Kaptan MasaLci
Mesaj Sayısı : 18 Yaş : 41 Nerden : €fkarın ßol Sevdanın Zor Oldugu Yerden Reputation : 0 Kayıt tarihi : 07/03/07
| Konu: ben seni unuturmuyum hic sorma... C.tesi Ekim 06, 2007 12:11 pm | |
| beni unut..! ben unutulan romanlarin tozlu sayfalarinda kalayim. Sen unut beni ben ummanlarda deli dalgalara mahkum kilinmisim tutacak dalim yok bu bozkirlarin sarpaladigi meskenimde. hatiralari hic sorma bana takilmisim göcmen kuslarin veda busesine. sonsuzluga kanat cirpmakta umutlarim. beni unut..! unut ki sende yanma bu kor ateslerde. bakma bana abartiyorum iste. yolum yokki sonuda olsun. üc vakte kadar ölüm cikar sensizligi yasadigim karanlik cikmaz sokaklarda beni unut..!
Kaptan
ben seni unuturmuyum hic sorma... | |
|
M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: Geri: ben seni unuturmuyum hic sorma... C.tesi Ekim 06, 2007 2:11 pm | |
| yuregine saglik gercekten guzel bir siir unutanlar unutulanlari af etmezmis umarim umutmayi basarir unutmak istediginiz saygilar ... BIR SEVDA MASALI _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
Kaptan MasaLci
Mesaj Sayısı : 18 Yaş : 41 Nerden : €fkarın ßol Sevdanın Zor Oldugu Yerden Reputation : 0 Kayıt tarihi : 07/03/07
| Konu: Geri: ben seni unuturmuyum hic sorma... Paz Ekim 07, 2007 9:28 pm | |
| Unutmak kelimesi halk pazarlarinda satilan ucuz mallar gibi kolay satilmiyor.yüregi yakiyor an be an.migren gibi tutuyor dayanilmaz kiliyor ölümü özletiyor.insallah unutur cünkü ben onu hayatim boyunca unutmayacagım. Kaptan Güzel yorumlariniz icin sonsuz tesekkürler. | |
|
M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: Geri: ben seni unuturmuyum hic sorma... Ptsi Ekim 08, 2007 5:16 am | |
| rica ederim guzel siir di _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|