BELALIM_PH D-Moderator
Mesaj Sayısı : 520 Yaş : 54 Nerden : almanya Reputation : 1 Kayıt tarihi : 05/01/12
| Konu: DİKENSİZ GÜLÜ HERKES SEVER.. Ptsi Haz. 25, 2012 2:53 pm | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Senden kaçtıkça sana daha çok yaklaşıyorum… Her seferinde sana rast geliyorum.. Gerçekten seni çok özledim biliyor musun ???Biran herşeyi göze alıp, bütün zincirleri kırıp koşarak sana gelmekistiyorum.. Ama yapamıyorum, olmuyor..! Düşünmem gereken o kadar çok şey varki onları yok sayamıyorum. Senin acılarını sıkıntılarını üzüntülerini imkam olsa da üstlensem diyorum.. O da olmuyor… Sadece sen sıkıldın diye sıkılıyor, üzüldün diye üzülüyorum.. Bazen sıcak kahvemin köpüğünde, bazen içtiğim sigara da, bazen yazdığım satır aralarında buluyorum seni , yani herşeyde biraz sen saklısın. Bazen seni o kadar çok özlüyorum ki hissedersin sanıyorum. Sensizliğimi, özlemlerimi biraz daha bastırmak adına uyuduğum geceler var biliyor musun ???Günbatımında başlarmış özlemler. El ayak çekilmeye başlayınca , kalırsın baş başa bir sen, bir yalnızlığın, birde özlemlerin… Ellerin üşümeye başlarmış yoksa sevgilin yanında… En büyük özlem de sevgiliyedir… Kendini hep yarım hep eksik hissedersin. Bende şimdi öyleyim galiba… Özledim seni öbür yanım ..! Sevdiğini hakettiği gibi ağırlar bu yürek.. Bir anda herşeyden vazgeçip gitmez vefalıdır, sabırlıdır… Dikenlerin en bol olduğu anda sever gülü… Dikensiz gülüsevmeye ne var .. “Herşeye rağmen gitmekten vazgeçip sevebiliyorsan, sevmişsin demektir..” demiş şair. Eline batan dikenleri umarsamazsın.. tatlı bir acı verir sadece o dikenler sana o kadar..! Sanki hep bende kalacakmışsın gibi seviyorum seni… Senhiç gitmeyenim ol benim olur mu ..! | |
|