bedir D-Moderator
Mesaj Sayısı : 528 Yaş : 49 Nerden : çankırı Reputation : 0 Kayıt tarihi : 24/01/12
| Konu: Sevmek korkutur nice zaman yüreğimi Salı Mart 06, 2012 12:01 am | |
| Sevmek korkutur nice zaman yüreğimi
Sevmek korkutur nice zaman yüreğimi Ürpertir mutluluk şarkıları gibi bedenimi Düşlere salıverir kabusların arasında Hayran kalıverdiğim o güzel gözlerini
Sonra bekletir sevgin her an seni Hiç sevmediğim kadar başka birini Seni umar seni diler her şeyim Senin sıcaklığını hisseder gibi
Acı bir türkünün sevgin olur sesi Ardı sıra umutlanır sevenin yüreği Senin olduğun dünyayı hatırlayıp Unutur bütün acıları,gamları,kederleri
Bazen anlatamasada sana özlemini Senin sesinle mutlu eder tüm vaktini Ne olursa olsun deyiverip her şeyi Sana koşar,sana gelir ümitler gibi..... | |
|
M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: Geri: Sevmek korkutur nice zaman yüreğimi Salı Mart 13, 2012 2:31 pm | |
| Sevmek korkutur nice zaman yüreğimi Ürpertir mutluluk şarkıları gibi bedenimi Düşlere salıverir kabusların arasında Hayran kalıverdiğim o güzel gözlerini
emegine tskler
_________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
bedir D-Moderator
Mesaj Sayısı : 528 Yaş : 49 Nerden : çankırı Reputation : 0 Kayıt tarihi : 24/01/12
| Konu: Geri: Sevmek korkutur nice zaman yüreğimi Çarş. Mart 14, 2012 3:29 pm | |
| Bazen anlatamasada sana özlemini Senin sesinle mutlu eder tüm vaktini Ne olursa olsun deyiverip her şeyi Sana koşar,sana gelir ümitler gibi.....
ricalarrr_____________ | |
|