M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: SEN SECTIN Ptsi Şub. 19, 2007 9:05 am | |
| SEN SECTIN Öyle arılıklar gördüm ki seninki gibi değil. Sen severken gitmeyi seçtin. Yüreğinde sevdamı alıp ta yıkmayı seçtin. Bensiz bir dünyada yasamayı seçtin. Adını ask koymuştum. Unutmayı sen seçtin. Gözlerim senin gülüşlerin benimdi. Sense bensiz bir hayati yasamayı seçtin. Özlersin ararsın bir gün biliyorum. Bıraktığın yerde bulaya seçtin. Büyük sevdanı bir çırpıda gömmeyi seçtin. Göz yaslarını yüreğine akıtmayı seçtin. Her şeye rağmen bensiz gitmeyi seçtin. Bensiz bir hayati yasamayı seçtin. Sonbahar rüzgârları gibi savrulup atmayı seçtin. Ellerimi öylece bon, bos bırakıp gitmeyi seçtin. Sıcaklığımı beni her şeyi unutmayı seçtin. Gülyüzün de hasreti acıyı görmeyi seçtin. Bensiz bir hayati yasatmayı seçtin. Beni sevginden mahrum etmeyi seçtin Kendince bana en büyük cezayı vermeyi seçtin. Yüreğimden yüreğimi söküp alıp gitmeyi seçtin. Sonsuz bir askı öylece mezara gömmeyi seçtin. Beni en büyük ateşlere atmayı seçtin. Sensizliğe mahkûm edip Benimle birlikte ölmeyi seçtin. 19 Şub. 2007 _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|