M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: IKI SATIR VEDA 2018 Ptsi Ara. 31, 2018 1:51 pm | |
| IKI SATIR VEDA 2018 [Linkleri sadece adminler görebilir.]
Ey koca yasli cinar yine deva vaktimi geldi.. Sende kucucuk bir bebektin büyüden genc oldun. Yaslandin ve gitme vaktin geldini dusunuyorsun her yapragin son habarda kopup uctugu gibi sende belki birdaha hic bir kimse 2018zi yasayamiyacak bu sayilar birdaha asla yanyana gelmiyecek, bizlerse bu koca yilla ne anilar sigdirdik acilar mutluluklar asklar savaslar barislar bazen üzülduk kizdik sonra yuregimizi yine actik.. Af ettik sevdik sardik kucakladik goz yaslarimiz akip giti anlarda oldu elimizin tersiyle sildigimizde ve nihayet beklenen gun geldi bu ihtiyatlamis koca ylli ugurluyoruz iste, belkide huzunlerimizi sirlarimizi sigdirdigimiz bu ihtiyar yilla agir gelmis kaldiramamis ve veda etmesi gerektigini anlamistir.. ey 2018 gelisinle mutluluk gidisinle bir huzun kapliyor her bir yeri belki unuturuz seni belki anmayiz adini ama biliyorum. Sen hep anilarimizi sizlarimizi sakliyacaksin .. Gule gule ihtiyar delikanli gule gule.. ( Hosgeldin yeni yil..2019) 31:12:2018 01:01:2019 MaSaL Bir Sevda Masali
_________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|