M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: EL VeDa Salı Şub. 20, 2007 8:38 am | |
| EL VEDA Vedaların böyleymiş meğer senin. Yüreğimden vurdun da gittin. Ben seni böyle içten severken! Sen öldürdün gömüde gittin. Git arkana bakma sakin. Sen nefretimi bile hak etmiyorsun. Kalbime atiğin oklar hesapsızca insafsızca. Sen sevmesini bilemezsin. Sen seveni istemesin. Git yeminler ediyorum ağlamayacağım. Yüreğimi mezar yaptım. Seni oraya gömeceğim. Hiç ama hiç ağlamayacağım. Bir hiç uğruna yitirdiğim hayallerimi hesabını sormayacağım. Bir gün sende benim gibi ağlayacaksın. Sevdamın büyüklüğünden korkacaksın. Simdi git. Git lanet et bana, git ardına bakma sakin. Git unut gözlerimi unut gülüşlerimi düşünme sana ne Zaten bir daha ne öyle bakacak göz. Nede öyle gülecek gülüş bulamayacaksın. Ölümümü sen hazırladın. Umutlarımı sen yıktın. Sen yine de mutlu ol be gülüm. Ben ateşlerde yanarım. Ben senin için de ölürüm. Yeter ki, sen gül. Nefretin sonsuz olsun. Askların en güzeli senin! Elvedan bana olsun. Yarınların mutlu ve bensiz olsun. Sevdiğim. 20 Şub. 2007 _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
En son M@S@L tarafından Cuma Nis. 08, 2016 3:55 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 6 kere değiştirildi | |
|
Dusler S Misafir
| Konu: Geri: EL VeDa Perş. Şub. 22, 2007 5:05 pm | |
| Harika bir siir paylasim icin tesekkurler[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] |
|
psiqoLady MasaLci
| Konu: Geri: EL VeDa C.tesi Şub. 24, 2007 6:16 am | |
| ayy süper olmuş bayıldm.. bilqisayarına saqlıq =))) | |
|
HeRo Misafir
| Konu: Geri: EL VeDa C.tesi Şub. 24, 2007 6:56 am | |
| |
|
M@S@L Admin
| Konu: Geri: EL VeDa C.tesi Şub. 24, 2007 9:50 am | |
| tskler begendiginize sevindim arkadaslar....
..LaLe..
Bir sevda masali _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
melek Süper Üye
| Konu: Geri: EL VeDa C.tesi Şub. 24, 2007 10:34 am | |
| LaLe cim harikasın ... güzel yüreğin hiç susmasın inşallah...
diyarımıza epey neşe gelmiş !?! | |
|
M@S@L Admin
| Konu: Geri: EL VeDa C.tesi Şub. 24, 2007 10:36 am | |
| tSKLER CANIM SENINDE YUREGINE SAGLIK EVET HAKLISIN
...LALE... _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
psiqoLady MasaLci
| Konu: Geri: EL VeDa C.tesi Şub. 24, 2007 10:41 am | |
| bu arada resmi çaldım :oops: | |
|
M@S@L Admin
| Konu: Geri: EL VeDa C.tesi Şub. 24, 2007 10:43 am | |
| hiiiiiiiiiiiim hangisini :no: _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
|