bedir D-Moderator
Mesaj Sayısı : 528 Yaş : 49 Nerden : çankırı Reputation : 0 Kayıt tarihi : 24/01/12
| Konu: bir umuttur yaşamak Çarş. Şub. 22, 2012 2:03 pm | |
| Bir Umuttur yaşamak
Belki de yalnızlık senin kaderindir Ne çare ki bu senin kederindir Göremezsin hiçbirşeyi Ne kadar uğraşsan da göremezsin Bilemezsin gerçeği burnunun ucunda olsa bile Tükenirsin bir anda Umut türetirsin hayata tutunmak için İçin için kan ağlarsın bazen Fakat yoktur .. Tutunacak ne bir dal ne de bir eL Işıklar sönmüştür sana Karanlığın içinde yok olmuşsundur Sönüverdiğini sanarsın birdenbire Hayatın ortasında kalmışsındır yapayalnız .. Birgün belki Karanlıktan bir ışık doğar Yürürsün aydınlığa doğru usulca Sessiz sessiz yürürsün Tam yakaladım derken Anlamadan dökülürsün Bir yarın göçtüğünü Bir dağın çöktüğünü kabullenmişsindir Gün gelir birdaha doğar sana Tutunmuşsundur dalına Bakmazsın bile yarına Ne yalana ne de dolana bakmaksızın Yaşarsın hayatını kulak asmaksızın Yarınlar senin içindir artık Görürsün gerçekleri Asla unutmazsın ki bir gerçeği Bir [UMUT]'tur yaşamak ... | |
|
M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: Geri: bir umuttur yaşamak Çarş. Şub. 22, 2012 2:05 pm | |
| gün belki Karanlıktan bir ışık doğar Yürürsün aydınlığa doğru usulca Sessiz sessiz yürürsün Tam yakaladım derken Anlamadan dökülürsün Bir yarın göçtüğünü Bir dağın çöktüğünü kabullenmişsindir
paylasim icin tskler
_________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
bedir D-Moderator
Mesaj Sayısı : 528 Yaş : 49 Nerden : çankırı Reputation : 0 Kayıt tarihi : 24/01/12
| Konu: Geri: bir umuttur yaşamak Çarş. Şub. 22, 2012 2:10 pm | |
| | |
|