M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: (((Eldava... askim.....ELVADA))) Çarş. Tem. 04, 2007 4:14 pm | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Yarali yuregim yine aciyor unutmak istiyorum... herseyi unutmak bu gece sarhos olmak istiyorum... Kendimi kaybedercesine bir daha uyanmamak uzzere uykulara dalmak istiyorum kendimi parcalara ayirmak yuregimi sokmek istiyorum delicesine artik acimasin diye .. Herseyimi bu karanlik gecede kaybetigimi anliyorum .. Yenildim evet yenildim bititim .. Tukendim... Belkide hayatimin en aci gecesini bir masal dedigi o seyi mazi olacak bicimde karanliklara gomdum ... Yada hala o aci beni takip ediyor.... Kendi acimi yuregime gomerken sevdigimi kendi ellerimle baska kollara teslim etim .. Bu gece en uzun gecem en bitmeyen gecem olacak Yuregimi canimi kircicegimi tamamen kaybetigini bilmek ne aci verici bir sey yuregimin taa icinde bir yer aciyor aciyi hisederken gozyaslarim da durmuyor kendimi konrol edemiyorum ...Gidisini birkez daha seyretmek acilarin en buyugu ve en kotusu olsa gerek bu aci beni nekadar yasatir bilmiyorum yada yasamak belkide bundan sonra haram bana ... bilmiyorum bir daha aska inancim olurmu ama sanmiyorum ... o saf duygulari yuregim bir kez daha kaldiramaz yada bunu silemezki ...Sayfalari tek tek kapatiyorum... Hersey bir ani kalmali en guzelinden en acisina kadar... Yuregim ve gozlerim hersey bir ruyadir uyanacaksin desede biliyorumki bu bir ruya deylil gercegin taa kendisi , ben kay betim askta enagir yarayi alarak hemde aci bir sekilde artik kabuleniyorum . Ne zor seymis allahim bu ne zor hic tamadigim bir azapmis , olum gibi yok olmak gibi kendimi dipsiz bir kuyuda dusunuyorum.... Bogazim kuruyor ellerim titriyor ve yuregim aciyor .... Kendimi boyle nedense hic dusunemiyorum .. kaybetmek deyil beni kahreden .. kabimin acisindan .. ama birdigim bir sey varki onu kaybetsemde uzaklasada bir daha hic gomesemde beni sevgidi inanci bana yine guc veriyor ... Biliyorum seviyorsun hala Onun icinde hicte kolay bir sey deyil bu gidisin.. Bu son yazim sana bu son cagrim bu son vedam bu benim elvadam ... Sana artik kircicegim.. Artik yollarimiz baska limana dogru demir alacaki iki farkli yone ama benim yuregim tipki bir gemi gibi sen den hatiralarlan dolu ve en onemlisi en degerlisi icinde en kutsali degeri olculmeyen paha bicilmez bu yukle uzaklasirken ardimda sadece goz yaslarimi birakiyorum El salayan bir tek gozyaslarim kalacak Artik anladimki ben askta kaybedenler tarafindayim... Tipki bir kiristal gibi bakinca parlakligiylan goz kamastiran .. ama en ufak bir dikatsizlikkte kucucuk parcalara ayrilabilen ... Bir askti bizimki simdi o parcalari bir araya toplamak cok zor olsada gerek her insan yalniz doguyor her insan kendi icin yasiyor her insan kendi basina gocuyor Ve biz bir kristal gibi parcalandik eski kirik parcalari bir araya getirsekte de cok cirkin durur evet hemde cok cirkin durur iste bu yuzden sonsuza kada gidiyorum .. yuregimdeki o buyuk sevgiyle gozyazlarimi yuregime gomuyorum ... Kusura bakma sevdigim Ben sana gitme kaldiyemedim .. Sende kalmayi beceremedin.. Bekletisiz sevdamsiz uzaklasiyorum .. sirf seni mutlu oldiye ,kendimi feda ediyorum.... Ve son sozum seni olunceye kadar sevecegim olacaktir istesende istemesende sen benim hep kircicegim oldun .. Her ne olursa olsun kircicegim olacaksin ELVADA.... askim.....ELVADA...Bebegim...
04.07.07
LaLe _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|