Herkes Yüreğinin Büyüklüğü Kadar Seviyor İşte...!
Kimisi Sevdasında Cesaretlidir, Kendi Ömrüne Bile Çelme Atıyor, Kimisi Yüreksizliğiyle Seveni İtiyor...
Kimisi Sevdasına Canında Bedel Ödüyor, Kimisi de Bilmeden Düşüyor Tuzağına Kaderin...
Onu Sevmek, Kimi Zaman Acımasız Bir Kalp Ağrısı Kimi Zaman da O Ağrıya Tek Çareydi...
Onu Sevmek, Kimi Zaman Tereddütsüz Ateşlere Yürümek, Dayanacak Gücümün Kalmadığı An'larda Her Güçlüğe Göğüs Gerebilmekti...
Onu Sevmek, Belkileri Amaları Keşkeleri Yok Edip Her Du'ada Onu İlk Sıraya Koyabilmekti...
Her Kalemin Ucuna Düşen Harf Onaydı...
Her Dilimin Ucuna Gelen Kelime Oydu...
Ben Her Yazdığım Kelimede Her Kurduğum Cümlede Onu Büyüttüm...
Aşkın En Ateşlisi Onaydı...
Sevginin En Güzeli, Belki de En Özeli Onaydı...
Aşkım Büyüktü, Ateşi Aşkımdan da Büyüktü...
Beni Nasıl Yakıp, Erittiğini Bilemedi...
Çok Sevdim Onu, Tertemiz Duygularla Sevdim...
Her Dakika Her Saniye Canım Yandı Yine de Ne Tatlı Verdiği Acı Dedim...
Hep Hak Verdim, Her Zaman "Yarın Anlayacak" Dedim...
Anlamadı...!
Çok Zor Olacak Unutmak...
İmkansızlıklar ve Ulaşılmazlıklarla Geçen Bir Ömrün Sonunda Belki de İlk Defa Aşkı Onda Bulmuştum...
Belki de İlk Defa Böylesine Tutulmuştum...
Yine Anladım ki Şans Kapıyı Kıramamış...
Sadece Ben Kendi Kendimi Kandırmışım...!
Bazen İnsan Çok Farklı Şeyler Hayal Eder Gerçekleşmesini Tüm Kalbiyle İstediği...
Ve Kader Gün Gelir Bir Deprem Gibi Sarsar Hayatını...
İşte O Zaman Alt-Üst Olursun...!
Hiç İstemediğin Bir Kaderi Yaşamak Zorunda Bırakılarak Beklenmedik Bir Anda Hayallerin Yıkılır Üzerine, Ezilir, Un-Ufak Olursun...!
Bütün Kırılmış Dallara Rağmen Ufacık Bir Dala Tutunmuş Bekliyor Aciz Ruhum...
Acılara ve Önümdeki Günlerin Getireceği Mutsuzluklara Gebe Yüreğim, Siyahlara Mesken Biçareliğim...
Kaçınılması İmkansız Kaderimin Karşısına Geçtim Oturdum...
Ne Diyecek Bana Merakla Bekliyor, Sessiz Bir Şekilde Elveda Edişimi, Tükenişimi, Bitişimi, Hayatımın Nasıl da Çıkmaza Sürükendiğini İzliyorum Çaresizce...
Ağlıyorum ve Yavaş Yavaş Tükeniyorum...! ALINTI