M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: YARIM KALDIM Salı Mayıs 26, 2015 3:46 pm | |
| YARIM KALDIM Ben gönlümü Sana feda etmişim Sen hangi ela gözlerin esirisin kim bilir. Suçlusun sevdiğim. Sensiz gecen gecelerim, de nefesiz soluksuz kalmışımsın Ben seni yüreğime yazmışım. Kitap gibi okumuşum şiir gibi yazmışım Koklamışım sevmişim. Nefret etmişim özlemişim. Karanlık bir gece de aklımı kaçır misim. Soğuk duvarlara, resmini kazımışım. Birde gidisine inanmışım. Hançer gibi vurmuşun yüreğime! Sevdanı çekip almışsa. Aklimi karıştırmışsın. Sen gittin ben bittim çaresizce olmuşum. Oysaki bir damla yastın yanağım da Kim bilir kaç kereler habersiz doğardın gözlerimden. Şimdilerde siliyorum seni acımasızca yüreğimden. Adin kalır kahrım kalır yüreğin de gidisine gönlüm kalır. Oysaki silemedim hiçbir yarınımdan seni. Yalanmış sevdan yalanmış askın. Bilemedim sevdiğim. Seni ben değil eller aldı elimden. Hangi günahın armağanısın ki sen bana Yâda hangi yârim sevdanın ahisin Söylesene sevgili hangi yaban çiçeğinin balısın. 21-04 2015 Masal/Hilal /Belalı
_________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
En son M@S@L tarafından Paz Nis. 10, 2016 4:53 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
BELALIM_PH D-Moderator
Mesaj Sayısı : 520 Yaş : 54 Nerden : almanya Reputation : 1 Kayıt tarihi : 05/01/12
| Konu: Geri: YARIM KALDIM Çarş. Mayıs 27, 2015 1:35 pm | |
| GUZEL YUREGIMIZE SAIK ARKADASLAR........ | |
|