M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: SON SATIRA BIR CÜMLE DÜSER Cuma Nis. 14, 2017 12:39 pm | |
| SON SATIRA BIR CÜMLE DÜSER
Geceye düşen ışık gibiydi seni tanımak, Şubattan Nisana geçer gibi, Güneşi içinde hissetmek gibi. Saçlarına dokunmak koklamak, Çiçeklerden koku almak gibi. Seni tanımak, Gözlerinde çoğalmaktı belkide, Belki avuç içlerinde, Şans çizgisini öpmekti. Gözlerindeki sevecenliği, Dudaklarındaki tebessümü, Yanağındaki gülüşü yakalıyabilmekti. Seni tanımak sevgiydi, Seni tanımak belki aşktı. Seni tanımak, Yazılmayan bir mektuba nasıl başlanacağını bilmemekti, Hangi kelimeleri, Hangi sözcükleri nasıl yan yana getirememekti. Şimdi bir mektup gibisin, Merhabayla başlayın. İçine özlemi, Sevgiyi yazdığım. Seni tanımak, Küçük ellerinin avuçlarımda kayıp olmasıydı belkide, Avuç içlerinden öptüğüm. Candın sen, Yanlızlıklarımı paylaşan, Eksiklerimi tamamlayan candın, Mektup biter ya hani, Son satıra bir cümle düşer, Özletme kendini,..
ALINTIDIR.
_________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|