M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: DOKUNUNCA ACIYAN BIR KALBIN VARSA Perş. Haz. 28, 2018 4:19 am | |
| icimde sana dair bir seyler varmi bilmiyorum:
Sadece baktigimda tuaf anlatilmaz bir duygu iste, hani elini kesersin ve iyilesir de sonra dokundugunda hisetigin o duygu iste tarifi yok cümle kurulamaz ama bilirsin varligini sende oldugunu oyle iste;
uzun zaman oldu sana dair yazmayali cumleler kurmayali
bilmiyorum .
Belkide yuregimden sesiz sedasiz gidisin vermisdir
Bu yuzdendir bu duygu kim bilir..
simdi gecmise dönup baktigimda yakip kavuran o atesin küleri bile kalmamis
belki sen bile gorsen hatirlamasin beni.. Yada ben seni.. ayni sehirde kim bilir yan yana kac kere gecip gitmisizdir yada kac kere ayni havayi soluduk bilinmez ama
icimde oyle bir yer kaplamistinki bir zamanlar servetle satin alinamazdi onu iyi biliyorum. degeri olculemezdi..
sesizce gidisin bile alip gidemedi seni benden..
Ben yanarken izin almamistim , sende giderken soyleyememistin zaten.
bir bedeli olmaliydi belkide gozlerinin derininde deniz misali dalgali hircin intikam almaliydin belkide
yada düssusumu gormeliydin tek basima boguldugumu gormende varmis.. Belkide benim tercihimdi
sana kizmamak gerek, sartlandirmamali yuregimi dusmanligina
kader deyip gecmek gerek,
Adini telefuz ederken hala titresede dudaklarim yardim almamaliyim hic kimseden.
belkide bu yasadiklarimin aslinda senla alakali bile yoktur. kendi kendimin bir hayalin intikamidir bu ,
icimde bir sen buyutum yasatim ve öldurdum.
Bundan ziyade seni suclamak ahmakliktir bence.
guzel seyler de vardi duzlerimde simdi pismanliklar kizginliklar suskunluklar faide etmiyor biliyorum.
özlem hasret belkide o mutlulugun tadi tuzuydu bilemedik degerini her ikimizde
simdi halen kizginmiyim kirginmiyom yoksa hic biridemi onuda bilmiyorum.. yuregimin derinde o hissi cöze bilseydim eger, cesar ede bilseydim eger
belkide farkli olurdu simdilerde kördüm sagirdim aska bir suclu varsa bendim o iste .
Cünkü korkuyordum dokunmaya.. Korkuyorumdum sormaya yine kanarsa yine acir yine yakarsa diye yuregim titriyordu
Yada askmiydi koca bir tutkumuydu bunu ayirt edemiyorumdum..
Simdi bana hic birsey Sorma cunku cevaplar sakli
sadece arasira sanki bir seyler dürtüyor iste ozaman elim ayagim karisiyor ve kalemi aliyorum duygularimi
seslice beyaz sayfalara dökuyorum umarsizca yaziyorum yaziyorum bikmadan usanmadan yaziyorum
nedeni bile bilmiyorum.. ben yazar deyilim ama seni yazarken kendimden geciyorum. cumleler biltmek bilmiyor anlatiyorum ,anlatiyorum bir masalmis gibi sonu yokmus gibi sozcukler kuruyorum ve yoruldukca devam ediyorum sonra derin bir suskunluga giriyorum.
uzun bir suslunluk birikiyor bedenimde dilimi lime,lime ediyorum.. caliyor o eski sevdigin sarki yine, elimden tuttusun geliyor aklima yaniyor yine iste
adi yok bunun sonu yok biliyorum.
belkide butun bunlar bircesit psikcoleji
benligimde yaratigim bir hastalik takinti kim bilir..
cunku olmaz diyorum oluyor mantigim sigmiyor
onca yil sigmiyor bir yerlere daraliyorum
gormeden dokunmadan seve bilmek, sevmek imkansiz diyorum..
yada binlerce siire adini vermek. yok yok boyle birsey ondan bahsetmek habersizce onu yasamak
belkide hala sevildigini bilmeden sevmek
normal bir duygu deyil delimiyim neyim biliyorum.
ask bile demiyorum..
bunun adi belirsizlik yanlizlik yada yaslilik bunamak hehe...Ne derseniz deyin iste boyle birsey
aklim beynim sen olunca uyusuyorum yada cokmu iciyorum aksamlari ondanmi boyle hisediyorum.. Bilmiyorum. bildigim birsey var adi sen olunca geceye gunduz gunduze gece diyorum.. kurdugum cumlelerde gözyaslarim yagmura dönusuyor.
yada yüregimin orta yerinden köpük köpük akan bir irmak oluyor.
ala bildigime kostugum papatya tarlalari yok belki de biliyorum ama karakuru bir yumru var kalbimin orta yerinde
yutamadigim sumkurup atamadim boguldugum ve varligiyla mutlu oldugum.
garip ama dogru bu:
buyuzden uzun zamadir sarkilari bile dinlemiyorum.. kendime hep mesgul ariyorum
Yada yazmamak icin bahaneler ariyorum kaciyorum sevgili
Anlasana seni anlatmamak icin uzaklara sesiz kuytu yerlere kaciyorum
insanlardan uzaklasiyorum korkuyorum..
seni sormalarindan kokunu duymaktan sesinin sindigi bu sehirden korkuyorum.. adinin gececegi tum hecelerden kaciyorum..
cunku yuregimde birikenler okadar cok'' kalem bile yazmaya korkuyor Acinin rengi yok tarifi yok
Bilemiyorum..
ben aciyi bastiriyorum.
Yokluk,mu yoklugu kimsesizligi yanlizligida cok iyi biliyorum..
Duvarlarin yorgan sogungun kardes askin acimasiz oldugu cok iyi biliyorum.
ey sevligi acaba SEN BU KADAR SEVILDIGINI BILIYORMUSUN.. icimde gömdugum gullerin sayisini
Ayriliklar koymuyor bana acitmiyor yuregimi sevda gulleri
acmasada baharlar bu segirde
binlerce mezar kazdim kara kisda yuregimde
Alisiyor gonul zamanla sevilmedigine
uzulmuyorum sadece gozlerin takiliyor sadece uzaklara anilar katlaniyor pespese bir gecede
yurekte dugum dokununca aciyan bir kalbin oluyor iste;
yazmak yerine susmayi sevmek yerine gitmeyi seciyorsun
Ama unutmayi asla iste!!!
28-06-2018 LaLe/MaSaL Bir Sevda Masali:
_________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|