M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: SENDIYE CÜMLE KURULMADAN Ptsi Ağus. 02, 2021 8:43 am | |
| Bu günler birseyler karalamak istiyorum.. Icinde sen diye bir cümle kurmadan, sah beyaz yalansiz dolansiz öyle iste
yüregimi dökmek sancilarini telafuz etmek yazmak durmadan yazmak karalamak sayfalari ama icinde sana dair tek cumle gecmemeli
Hayelerden bahsetmek Kuslarla sitem etmek Alabildigine sesizligi dinlemek istiyorum.... Acik havada kosmak daglara seslenmek kumsalda kumdan kaleler yapmak doyasiya hayati hisetmek istiyorum..
Belki yüregime bedenime agir gelen yasanmisliklar yenilmislikler kapanmis sandigim yaralar..Yarinlar ve bitmeyen korkularim
ve yok saymalar .. Aci veren herseyi bugun bir an olsa bile unutmak ,unutmak istiyorum.. Seninle baslayan her cumle bugunlerde icimi yakiyor susuyorum sabrirediyorum icime atigim her cümleyi seninle gömuyorum..
dusuncelerimden hucrelerimden cukip gitmeni istiyorum ..
oysa gunlerdir kalbimin orta yerine cöken bu gariplik delirtecek beni ,karanlik dusuncelerin belkide tek sebebi benim sana soyleyemediklerimde saglik.. Kizginligim kendime kirginligim da degmeyen insanlarlar icin gosyaslarimi akitmak bosa .. Yada tersi inanmak baglanmak belkide unutun bircok seyi sana hatirlatigi icin ona kizmamamak ,cunku bir bilinmezde dolasmak , sorusuz cevaplar cevapsiz sorular..
Hani derler ya yaslilikta ask olmaz sevda senin neyine, Dogru belkide cocuklugumuzda kalmistir o ask denilen sey..
Unutmusuz artik...
yürek aci kaldiramiyor ....
bir askin sevdanin ne oldugunu gecmiste birakmisiz..
Cunku tercubelerinden biliyoruz yada tersi hic yasamadigimiz duyguyu bu..
bukez artik bukez olsu der gibi.. Bak iste basardim deyip baliklama daliyoruz.. Ve sonuc yine husran yine koca bir sifira oynamal cunku sen severken sormuyorsun karsi tarafa yada yuregin sana sormuyor butun sorun birda belkide
belkide hayatin son evresin bu yada kaderin sana cizdigi tek yol bu sen seversin o gider..
birkez daha o atesle yanmak istiyorsundur belkide kimbilir..
istemek yetmiyor iste olmuyor belkilerle sevilmiyor yada karsilik bekliyecek kadar egitimli bir insan dryilizdir.. Neden bekliyorsunki "
Öyle sev seveceksen iste"
yada cigerlerin acimadan kolayce cekip git gucun yetiyorsa olmuyor demi?
Yok sen adam gibi seversin demi yalansiz dolansiz hey yavrum hey" eey vicdansiz eey zalim kendine verdigin zarari sana kimse vermiyor ...
iste simdi adin gecmeden cümle kurulmuyor... zalimin zulmüyle uykusuz gecelere mahkum kalirsin..
Yüreginde milyonlarca soru acaba hic sevmedimi? Neden bir aciklama yapmadan gitti ?
Ve uykuya haram geceler ..Geceler sahit olur yasadiklarina yildizlar gozkirparken sana senin yuregin taaa uzaklardaki tek yildizda takili kalir
cunku bilirsin yuregin n uzaklardadir uzaklarsa tipki bir masalin anlatimi gibi varligini bilir ve susman gerektigini dusunursun.. Geceler uzar duvarlar soguk sokaklar kimsesiz yataginda sarildigin yorgan bile buzkeser gozlerinden suzulen yaslari gizlice silersin sanbi o karanlikta birileri seni aglarken gorurse utanirsin oysa bu sahneye tek sahit seni yaratan tanri birde soguk duvarlardir bicare yataginda dolanir durursun .. sonra kendine kizarsin.. BELKIDE DUA EDERSIN butun bu yasanmisliklar ruya olmasini dilersin.. sonra sagina doner uykuya dalmayi beklersin.. ama yuregin sesi kulaklarini sahir eder gozlerini simsiki kapatir susarsin suskunlugunda bogulup olmek istersin .. Seni yakan bu acin bitmesini istersin.. sonra sabah isiklari ufuktan dogar geceyi gunduze emanat edersin ..
belkide uykusuz birgeceden sonra kizginlikla bedua edersin
sana verdigi sevda kadartanrinin onada o sevdayi vermeseni istersin..
Ne kadar deger vermise okadar deger ver Ne kadar yakmisa o kadar yansin istersin... kac cümle kuruyorsa sende okadar kurarsin.. vazlasi yok bilirsin..
Simdi icindeki daglari deviremesin firtinalari silesim var..
belkide yillar Sonsara o kurdugun hayelerinde adi gececek burnun diuregi sizlayacak agliyacak göz ve dudaklar susacak
kizacaksin ama faydasi olmayacak... Onun adi yazilmisa kalbine onunda bir hikayesi olacak sende sakli bilirsin
Bu degismiyecek ...
Tipki unutamadigin yüz hatlari sesinin tonu ve gözlerin karasi aklindan hic cikmayacak..
gerisi bos umrunda olmasanda onun kalp kirikliklarin olsada o sende yasiyacak bir ömür.. ve sen onsuz uzun bir süre cumle kuramiyacksin...
Cünku cevabini bulamadigin sorular gizli yureginde
ve sende anliyacaksin senin sevdigin kadar onun seni sevmedigini
Bu böyle hep devam edecek
Adini anmadan kurdugunher cümdede o hep lacak bilirsin sende..
Masal/Lale
02-08-2021
Bir Sevda Masali _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|