Ask olsun dökülsün dudaklardan. Ve öyle bir gel ki yüreğime okyanuslar hayran kalsın. Ve öyle bir sen ve ben yarat ki herkesin akli şaşsın. Bu sevdanın tek Kahramanı ikimiz kalsın, Ve öyle bir ölüm seçki, bu sevda ölünce de yasansın. 16-05-2014 _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
En son M@S@L tarafından Salı Mart 22, 2016 4:59 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
BELALIM_PH D-Moderator
Mesaj Sayısı : 520 Yaş : 54 Nerden : almanya Reputation : 1 Kayıt tarihi : 05/01/12
| Konu: Geri: OYLE BIR SEVGI Cuma Mayıs 16, 2014 1:22 pm | |
| oyle bir sey deki bana tek kelimede susup kalayim Ve oyle bir baki gozlerimeki yuregim erisin ELERINE yuregine Salik harika | |
|