M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: SIMDI MUTLUMUSUN Çarş. Haz. 13, 2007 2:01 pm | |
| SIMDI MUTLUMUSUN Böylemi ol mali seninle başlayan bu askın sonu. Bu muydu bana reva gördüğün sevda. Hani bensiz yapamazdın Sen. Hani sesimi duymasan uyuyamazdın. Söyle ne oldu simdi? Unutulmuş terkedilmiş limanlar gibiyim. Hani büyüktü senin askın? Hani sadece bendim yüreğindeki? Hani askı sadece benim gözlerim de bulmuştun. Ben yoksam ruhun huzur bulmazdı. Baktığın aynalarda mı yalan soyluyordu. Hani sevdanın ateşinde sadece biz yanacaktık, Meğer her şey bir yalan dan ibaretmiş. Gerçek olan bir bendim hayatında. Hani bensiz yasayan bir öldüydün. Ne oldu simdi? Hani saclarımın kokusunu duymasan uyuyamazdın. Hani ben senin canin ciğerindim. Hani askın büyüsünde tek biz olacaktık Hani ellerimin sıcaklığı tenimin kokusunu, duymasan ölürdün. Hani Veda cümleleri olmayacaktı bizim askımızda? Ayrılıklar hasretler bizden uzak duracaktı Hani ölüm bile yıkamazdı sevdamızı Hani bir sevda masalı yazacaktık ikimiz adına. Bir sen bir ben olacaktık Oysa her şey yalanmış. Yalanmış sözlerin. Bir çırpıda yerlere attın. Çiğnedin, ezdin bitirdin. Sevda uğruna verdiğimiz savaşı Sen kaybettin. Simdi mutlu musun? 13.06.07 _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|