M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: OYLESINE VAZGECMISIM KI "HIC SORMA!! Çarş. Ağus. 28, 2013 2:04 pm | |
| ÖYLESINE VAZGECMISIM KI "HIC SORMA Sustum öylesine susturdun ki beni! Alfabenin tüm harfleri benimle birlikte sustu. Yüreğim sustu. Ve öylesine Silidim ki seni Tarih bile unuttu adını. Simdi sadece gözbebeklerin takılı kaldı aklim da Ve bütün benliğime kazıdığım seni. Kokunsa coktan silinmiş tenimden. Karanlık zindan darağacı önümde! Çarmık kala, kala kalmış aklımda. Anılarımda sen yoksun. Ve öylesine unutmuşunki seni Tövbelerime nankörlük olmasın. Yeminim bozulmasın diye. Öl desem olurdum de dönmezdim yanina Unuttum demişim. Kırılgan gururuma sözler vermişim. Bir daha af yok demişim. Silgi çekmişim senli yarınlarıma. Bu şehirden nefret etmişim. Sırf içinde sen varsın diye Alıp basımı gitmek istemişim. Ve Bir mezar kazmışım gömüşüm seni en derinine, Bir damla göz yasımı elimin tersiyle silmişim. Buda gelir buda geçer aldırma gönlüm demişim. Vazgeçmişim savaşmaktan korkmuşum. Vaz geçmişim senli yarınlardan. Ve Öylesine vaz geçmişinki" bir ölünün cesedinden. vaz geçtiği gibi vazgeçmişim senden. Hiç Sorma? 28-08-2013 _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
En son M@S@L tarafından Ptsi Tem. 06, 2020 10:22 am tarihinde değiştirildi, toplamda 4 kere değiştirildi | |
|
BELALIM_PH D-Moderator
Mesaj Sayısı : 520 Yaş : 54 Nerden : almanya Reputation : 1 Kayıt tarihi : 05/01/12
| Konu: Geri: OYLESINE VAZGECMISIM KI "HIC SORMA!! Cuma Ağus. 30, 2013 2:58 pm | |
| gozbebeklerin takili kaldi aklimda
butun benlegimi kazidim..... | |
|