M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: Biten ilişkinin ardından! C.tesi Tem. 21, 2007 5:47 am | |
| Biten ilişkinin ardından!
Merhaba arkadaşlar, haber konumuz biten ilişki ve unutmak.
İnsanlar bir ilişkiye başlama kararını karşılıklı olarak verirler ve bitişi de karşılıklı kararlar doğrultusunda olur. Bu ilişki dönemince belki severler, belki hoşlanırlar, belki de tutkulu bir aşk yaşarlar. Sonuçta ortada bir heyecan fırtınası ve fikir alışverişli oluşmuştur. Her yaşanan ilişki özeldir. Pişmanlık olmamalıdır.
Peki biten bir ilişkinin arkasından bence yapılması gerekenler:
1- Asla pişman olmayıp, kendimizi suçlu görmemek.
2- Onu hatırlatacak her şeyden uzak durmak.
3- Sürekli mantıklı hareket etmek ve duygulara diyebildiğimiz kadar sen şöyle kenarda dur bakalım demek.
4- Aramamak için telefondan belirli bir süre uzak durmak.
5- Daha çok arkadaş ortamına katılmak veya aktivitelerde bulunmak.
6- Unutmaya çalışmak yerine o duygu nöbetlerinde yaşadığımız duygu yoğunluğundan, neler hissettiğimizi incelemek. Bu neden mi gerekli? Bir sonraki ilişkimiz için.
7- Gurur her zaman için önemli olmalı. Ve şu cümle hep aklında olmalı: "beni sevmeyeni ben niye seveyim veya aramayanı veya istemeyeni?". Durumunuz ne ise, bu buna göre değişir.
8- Kesinlikle duygularını kendi içinde yaşamak. Çünkü bir ilişkiye başkalarına sorarak başlamadınız, kendiniz başladınız ve bitirdiniz. Mızmızlanmak ne kadar hakkınız.
9- Duygu nöbetlerinde kendine sınır koymamak, yıpranacak mısın bırak yıpran, sonra o dönemin bile kendine has bir güzelliği oluyor ve ileride bende şöyle yapmıştım diye gülünüyor.
10- Asla ama asla hislerin bitmeden 2. bir ilişkiye başlamamak. Karşındaki insana yazık.
11- Dayanamadın, illa ona bir şeyler yazmak veya konuşmak istiyorsun; en iyi arkadaşını ara, ona söyleyeceğini veya yazacağını ona yolla. Ama bu nazını çeken birisi olsun.
12- Çoğunlukla susmak, konuşmamak ve bir kendinizi bir de çevrenizdeki insanları nasıl mutlu oluyor diye incelemek. Onların mutlu olma şekillerini denemek.
İşte bana göre yapılması gerekenler bunlar.
Hepinize iyi unutmalar _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
volkan_ates MasaLci
Mesaj Sayısı : 21 Yaş : 35 Nerden : ANKARA Reputation : 0 Kayıt tarihi : 29/10/07
| Konu: Geri: Biten ilişkinin ardından! Salı Ekim 30, 2007 1:37 pm | |
| ABLACIM UNUTMAK ÇOK BASİT ASLINDA...
ÖNCE ONU DUYDUĞUN KULAKLARINI Bİ ŞEKİLDE SAĞIR ETMEK, ARDINDAN ONU GÖRDÜĞÜN GÖZLERİNİ YERLERİNDEN ÇIKARMAK, ONA DOKUNDUĞUN BÜTÜN TENİNDEN KURTULMAK, SONRA ONU HİSSETTİĞİN KALBİ PARÇA PARÇA ETMEK, VE SONUNCUSU ASLINDA EN ÖNEMLİSİ:
ONU DÜŞÜNDÜĞÜN, HAYALİNİ KURDUĞUN VE CANLANDIRDIĞIN BEYNİNE TEK BİR KURŞUN SIKMAK.
BU KADAR BAK ARKANA ONU HATIRLAYACAKMISIN... | |
|
rollyes Hikayeci
Mesaj Sayısı : 41 Yaş : 35 Nerden : ANKARA Reputation : 0 Kayıt tarihi : 08/10/07
| Konu: Geri: Biten ilişkinin ardından! Salı Ekim 30, 2007 11:21 pm | |
| HEPSİNİ DENEDİM AMA OLMADI UNUTAMADIM ÇÜNKÜ UNUTULMUYO ABLA DÜNYADA UNUTMAK DİYE BİRŞEY YOK ATTIĞIN HER ADIMDA HAYATININ HER SANİYESİNDE ONU HATIRLARSIN HA KAFAMA SIKSAM KURTULSAM DAHA İYİ OLURDU DİMİ AMA O DA GÜNAHLARIN EN BÜYÜĞÜ İNTİHAR ETMEK KOLAYDIR YA SONUÇLARI. | |
|
M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: Geri: Biten ilişkinin ardından! Çarş. Ekim 31, 2007 5:37 am | |
| sevgi kolay unutulacak bir sey deyil sadece suvarki hatiralarinla birlikte kalbinin enderinine gomeyi basara bilirsen iste ozaman gulmeyi ogrenirsin sevgili kardesim seni cok. cok iyi anliyorum .. ama sunu bilmen gerkiyorki gideni ardindan birde olenin ardindan sadece goz yasi ve acilar kaliyor her seyi zamana birakacaksin baska caresi yok _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|