BELALIM_PH D-Moderator
Mesaj Sayısı : 520 Yaş : 54 Nerden : almanya Reputation : 1 Kayıt tarihi : 05/01/12
| Konu: SEN BENİ NİYE SEÇTİN Paz Haz. 24, 2012 10:00 am | |
| Neden başkası değilde beni seçtin.. Sende haklısın, bende olsam beni seçerdim.. Söylemediğim ne sözlerim birikti içimde, senli sensizliğe dair.. Kendini bulabilmek için sen, beni kaybetmeyi seçtin.. Ama unutma bir gün sende kendini kaybedeceksin.. Ve o zaman hiç ağlamadığın kadar ağlayacaksın belki Sen beni sudan bahanelerle üzerken, ben sevgimle koşarak sana gelmeye çalışıyordum.. Ama sen anlamadın, hiç acımadın bana. Ben en çok sana konuştum biliyormusun ?… Oysa benim daha ne çok gülüşlerim, sözlerim vardı sana söylenecek.. Şimdi bende suskunum; İç kanamalı bir suskunluk… Ne varlığım… ne suskunluğum… ne kalışım… ne gidişim…. Hiçbiri zarar vermedi sana… “Ben zarar vermeyi bilemem demiştim “ Gördün işte… Oldun mu memnun ? Ben üstüme yıkılmış enkazları kaldırmaya uğraşıyordum, günışığını görür gibi oldum birara “Nefes mi alıyorum ne “?? derken …. Getirdin üstüme bir enkaz yığınını da sen döktün…. Nefes alıyorum derken boğulduğumu anladım…. Hani hayatlarımızı kolaylaştıracaktık yaaa, benim ki daha da zorlaştı… ” Sen beni niye seçtin ?? ” diye sordum ama…. Cevabını biliyorum aslında…. Bugüne kadar hep üzdüler seni …. Bir kere olsun üzülen değil üzen olmak istedin belki… Büyük ikramiye de bana çıktı sanırım … Mutlu ol sen de başardın … Artık sende diğerleri gibisin …. Keşke beni seçmeseydin !!! | |
|
M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: Geri: SEN BENİ NİYE SEÇTİN Paz Haz. 24, 2012 2:27 pm | |
| ” Sen beni niye seçtin ?? ”
GUZEL BIR SORU CEVAP VERECEK INSANDA YUREK OLMALI BENCE EYERKI YUREK YOKSA SUSMAK BENCE EN IYI YONTEMDIR ,,
TSKLER EMEGINE
_________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
BELALIM_PH D-Moderator
Mesaj Sayısı : 520 Yaş : 54 Nerden : almanya Reputation : 1 Kayıt tarihi : 05/01/12
| Konu: Geri: SEN BENİ NİYE SEÇTİN Paz Haz. 24, 2012 2:35 pm | |
| Ben zarar vermeyi bilemem demiştim “ Gördün işte… Oldun mu memnun ? RICAEDERIM BEGENDINE SEVINDIM ----- | |
|